Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΔΝΤ: Το «μαγαζί γωνία» του Διεθνούς Σιωνισμού και του Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού!


Δεν είναι τυχαίο, είναι γεγονός! Το ΔΝΤ είναι το Ταμείο του Διεθνούς Σιωνισμού – Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού που δανείζει – χρεώνει και μετά υποτάσσει τους λαούς στα συμφέροντα των Η.Π.Α. και της αγγλοσαξωνικής ευαγγελικής – σιωνιστικής ελίτ της υπερατλαντικής αυτοκρατορίας.

Γνωρίζουμε ότι όποιος τολμά να πει την αλήθεια για το βρώμικο ρόλο των Εβραίων τραπεζιτών αμέσως κατηγορείται ως «αντισημίτης» και ως «ρατσιστής». Και οι δύο κατηγορίες είναι ηλίθιες.

Πρώτον, γιατί Σημίτες θεωρούνται και οι Άραβες, τους οποίους οι Εβραίοι κατασφάζουν σε κάθε ευκαιρία στην Παλαιστίνη, άρα όποιος τα «χώνει» στην εβραϊκή ελίτ δεν μπορεί να είναι αντισημίτης – μπορεί να είναι «αντιεβραίος», αλλά αυτά τα δύο δεν ταυτίζονται. Δεύτερον, το πρώτο παγκοσμίως ρατσιστικό κήρυγμα – ιδεολόγημα βρίσκεται μέσα στην Παλαιά Διαθήκη των Εβραίων, όπου αυτοί θεωρούνται ο «εκλεκτός λαός του θεού» και οι υπόλοιποι άνθρωποι είναι «γουρούνια» προορισμένα να υπηρετούν τους εκλεκτούς Εβραίους.


Είναι λοιπόν τουλάχιστον προκλητικό, αυτοί που γέννησαν και συντηρούν το ρατσισμό μέσα από τη μισάνθρωπη θρησκεία τους να κατηγορούν τους άλλους ως ρατσιστές και δεύτερον αυτοί που σφάζουν τους Άραβες, οι οποίοι είναι επίσης Σημίτες, να κατηγορούν όποιον τους ξεσκεπάζει ως «αντισημίτη»!

Σαφώς και δεν είναι όλοι οι Εβραίοι καθάρματα. Εάν αποδεχόμασταν μια τέτοια θεωρία τότε θα υιοθετούσαμε όντως «ρατσιστικές» απόψεις, σαν αυτές που διδάσκονται οι Εβραίοι στη θρησκεία τους. Είναι όμως γεγονός ότι όλα τα κορυφαία καθάρματα του πλανήτη είναι Εβραίοι! Τυχαίο; Όχι φυσικά!

Εμείς δεν θα φοβηθούμε τη σιωνιστική προπαγάνδα, ούτε τη λάσπη τους. Ούτε έχουμε ανάγκη τα βρώμικα λεφτά τους! Το tsantiri είναι δημοκρατικό site και οι άνθρωποι που το στελεχώνουν είναι γνωστοί για τους δημοκρατικούς αγώνες τους. Και ως άνθρωποι δημοκρατικοί που είμαστε, έχουμε την υποχρέωση να αγωνιζόμαστε ενάντια στην οικονομική ολιγαρχία, να τη ξεσκεπάζουμε, να την καταγγέλλουμε. Μόνο που η οικονομική ολιγαρχία δεν είναι απρόσωπη, ούτε αφηρημένη: απαρτίζεται από συγκεκριμένους ανθρώπους, οι οποίοι -καθόλου τυχαία- είναι όλοι Εβραίοι! Και αυτό δεν είναι πρόβλημα δικό μας, αλλά των Εβραίων.

Σε κάποιους αμόρφωτους δήθεν «αριστερούς», πριν σπεύσουν να σχολιάσουν από κάτω με τη γνωστή συναισθηματική ανοησία τους, θα τους υπενθυμίσουμε τα λόγια του μεγάλου Σοσιαλιστή (όταν ακόμα υπήρχαν σοσιαλιστές) και αγωνιστή της Γαλλικής Κομμούνας Γκουστάβ Τριντόν, ο οποίος στο βιβλίο του «Ο εβραϊκός Μολωχισμός» («Du Molochisme Juif»), έγραφε: οι χριστιανοί θεοκράτες είχαν επιβάλει στην ανθρωπότητα ένα υπερχιλιετές διανοητικό σκοτάδι και απόλυτη πολιτική καταπίεση και είχαν εξαφανίσει εντελώς τις αρετές του κλασικού κόσμου (σελ. 12 – 16). Στην κορύφωση της γραφής του, ο Τριντόν χαρακτήριζε τον Θεό των μονοθεϊστών «δολοφόνο, υποκριτή και διεστραμμένο, φυσικό και ηθικό αυτουργό του κάθε είδους εγκλήματος» και τον λαό που τον εφηύρε «λεκέ στην εικόνα του ανθρώπινου πολιτισμού, πιο κακόβουλο σε όλον τον πλανήτη, τα δώρα του οποίου είναι μολυσματικά».

Επίσης, θα επικαλεστούμε τον Καρλ Μαρξ, ο οποίος στο «απαγορευμένο» βιβλίο του με τίτλο «Το Εβραϊκό Ζήτημα» γράφει: «Μια οργάνωση της κοινωνίας που θα καταργούσε τις προϋποθέσεις του εμπορίου, και κατά συνέπεια τη δυνατότητα του εμπορίου, θα έκανε αδύνατη την ύπαρξη του Eβραίου. Η θρησκευτική του συνείδηση θα διαλυόταν σαν άψυχος καπνός μέσα στον πραγματικό ζωογόνο αέρα της κοινωνίας. Από την άλλη μεριά, όταν ο Eβραίος αναγνωρίζει ως ανίσχυρη αυτή την πρακτική του ουσία κι εργάζεται για την εξάλειψή της, τότε βγαίνει έξω από το πλαίσιο της μέχρι τώρα εξέλιξής του προς την καθαρά ανθρώπινη χειραφέτηση, και στρέφεται ενάντια στην ακραία πρακτική έκφραση της ανθρώπινης αυτοαλλοτρίωσης…

Έτσι, ανακαλύπτουμε στον ιουδαϊσμό ένα καθολικό σύγχρονο αντικοινωνικό στοιχείο, που, διαμέσου της ιστορικής εξέλιξης, όπου οι Eβραίοι συνείργησαν με ζήλο προς αυτή την κακή κατεύθυνση, έφτασε ως το τωρινό του ύψος, σ’ ένα ύψος που πρέπει κατ’ ανάγκην να διαλυθεί».



Θα επικαλεστούμε και τον Μπακούνιν, τον αναρχικό φιλόσοφο, που έχει γράψει:

«Ο Ιεχωβάς, που, απ’ όλους τους καλούς θεούς που λάτρεψαν οι άνθρωποι, ήταν σίγουρα ο πιο φθονερός, ματαιόδοξος, θηριώδης, άδικος, αιμοβόρος, τυραννικός κι ο πιο εχθρικός απέναντι στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια κι ελευθερία» («Θεός και Κράτος», σελίδες 26-27).

«Ο ίδιος ο Ιεχωβάς, ο μοναδικός Θεός τους, ο Θεός του Μωυσή και των προφητών, εξακολουθούσε να είναι ένας αποκλειστικά εθνικός θεός, ο οποίος για να ανταμείψει και να τιμωρήσει τους πιστούς οπαδούς του, τον περιούσιο λαό του, χρησιμοποιούσε υλικά επιχειρήματα, συχνά ηλίθια, και πάντα χοντροειδή και βάναυσα…» («Θεός και Κράτος», σελίδα 79).

Ο ίδιος θα γράψει για τους Εβραίους: «…όπως στην περίπτωση των Εβραίων της Ρωσίας και της Πολωνίας, που βαφτίζονταν 3 ή 4 φορές για να παίρνουν κάθε φορά την αμοιβή που τους αναλογούσε…» («Θεός και Κράτος», σελίδα 92).

Αφού λοιπόν «ασφαλίσαμε» τη δημοκρατικότητά μας, επικαλούμενοι τρεις σοσιαλιστές ηγέτες – φιλόσοφους και τις απόψεις τους περί Εβραίων, ας δούμε τι συμβαίνει στο ΔΝΤ. Σε ξένο φόρουμ βρήκαμε δημοσίευμα του 2006 με τίτλο: «Ποιος ελέγχει το ΔΝΤ» και τους… παρουσιάζει: α) Robert B. Zoellick, β) Dominique Strauss-Kahn, γ) John Lipsky. Και οι τρεις είναι Εβραίοι. Γιατί ανάμεσά τους δεν υπάρχει ένας, ας πούμε, Ιρλανδός ή ένας Κογκολέζος; Ο Τζον Λίπσκι είναι αυτός που ανέλαβε το μαγαζί λόγω της σύλληψης του σεξομανή Στρος Καν. Να υπενθυμίσουμε ότι «κοντά» σε αυτή την παρέα είναι και ο Τζορτζ Σόρος, το κάθαρμα που χρηματοδοτεί τον Σκοπιανό εθνικισμό και το υποτιθέμενο «μακεδονικό έθνος», ορκισμένος εχθρός της Ελλάδας, δημιουργός των «ανοικτών κοινωνιών» και χρηματοδότης εθνομηδενιστικών και ανθελληνικών κύκλων μέσα στην πατρίδα μας. Με όλους αυτούς τους απίστευτους τύπους κάνει παρέα ο Γιώργος Παπανδρέου και μας τους κουβαλά στη χώρα μας άλλοτε ως «γιατρούς» και άλλοτε ως «σωτήρες». Τους ίδιους που είναι δηλωμένοι εχθροί της Ελλάδας και της ανθρωπότητας. Στη συνέχεια παραπέμπουμε απόσπασμα από ένα άκρως διαφωτιστικό άρθρο:

Ποιοί ελέγχουν το ΔΝΤ και τις κεντρικές τράπεζες του πλανήτη;

* Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά
* Ούτε ένας απο αυτούς όμως τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να πει, ποιοί είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή


Η αλήθεια είναι ότι για να φθάσουν στο σημείο να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία εργάστηκαν σκληρά και με αλληλεγγύη.




Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.

Μας έλεγαν τα «παπαγαλάκια» στην TV οτι κάποιος οίκος Moody’s μας υποβαθμίζει συνεχώς και ανεβάζει τα spread(Δείτε εδώ τι είναι τα spread).

Δεν μας είπαν ποτέ όμως ποιοί βρίσκονται πίσω απο τον οίκο Moodys.

Ο οίκος Moody’s αποτελείται απο διάφορους διεθνείς «Guru» της οικονομίας που κάνουν προβλέψεις. Ενας απο αυτούς είναι και ο γνωστός σε όλους μας Τζόρτζ Σόρος, που είναι Εβραίος στην καταγωγή. Είναι μάλιστα ο δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής.

Τώρα είμαστε πλέον στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Μας είπαν οτι Πρόεδρος του είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν. Δεν μας είπαν όμως οτι είναι Εβραίος.

Το Ευρωπαϊκό Νομισματοκοπείο είναι χτισμένο στο μέρος που ήταν κτισμένο το νομισματοκοπείο των Ρόθτσιλντ στην Φρανκφούρτη.

Οσοι έχουν δεί το ντοκυμαντέρ «Money Masters» γνωρίζουν οτι η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδω και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ.


Η ίδια οικογένεια μαζί με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ(FED), της οποίας πρόεδρος είναι ο επίσης Εβραίος Benjamin Bernanke.

Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας είναι ο Jean-Pierre Roth, που είναι επίσης Εβραίος.

Οι μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες του πλανήτη είναι εβραϊκών συμφερόντων.

Η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στον πλανήτη είναι η J.P Morgan. Οταν πέθανε ο ιδρυτής της και ανοίχτηκε η διαθήκη του φανερώθηκε οτι στην πραγματικότητα του ανήκε μόνο το 10% απο όλη την περιουσία.


Το ίδιο ισχύει και για την Goldman Sachs.

Το αφεντικό της Deutsche Bundesbank (Γερμανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα), είναι ο Axel Weber, εβραϊκής καταγωγής.

Ιδιας καταγωγής είναι και ο Josef Ackermann, πρόεδρος της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας της Γερμανίας, της Deutsche Bank.

Πως γίνεται οι Εβραίοι να αποτελούν το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού και ταυτόχρονα να κατέχουν το 90% των καίριων πόστων διοίκησης της ανθρωπότητας;


Πως γίνεται να ελέγχουν το Χόλυγουντ, τα ΜΜΕ, τα Διεθνή Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, να είναι Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και υπουργοί σε ξένα εκτός του Ισραήλ κράτη, να τους ανήκουν οι μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες, οι μεγαλύτερες εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τροφίμων, οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι εταιρείες παραγωγής όπλων.


Πώς γίνεται πίσω απο όλες τις μεγάλες «πολυεθνικές» εταιρείες να κρύβονται εβραϊκά κεφάλαια;




Ως επίλογο στο άρθρο μας θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες που σοκάρουν: Εβραιόπουλα γράφουν μηνύματα μίσους στις βόμβες που θα βομβαρδίσουν λίγο μετά τα παιδιά των Παλαιστινίων! Και απορούμε: Πώς είναι δυνατόν όποιος καταγγέλλει αυτά τα εγκλήματα, αυτό το εγκληματικό κράτος, αυτή την εγκληματική ιδεολογία του χρήματος, αυτή τη ρατσιστική θρησκεία του μίσους, να θεωρείται «ρατσιστής» και «αντισημίτης»; Τα ψέμματα τέλειωσαν κύριοι: εμείς θα γράφουμε και θα δείχνουμε την αλήθεια γιατί είμαστε άστεγοι και χωρίς εξαρτήσεις.







ΠΗΓΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου