Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ: Το τελευταίο τους χαρτί


Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Έχουμε συνηθίσει την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών. Και την "νεκρή" γλώσσα των ακαδημαϊκών. Απολαύστε ένα βίντεο με την τελευταία γραμματέα του Βέρνερ Φον Μπράουν. Συνηθίζεται στην ακαδημαϊκή κοινότητα και ειδικά ανάμεσα στους καθηγητές πανεπιστημίου να παρουσιάζεται ο ερευνητικός τομέας με ένα φωτοστέφανο. Όταν είσαι φοιτητής αισθάνεσαι οτι είσαι στο "ιερό" της έρευνας. Νομίζεις ότι όλα είναι καθαρά, όλα είναι φανερά.

Δυστυχώς όμως.. Μεσα στην επιστημονική κοινότητα επικρατεί η συνομωσία, η απόκρυψη πληροφοριών, η απόκρυψη τεχνολογίας..


Ποιός έχει το ανάστημα απο τους σημερινούς ακαδημαϊκούς να συγκριθεί με τον φον Μπράουν;


Να θυμίσω στους νέους επιστήμονες την δήλωση του φον Μπράουν, ότι την τεχνολογία που χρειάστηκε για τους πυραύλους την πήρε απο τα χειρόγραφα ενός αλχημιστή του μεσαίωνα. Ψάξ'τε στο διαδίκτυο να δείτε αν θα βρείτε κάτι που να αφορά αυτή τη δήλωση του φον Μπράουν.
Έχει κανείς ακόμη αμφιβολίες ότι υπάρχει συνομωσία;

Ποιοί ελέγχουν την σημερινή επιστήμη; Τι μαθαίνουν οι σημερινοί φοιτητές για τον φον Μπράουν και τους αλχημιστές; Μήπως τελικά οι αλχημιστές δεν είναι παρανοϊκοί που μετέτρεπαν τον μόλυβδο σε χρυσό;

Ως πότε τα παιδιά μας θα μαθαίνουν ψέμματα;






Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν... Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου