Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Bilderberg 2010: Στην Ισπανία φέτος


Στο ισπανικό ξενοδοχείο Dolce Sitges, θα βρεθούν φέτος οι καλεσμένοι και συμμετέχοντες στη Λέσχη Bilderberg. -Να σκεφτούμε πως η Ισπανία θα έχει ανάλογη τύχη με αυτή της Ελλάδας, μετά την περσυνή συνάντηση των Bilderberger στη χώρα μας?...

Νότια της Βαρκελώνης λαμβάνει χώρα από χθες 3 Ιουνίου, η συνάντηση της Λέσχης Μπίλτερμπεργκ που θα διαρκέσει μέχρι και  την Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010.

H φετινή λίστα συμμετοχών ΔΕΝ έχει γίνει ακόμη γνωστή, παρά τη βεβιασμένη αναδημοσίευση που κυκλοφορεί στο ιντερνετ και αποτελεί την λίστα όσων πέρυσι ήταν παρόντες*...

Από τις σχετικά βέβαιες συμμετοχές είναι αυτή του διευθηντή της Coca Cola Ελλάδος κ. Δαβίδ, που είναι θα λέγαμε ο βασικός σύνδεσμος της Λέσχης στη χώρα μας, όπως και αυτή του κ. Τσούκαλη της ΕΛΙΑΜΕΜΠ...

Όπως και να έχει αυτοί που προσκαλούνται  προφανώς θα παρίστανται γιατί θεωρούν "ιδιαίτερη τιμή" την πρόσκληση τους σε αυτού του είδους τις κλειστές Λέσχες, όπου αποφασίζεται μυστικά το μέλλον των ανθρώπων του πλανήτη μας...

Δικαίωμα τους βέβαια, αλλά αν θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να παραιτηθούν του δημόσιου αξιώματος τους. Αναφέρομαι φυσικά στις συμμετοχές βουλευτών, υπουργών, αρχηγών κρατών, δημοσίων ή διεθών φορέων κτλ. Εάν αποφάσιζαν οι πολίτες να βάλουν στο σκαμνί τους παραπάνω, δεν νομίζω πως θα είχαν καμία δικαιολογία ή ελαφρυντικό για να υπερασπιστούν την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική συμπεριφορά τους, μιας και εκεί προσκαλούνται με την επίσημη ιδιότητα τους και με τις ενέργειες τους υποσκάπτουν τα θεμέλια της χώρας τους "κεκλεισμένων των θυρών"... δείχνοντας μια ανάρμοστη -το λιγότερο- συμπεριφορά, αφού φανερά δείχνουν δέσμευση στα μυστικά Meeting και τις κατευθηντίριες γραμμές που λαμβάνουν εκεί μέσα και όχι στην υποχρέωση τους απέναντι στο λαό που τους τοποθέτησε σε εκείνο το αξίωμα.

Μπορεί να μην διέρευσε ακόμη οι λίστα συμμετοχών, ωστόσο δεν θα αργήσουμε να μάθουμε ποιοί  ταξίδεψαν για τριήμρες "διακοπές" με προορισμό τη Βαρκελώνη...

Προς το παρόν σχεδόν βέβαιες θεωρούνται οι συμμετοχές των:

  •     Marcus Agius: προέδρος της Barclays Bank και στέλεχος του συμβουλίου της BBC. Παντρεμένος με την Katherine, κόρη του Edmund Leopold de Rothschild
  •     Josef Ackermann: CEO της Deutsche Bank και non-executive director της Shell.
  •     General Jack Keane: former vice chief of staff of the US army and on the board of the US defence conglomerate General Dynamics.
  •     Juan Luis Cebrián Echarri: The CEO and co-founder of El Pais; the CEO of Grupo Prisa (Spain's biggest publisher); on the board of directors of Le Monde.
  •     Richard Holbrooke: Barack Obama's special envoy to Afghanistan and Pakistan and a member of the board of directors of the Council on Foreign Relations.
  •     Gustavo A Cisneros Rendiles: A Venezuelan media mogul – one of the world's richest men.
  •     Victor Halberstadt: Professor of public economics at Leiden University and international advisor to Goldman Sachs. President of the International Institute of Public Finance.
  •     Roger Altman: The founder and chairman of Evercore Partners, "the most active investment banking boutique in the world" (their website says).
  •     Joaquín Almunia: Senior Spanish member of the European commission.
  •     W. Edmund Clark: President and CEO of the TD Bank Financial Group.
  •     Jan H.M. Hommen: Chairman of the ING Group.
  •     Jyrki Katainen: Minster of finance in Finland, chairman of the Finnish National Coalition party.

Ήδη συνεδριάζουν τα μέλη της Λέσχης λοιπόν -σε κατάσταση πανικού και με το βλέμμα τους στραμμένο στις Μεσογειακές χώρες της Ευρώπης-...και από όσα έγιναν γνωστά, τα αστυνομικά μέτρα είναι ως συνήθως δρακόντια, ενώ οι αρχές ζήτησαν από τους διαμαρτυρόμενους πολίτες να παραδώσουν τα βίντεο που είχαν καταγράψει. (Δείτε την ανταπόκριση του Σκελτον εδώ και εδώ) Φυσικά από τη φετινή συνεδρίαση, που έγινε αμέσως μετά από την "Αδελφή" συνεδρίαση της "Τριμερούς επιτροπής", δεν θα λείψουν οι "ειδικοί" στο θέμα της Bilderberg, που παρακολουθούν εδώ και χρόνια το θέμα από κοντά, οπότε αναμένουμε εξελίξεις στην ενημέρωση μας.


Σχετικά δημοσιεύματα στον ξένο τύπο:

  •     http://www.eutimes.net/2010/04/bilderberg-2010-meeting-to-be-held-in-spain/
  •     http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article7142478.ece


*(Ας προσέχουμε φίλοι μου τι αναδημοσιεύουμε, λίγη προσοχή χρειάζεται- π.χ. δεν ξέρω αν ο Παπαχελάς είναι φέτος καλεσμένος, όπως αναφέρουν διάφοροι μπλόγκερς πέρυσι όμως ήταν. ΑΝ σκεφτούν τα ανώτερα στελέχη της Bilderberg πως τους είναι χρήσιμος για να προωθήσει τα σχέδια τους -στο βαθμό που του ζητούν- θα τον ξανακαλέσουν, αλλιώς όχι. Ωστόσο μετά τη λανθασμένη δημοσίευση, με την περσυνή λίστ καλεσμένων δεν άργησε και ανάρτηση με ερωτήματα ειδικά για τον δημοσιογράφο κ. Παπαχελά. Το ζήτημα της Bilderberg είναι ιδιαίτερα καυτό και σημαντικό για όλους μας -καθώς εκεί προαποφασίζονται όσα "σερβίρονται" στους απλούς πολίτες κατό το έτος που ακολουθεί το συνέδριο τους.)


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου