Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Μετά την Κάρτα του Πολίτη έρχεται το Χάραγμα της Αποκάλυψης

  
«Σηκωθείτε τώρα! από καναπέδες, ντιβάνια, πολυθρόνες, καρέκλες…». Με αυτή τη φράση ο Δημοσθένης Λιακόπουλος καλεί τους τηλεθεατές να αγοράσουν τα αποκαλυπτικά βιβλία του. Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος διαθέτει αναμφισβήτητα ένα χαρακτηριστικό επικοινωνιακό χάρισμα και μια αμεσότητα.

Ο λόγος του χειμαρρώδης. Κάποιοι, βέβαια, τον επικρίνουν ως «συνομωσιολόγο» ή και «γραφικό», αλλά – δυστυχώς θα λέγαμε – τα γεγονότα τον δικαιώνουν! Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε στην "Ελεύθερη Ωρα"...



1. Κύριε Λιακόπουλε, για πάνω από δέκα χρόνια, μιλάτε για πράγματα, που τότε φάνταζαν γραφικά αλλά τώρα τα ζούμε. Τι έχετε να μας πείτε για αυτό;


Αυτά τα οποία έλεγα και βέβαια συνεχίζω να λέω, άρχισα να τα «ψάχνω» λόγω αυτών που διάβασα στις προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μου λένε: «ρε Λιακόπουλε, ήταν ανάγκη να δικαιωθείς στις μέρες μας;».


2. Τι είναι το «χάραγμα του Αντίχριστου» και ποια κέντρα βρίσκονται πίσω από αυτό;

Το χάραγμα της Αποκάλυψης, θα είναι ένα σύμβολο υποταγής στον Αντίχριστο και ταυτόχρονα σύμβολο άρνησης του Χριστού, αφού θα μπει, σύμφωνα πάντα με τις προφητείες, στο δεξί χέρι και στο μέτωπο, ακυρώνοντας την σφραγίδα του Χριστού που πήραμε με το μυστήριο του Χρίσματος. Ταυτόχρονα αυτός που θα το πάρει, δεν θα μπορεί να κάνει το σταυρό του, αφού το δεξί χέρι και το μέτωπο, είναι τα σημεία του σώματός μας που φέρουμε σε επαφή καθώς αρχίζουμε να κάνουμε το σημείο του τιμίου και ζωοποιού σταυρού.
Το αν θα είναι το χάραγμα του Αντιχρίστου κάποιο είδος μικροτσίπ που θα εμφυτευθεί στο σώμα μας ή κάποιο είδος χαράγματος ή τατουάζ που θα δίνει στο δέρμα μας κάποιες ιδιότητες ηλεκτρονικής αλληλεπίδρασης με μηχανήματα σάρωσης μικροκυμάτων, μένει να το δούμε.
Όσον αφορά τα κέντρα, αυτό είναι μεγάλη ιστορία και πρόκειται ουσιαστικά για κάποιες σκοτεινές «ελίτ», που κρύβονται πίσω από τους διεθνείς οργανισμούς, στους οποίους υπακούουν τυφλά οι κυβερνήσεις των λαών και κινούν τα νήματα που τις κατευθύνουν.
Οι κυβερνώντες κάθε τόπου, μην νομίζετε ότι πάντοτε μπορούν να διακρίνουν το παγκόσμιο σχέδιο. Πολλοί από αυτούς καθώς προωθούν το σχέδιο της ανομίας έχουν την εντύπωση ότι προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον τόπο τους.


3. Έχουμε ενδείξεις τεχνολογίας τέτοιου είδους;

Δυστυχώς ναι. Το πανεπιστήμιο DUKE στις ΗΠΑ ανακοίνωσε την κατασκευή τσιπ από αναδομούμενο DNA, που δημιουργείται από ιστό και όχι από πλαστικό και πυρίτιο. Είναι πολύ πιο φθηνό και ανθεκτικό και δεν μπορείς να το αφαιρέσεις από το σώμα σου.


4. Τι είναι η ηλεκτρονική ταυτότητα;

Μία ταυτότητα ονομάζεται ηλεκτρονική, όταν έχει την δυνατότητα να διαβαστεί από ένα ηλεκτρονικό μέσο και να αλληλεπιδράσει μαζί του.
Έχουμε πολλών ειδών τέτοιου είδους έγγραφα. Οτιδήποτε σκανάρεται με ένα σκάνερ αποτελεί έγγραφο ηλεκτρονικής αλληλεπίδρασης. Αν δηλαδή αποτελείται από μαλακό χαρτί όπως ο λογαριασμός της ΔΕΗ ή αν είναι μια πιστωτική κάρτα με σκληρό πλαστικό δεν πρέπει να μας επηρεάζει, αφού είναι ένα και το αυτό.
Απλά πολλοί επηρεάζονται από το σχήμα και το υλικό και θεωρούν άκακο τον λογαριασμό της ΔΕΗ ή της ύδρευσης, ενώ δαιμονοποιούν την κάρτα. Ακόμη και το κινητό και το σταθερό τηλέφωνό μας στους ψηφιακούς τους κώδικες περιέχουν το 666. Δεν είναι όμως το χάραγμα της αποκάλυψης.
Η σκοτεινή ελίτ, τα έβαλε όλα αυτά στη ζωή μας για να έρθει η ώρα που θα δώσει την κυρίως ηλεκτρονική ταυτότητα που θα έχει και κεραία εντοπισμού της θέσης μας και με αυτήν υποχρεωτικά θα αγοράζουμε και θα πουλάμε και πληρώνουμε και θα πληρωνόμαστε και θα περιέχει μέσα και όλους τους τίτλους ιδιοκτησίας και τα ένσημά μας που κάποιοι θέλουν να τα καταργήσουν και τα στοιχεία του ιατρικού μας μητρώου και τις συνήθειές μας και τα μυστικά μας.
Αυτού του είδους η κάρτα αποτελεί τον προάγγελο του χαράγματος και το μόνο που θα μας πουν για αυτή είναι το ότι θα είναι πολύ εξυπηρετική.
Μετά θα ακολουθήσει το σφράγισμα. Για να έρθει όμως το σφράγισμα πρέπει να έρθει ο Αντίχριστος και η εικόνα του.


5. Η κάρτα του πολίτη τι ακριβώς θα είναι;

Ούτε αυτοί που ανακοίνωσαν ότι θα την φέρουν δεν γνωρίζουν. Οι ταυτότητες ηλεκτρονικής αλληλεπίδρασης, όπως τις ονομάζουμε εμείς οι ηλεκτρονικοί φυσικοί, αποτελούν ένα «λούκι», που κανείς δεν ξέρει που καταλήγει η άκρη του και που είναι το κέντρο επεξεργασίας των στοιχείων.
Όταν μας την παρουσιάσουν τότε θα ξέρουμε αν είναι μία απλή ταυτότητα ηλεκτρονικής αλληλεπίδρασης όπως τα διαβατήρια, ή αν θα αποτελεί πορτοφόλι, οπότε θα είναι και ο προάγγελος του χαράγματος.


6. Τι σηματοδοτούν οι διαφημίσεις για τα έξυπνα σούπερ μάρκετ και τα τσιπ στα ζώα και τα παιδιά για την «ασφάλειά» τους.

Όλα μας λένε, αφενός μεν ότι το χάραγμα έρχεται, αφετέρου δε ότι πάμε σε μία παγκόσμια δικτατορία καταναγκασμού και ελέγχου. Ο έλεγχος και η καταγραφή αποτελούν μέθοδο προπαγάνδας για την υποταγή της συνείδησης των λαών.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου