Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Τι έκανε ως τώρα η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην περιοχή μας και τί θέλει να πετύχει..;


Η Νέα Τάξη Πραγμάτων λειτουργεί πάντοτε με σενάρια διαπλοκής
Το γενικό σκεπτικό για τα Βαλκάνια είναι η δημιουργία μικρών κρατών, πολυεθνικών, πολυφυλετικών, πολυθρησκευτικών και πολυπολιτισμικών, ώστε οι λαοί αυτών των κρατιδίων να είναι διαιρεμένοι σε γκέτο και να μην μπορούν να αντιληφθούν τα σχέδια της Νέας Τάξης και πολύ περισσότερο για να μην μπορούν να αντιδράσουν σε αυτά.

Για το βόρειο ελληνικό χώρο η Νέα Τάξη προωθεί το εξής σενάριο: Δημιουργία μικρών κρατών στα εδάφη της Αλβανίας, της ελληνικής ελεύθερης Μακεδονίας, των Σκοπίων (ΠΓΔΜ), της Βουλγαρίας, της ελληνικής ελεύθερης Θράκης, της τουρκοκρατούμενης Θράκης, των νησιών του ανατολικού Αιγαίου και της αιγιακής ακτής της Μικράς Ασίας.



Τα κράτη αυτά, εφόσον το «σχέδιο» προχωρήσει, θα είναι:

Α) Βόρεια και Νότια Ήπειρος μαζί με τη Φλώρινα με πρωτεύουσα τα Γιάννενα.
Β) ΠΓΔΜ χωρίς το Τέτοβο και κεντρική Μακεδονία με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη.
Γ) Θράκη (Ελληνική – Βουλγαροκρατούμενη και Τουρκοκρατούμενη) με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη.
Δ) Αιγιακή Μικρά Ασία και νησιά του ανατολικού Αιγαίου με πρωτεύουσα τη Σμύρνη.
Ε) Κρήτη με πρωτεύουσα το Ηράκλειο.


Ας δούμε όμως ποια κράτη θέλουν να δημιουργήσουν….

1. Ελλάς
2. Ήπειρος
3. Μεγάλη (;) Αλβανία
4. Μακεδονία
5. Θράκη
6. Ιωνία
7. Κρήτη



Τα βήματα για όλα τα παραπάνω είναι τα ακόλουθα:

α) Ανακάτεμα των λαών στην Ελλάδα, που ήταν αμιγής πληθυσμιακά, με εκατομμύρια λαθρομετανάστες, μεταξύ των οποίων ένα μεγάλο κομμάτι είναι Αλβανοί.

β) Χρησιμοποίηση των Αλβανών και αλβανόφωνων των βαλκανικών χωρών για τη δημιουργία τεχνητών μειονοτικών προβλημάτων. Η χρήση των Αλβανών αποφασίσθηκε, επειδή είναι οι πιο υποβαθμισμένοι από πλευράς μόρφωσης και οι πιο ακαλλιέργητοι πνευματικά από όλους τους βαλκανικούς λαούς. Να θυμίσουμε εδώ ότι σύμφωνα με το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ, η συμμαχία θα επεμβαίνει χωρίς την έγκριση του Ο.Η.Ε κάθε φορά που κάποια μειονότητα θα καταπιέζεται ή θα προσβάλλεται μέσα σε κάποιο εθνικό κράτος. Δηλώθηκε μάλιστα ότι οι ανάγκες των μειονοτήτων υπερτερούν των κυριαρχικών δικαιωμάτων των εθνικών κρατών! Ωμό παράδειγμα η «φιλανθρωπική» επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Σερβία και το Κοσσυφοπέδιο.

γ) Προώθηση των ελληνικών επενδύσεων στις βόρειες όμορες χώρες ( Αλβανία, ΠΓΔΜ, Βουλγαρία), ώστε η «συνάμιξη» των λαών, που ονειρεύεται ο κ. Γ. Παπανδρέου ( στο ΥΠΕΞ Ελλάδος) και επιδιώκει η σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, να έρθει πιο κοντά.

δ) Εξάρτηση των ελληνικών νησιών του ανατολικού Αιγαίου από τη Μικρασιατική ακτή από πλευράς υδροδότησης, ρευματοδότησης αλλά και υγειονομικής περίθαλψης, πράγμα που γίνεται μάλιστα πολύ επιτακτικό μετά τα αλλεπάλληλα ατυχήματα με τα ελικόπτερα του ΕΚΑΒ.

ε) Διαρκείς δηλώσεις και αντεγκλήσεις ανάμεσα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Κωνσταντινουπόλεως και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών για τις Μητροπόλεις των «Νέων Χωρών». Να θυμίσουμε ότι οι «Νέες Χώρες» παρεχωρήθησαν λόγω της τουρκοκρατίας, διοικητικά στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και πάσης Ελλάδος, ενώ πνευματικά υπάγονται στο Φανάρι. Αυτό έγινε «αχρί καιρού». Δηλαδή «θα δούμε μέχρι πότε». Τώρα το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως θέλει το ποίμνιο του πίσω. Συμπτωματικά όμως το ποίμνιο αυτό (οι Νέες Χώρες) είναι η Βόρεια Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και η Κρήτη. Μέρη, δηλαδή, που η Νέα Τάξη θέλει να αποσχισθούν από την Ελλάδα…!

ζ) Αποσύρθηκε ο Ελληνικός στρατός από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, πλην του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο, αφήνοντας ουσιαστικά πίσω μόνο αποθήκες και μονάδες επιστρατεύσεως.

η) Δημιουργία 5ης φάλαγγας από όλα τα γειτονικά κράτη μέσα στην Ελλάδα με τη βοήθεια του λαθρομεταναστευτικού ρεύματος. Αυτές οι πέμπτες φάλαγγες θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, διότι μόνο ένας «ηλίθιος» ή προδότης στρατιωτικός ηγέτης ή πολιτική ηγεσία θα άφηνε να πάει χαμένη μια τέτοια ευκαιρία…! Να «φυτέψει» δηλαδή τουλάχιστον 1000 εκπαιδευμένους κομάντος και σαμποτέρ μέσα στην Ελλάδα που θα υποδύονται τους μεροκαματιάρηδες λαθρομετανάστες. Προώθηση δια νόμου των νομιμοποιηθέντων και ελληνοποιηθέντων λαθρομεταναστών στο στράτευμα, την ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών), στα γραφεία Υπουργών, ακόμη και στο γραφείο του ίδιου του Πρωθυπουργού. Αναρωτηθείτε…. υπάρχει καλύτερη πηγή πληροφόρησης;

θ) Προώθηση του αιτήματος επαναπατρισμού των «Τσάμηδων» από την Αλβανία και των πολιτικών αντιφρονούντων «Μακεδόνων» από την ΠΓΔΜ και τη Βουλγαρία προς ενδυνάμωση των δημιουργημένων εθνικών μειονοτήτων.

ι) Δημιουργία μη κυβερνητικών οργανώσεων (Μ.Κ.Ο) και κομμάτων για την επίσημη διεκδίκηση θέσεων που δεν είναι εθνικά συμφέρουσες για τον Ελληνισμό.

κ) Δημιουργία κλίματος αντίθεσης και μίσους μεταξύ Βορρά και Νότου ( ακόμα και με τη βοήθεια του ποδοσφαίρου) νε ταυτόχρονη ανάπτυξη προπαγάνδας για αποσχιστικές τάσεις της Βόρειας Ελλάδος, της Ηπείρου και της Κρήτης.

λ) Διαρκείς δηλώσεις κορυφαίων πολιτικών στελεχών (κ. Καραμανλής, κ. Σημίτης) για τη δημιουργία Βαλκανικής Ομοσπονδίας με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη!

μ) Τέλος πλήρης αναπτυξιακή εγκατάλειψη της Ηπείρου και της Θράκης που συγκαταλέγονται στις πέντε φτωχότερες περιοχές της Ευρώπης, με σκοπό τη μετά αγανακτήσεως, απόρριψη του Αθηνοκεντρικού κράτους από τους ντόπιους κατοίκους και την προσδοκία μιας άλλης δυναμικής, όπως τη δημιουργία κάποιου αυτοδιοικούμενου μορφώματος όπου «κάποιοι» θα έκαναν επενδύσεις δίνοντας ελπίδες για ανάπτυξη…!


Από βιβλίο " Δια πυρός και σιδήρου"



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου