Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Η Ρωσία κατασκευάζει κέντρο ΑΤΙΑ


Οι αρχές σε μία απομακρυσμένη περιοχή της Ρωσίας, όπου έχουν γίνει δεκάδες αναφορές για εμφάνιση ΑΤΙΑ, ξεκίνησαν να κατασκευάζουν ένα κέντρο, αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων, με σκοπό να προσελκύσουν τους απανταχού παρατηρητές εξωγήινων.

Το Περμ της  νοτιοανατολικής Ρωσίας είναι γνωστό ως το μέρος όπου μπορεί κάποιος να δει ΑΤΙΑ, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως οι εξωγήινοι επισκέπτονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα την περιοχή.


Οι αρχές τώρα θέλουν να εξαργυρώσουν σε χρήμα αυτή τη φήμη, χτίζοντας ένα κέντρο, όπου θα περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, ένα μουσείο και ένα πάρκο εξωγήινων. Θα διαθέτει ακόμα, ένα παρατηρητήριο, απ' όπου θα μπορούν οι επισκέπτες να εξερευνούν τον ουρανό για ΑΤΙΑ, και ειδικό εξοπλισμό, όπως υπέρυθρες κάμερες, που θα μπορούν να νοικιάζουν οι επισκέπτες για να καταγράφουν τους εξωγήινους.

Οι υπεύθυνοι σχεδιάζουν μέχρι και τη δημιουργία ενός δικηγορικού γραφείου εντός του κέντρου, που θα δίνει συμβουλές σχετικές με την αποζημίωση που θα πρέπει να  αξιώσει όποιος πέσει θύμα απαγωγής από εξωγήινους.

Οι εμπνευστές της ιδέας ελπίζουν πως το κέντρο αυτό θα προσελκύει ετησίως χιλιάδες επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου