Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Η προφητεία, το τέλος...


ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, στο τέλος του έτους 2010.

Αναμένουμε να ηχήσει η τέταρτη Βιβλική σάλπιγγα, που θα ηχήσει ακόμη πιο δυνατά και
από την τρίτη, ακόμη πιο έντονα από τις προηγούμενές της. Ο δε καιρός είναι εγγύς. Πάρα πολύ
εγγύς!



30

Όπως φαίνεται μέχρι σήμερα, η ραδιενεργός ρύπανση δεν έφτασε στο 1/3. Ούτε το Τσερνόμπιλ, ούτε ο πόλεμος στα Βαλκάνια και τον Περσικό Κόλπο, ούτε και οι κρυφές πυρηνικές δοκιμές κατάφεραν να ρυπάνουν τόσο τον πλανήτη. Άρα να περιμένουμε και κάτι άλλο ακόμη, έτσι ώστε η προφητεία να εκπληρωθεί.


Και αυτό το κάτι θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλο. Και μάλλον δεν πρέπει να προκληθεί από τον άνθρωπο. Διότι μόνο ένας πυρηνικός πόλεμος μπορεί να ανεβάσει τα επίπεδα της ραδιενέργειας τόσο ψηλά. Τέτοιος όμως πόλεμος δεν προβλέπεται από τις Γραφές για τώρα. Ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος δεν θα γίνει με πυρηνικά. Αλλά και αν ακόμα γινόταν έτσι, και πάλι αυτό δεν ευσταθεί Αγιογραφικά, διότι ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος είναι η 5η σάλπιγγα η οποία υποχρεωτικά έπεται της 4ης. Επομένως πρώτα θα πρέπει να αυξηθεί η ραδιενέργεια στο 1/3, και μ ε τ ά να γίνει ο πόλεμος. Και μη μου πείτε ότι οι σάλπιγγες εκπληρώνονται χωρίς τάξη, διότι τότε δεν θα έφεραν τακτικούς αριθμούς. Δεν θα έλεγε ο Πάνσοφος Θεός μας 1η, 2η, 3η, 4η σάλπιγγα, και μετά ταύτα 5η, 6η και 7η. Για να υπάρχουν εδώ τακτικοί αριθμοί, αυτό σημαίνει ότι τα γεγονότα θα εκπληρωθούν με αυτή τη σειρά και μόνο.




1.4 Τέταρτη σάλπιγγα: Ατμοσφαιρική ρύπανση.

Αποκάλυψη, κεφ. 8:

12. Και ο τέταρτος άγγελος εσάλπισε, και επλήγη το τρίτον του ηλίου και το τρίτον της σελήνης και
το τρίτον των αστέρων, ίνα σκοτισθή το τρίτον αυτών και το τρίτον αυτής μη φανή (=να μη
φωτίζει) η ημέρα και η νύξ ομοίως.


Το περιεχόμενο αυτής της σάλπιγγας θα έλθει να ολοκληρώσει την καταστροφή του περιβάλλοντος και στην ατμόσφαιρα. Ο δε καιρός που θα εκπληρωθεί τούτο, δεν αποκλείεται να έχει συγκεκριμένη ημέρα και ώρα ενάρξεως, διότι όπως διαπιστώνουμε, κάθε γεγονός που έπεται τείνει να έχει και μεγαλύτερη ακρίβεια ως προς τον χρόνο εκπληρώσεώς του. Οι προηγούμενες τρεις σάλπιγγες περιελάμβαναν οικολογικές καταστροφές σε ξηρά, θάλασσα, ποταμούς και λίμνες. Οι καταστροφές έγιναν σε γη, ύδωρ, ενώ λείπει το τρίτο βασικό στοιχείο του φυσικού περιβάλλοντος που είναι ο αέρας. Η ατμόσφαιρα. Και για όσους αρέσκονται να θεωρούν αυτά τα εδάφια αλληγορικά ή «πνευματικά», θα τους πω ότι οι πρώτες τρεις σάλπιγγες που έχουν ήδη εκπληρωθεί, εκείνες είναι που μας βάζουν στο πνεύμα της προφητείας. Και δεδομένου ότι οι τέσσερις πρώτες σάλπιγγες αποτελούν μία ενότητα, άρα όσο «πνευματικά» ήταν τα προηγούμενα σαλπίσματα, άλλο τόσο «πνευματικό» θα είναι και το επόμενο.


Εάν υποθέσουμε ότι θα συμβεί κάτι στον ήλιο, είναι φυσικό να χάσει τον φωτισμό του κατά το 1/3 αυτός και η σελήνη που φωτίζεται από αυτόν. Τα αστέρια όμως δεν είναι λογικό να πάθουν τίποτα, αφού δεν φωτίζονται από τον δικό μας ήλιο, εκτός βέβαια από εκείνα που ανήκουν στο πλανητικό μας σύστημα. Άλλωστε όταν λέμε «αστέρες» εννοούμε ουράνια σώματα αυτόφωτα, δηλαδή ήλιους άλλων πλανητικών συστημάτων του Γαλαξία μας, καθώς και άλλους μακρινούς Γαλαξίες που λόγω της μεγάλης αποστάσεώς τους από τη Γη φαίνονται σαν τους αστέρες του δικού μας Γαλαξία και συγχέονται με αυτούς. Τα «άστρα» λοιπόν είναι αυτόφωτα ουράνια σώματα. Επομένως, γιατί να χάσουν και ΟΛΟΙ οι αστέρες τον φωτισμό τους κατά το ΙΔΙΟ ποσοστό; Άρα αυτή η γενική απώλεια του φωτισμού δεν θα οφείλεται στον ήλιο, αλλά στην ατμόσφαιρα!




31

Τούτο είναι απόλυτα λογικό, αφού ότι παρατηρούμε στο σύμπαν το βλέπουμε δια μέσω της ατμόσφαιρας που περιβάλλει η Γη. Έτσι βλέπουμε τον ήλιο, την σελήνη και όλα τα αστέρια μέσα από την ατμόσφαιρα σαν από γυαλί. Αν αυτή ρυπανθεί, τότε μοιραία θα «χάσουν» όλα αυτά τον
φωτισμό τους κατά το ίδιο ποσοστό, σαν αποτέλεσμα ενός και του αυτού φαινομένου, της ρυπάνσεως.

Τι μπορεί να προκαλέσει αυτό το μελλοντικό σκοτείνιασμα του ουρανού σε παγκόσμια κλίμακα;

Πάντως αποκλείεται η περίπτωση του φωτοχημικού νέφους, γιατί αυτό είναι φαινόμενο τοπικό και δεν ξεπερνά τα όρια ενός νομού. Άρα κάτι πολύ μεγαλύτερο θα πρέπει να περιμένουμε εδώ.


1. . Έκρηξη μεγάλου ηφαιστείου:

Κάτι τέτοιο σαφώς θα έχει συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που θα συμβεί. Όπως λένε και οι γεωλόγοι, στην εποχή μας οι τάσεις στον στερεό φλοιό της γης έχουν αυξηθεί. Επομένως στο εγγύς μέλλον αναμένεται αύξηση της σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας του πλανήτη. Σεισμοί βέβαια γίνονταν σε όλες τις εποχές. Όμως επειδή παλαιότερα δεν υπήρχε η τεχνολογία, (σεισμογράφος, τηλεπικοινωνίες), ο κόσμος δεν ήταν σε θέση να μάθει τι συνέβαινε παγκοσμίως. Δεν είχε συνολική πληροφόρηση, ούτε μπορούσε να κάνει καταγραφή και στατιστική μελέτη των σεισμών και ηφαιστείων, αφού ο πρώτος αξιόπιστος σεισμογράφος επινοήθηκε το 1880 από Βρεττανούς επιστήμονες στην Ιαπωνία, ενώ το 1903 έγινε η πρώτη επίσημη καταγραφή σεισμού. Με το ξεκίνημα όμως του 20ου αιώνα οι τηλεπικοινωνίες και η τεχνολογία κατήργησαν τις διακρατικές αποστάσεις. Σήμερα τα γεωδυναμικά ινστιτούτα σε όλο τον κόσμο καταγράφουν όχι μόνο τον αριθμό, αλλά και τα χαρακτηριστικά των σεισμών, όπως π.χ. μέγεθος, χαρακτήρα, εντόπιση, κ.ά. Η στατιστική μελέτη λοιπόν των σεισμών ενός περίπου αιώνα δείχνει μια αύξηση της συχνότητάς τους, πράγμα που σημαίνει αύξηση της σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητος της Γης. Αυτό το φαινόμενο μας το έχει προαναγγείλει άλλωστε και ο Κύριός μας όταν απεκάλυπτε στους μαθητές Του τα σημεία του τέλους.


Μάρκος, κεφ. 13:

7. Όταν δέ ακούσητε πολέμους και ακοάς πολέμων μή θροείστε. Δεί γάρ γενέσθαι, αλλ’ ούπω το τέλος. (* Ακοές πολέμων = πληροφόρηση μακρινών πολέμων, άρα εποχή τηλεπικοινωνιών).

8. Εγερθήσεται γάρ έθνος επί έθνος (=διακρατικοί πόλεμοι), και βασιλεία επί βασιλείαν (=παγκόσμιοι πόλεμοι), και έσονται σεισμοί κατά τόπους, και έσονται λιμοί (=πείνες) και ταραχαί (=αναρχία, βία). Αρχαί ωδίνων ταύτα.


Αυτοί οι «σεισμοί κατά τόπους» είναι η αύξηση της σεισμικής ενεργότητας που λέγαμε. Αυτή η δραστηριοποίηση του φλοιού υποδηλώνει αύξηση των τάσεων στις τεκτονικές πλάκες, και αυτές δεν αποκλείεται να δραστηριοποιήσουν μεγάλα ηφαίστεια, ή και να δημιουργήσουν νέα. Μία έκρηξη λοιπόν ενός υπερηφαιστείου στις μέρες μας δεν είναι απίθανη. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η ηφαιστειακή τέφρα και ο καπνός που θα εξαπολυθούν στην ατμόσφαιρα, δεν αποκλείεται να προκαλέσουν παγκόσμιο νέφος που θα σκιάσει τη Γη κατά το 1/3. Παλαιότερα υποστήριζα ότι αυτό θα οφείλετο στο ηφαίστειο της Αίτνας, και ότι το νέφος που θα προέκυπτε θα κάλυπτε μόνο τα Βαλκάνια. Δυστυχώς όμως τα πράγματα αναμένονται πολύ χειρότερα. Μακάρι να συνέβαινε μόνο αυτό...



Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΣΤΟ YELLOWSTONE PARK

Στις 13 Σεπτεμβρίου του 2003 η εφημερίδα Ελεύθερος τύπος στη σελίδα 40 και στη στήλη
«πολίτες του κόσμου» δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Απειλή από τα έγκατα της Γης». Μεταφέρω
ακριβώς τα γραφόμενα:

Σήμα κινδύνου στέλνει το μεγαλύτερο υπόγειο ηφαίστειο των ΗΠΑ, που βρίσκεται κάτω ακριβώς από το Εθνικό Πάρκο Γιέλοστόουν. Όπως ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες ο Βρετανός καθηγητής Μπίλ Μακ Γκουάιερ από το Κέντρο Πρόβλεψης Εκτάκτων Κινδύνων του University College του Λονδίνου, η διαρκώς αυξανόμενη δραστηριότητα του ηφαιστείου αποτελεί πηγή ανησυχίας.

Το συγκεκριμένο ηφαίστειο εκτονώνει τη δραστηριότητά του με μία μεγάλη έκρηξη κάθε 600.000 χρόνια κι έχουν ήδη περάσει 640.000 χρόνια από την τελευταία του έκρηξη. Ακόμη πιο ανησυχητικό όμως είναι το γεγονός ότι στα τέλη του Αυγούστου σημειώθηκε σεισμός εντάσεως 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σε μικρή απόσταση από την είσοδο του Πάρκου, σε βάθος 400 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της γης.




32

Ανακάλυψη: Μερικές εβδομάδες πριν, η Λίζ Μόργκαν της αμερικανικής Γεωλογικής Εταιρείας είχε ανακαλύψει ότι ο πυθμένας της λίμνης του πάρκου σε ορισμένα σημεία έχει ανυψωθεί. Το ύψος της υπερυψωμένης επιφάνειας ανέρχεται σε 3 μέτρα και το μήκος της σε 6 χιλιόμετρα. Δείγμα ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί, απελευθερώνοντας τόνους λάβας από την καλντέρα του ηφαιστείου που έχει φάρδος 48 χιλιόμετρα και μήκος 85 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με τον Μάκ Γκουάιερ, μία πιθανή έκρηξη του ηφαιστείου θα μπορούσε να προκαλέσει έναν «πυρηνικό χειμώνα», ο οποίος με τη σειρά του θα δημιουργούσε ένα κλιματολογικό χάος σε ολόκληρο τον πλανήτη επί σειρά ετών. Πιο συγκεκριμένα, οι τεράστιες ποσότητες διοξειδίου του θείου που θα απελευθέρωνε στην ατμόσφαιρα θα δημιουργούσαν ένα τεράστιο σύννεφο θειϊκού οξέος, το οποίο θα εμπόδιζε τις ακτίνες του ήλιου να φτάσουν ως τη Γη.


Συνέπειες: Ως αποτέλεσμα, η μέση θερμοκρασία της Γης θα έπεφτε κατά 10 βαθμούς, οι καλλιέργειες θα καταστρέφονταν και η έλλειψη τροφής θα οδηγούσε σε λιμοκτονία εκατομμύρια άτομα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Σε περίπτωση έκρηξης ο Βρετανός καθηγητής υπολογίζει ότι οι λιωμένοι βράχοι από τον κρατήρα του ηφαιστείου θα μπορούσαν να φτάσουν σε ύψος 48 χιλιομέτρων, ενώ σε ακτίνα 960 χιλιομέτρων θα εξαφανιζόταν κάθε ίχνος ζωής από τη στάχτη, τη ροή της λάβας και το ωστικό κύμα. Ο ήχος δε της έκρηξης θα είναι ο ισχυρότερος που έχει ακουστεί τα τελευταία 75.000 χρόνια.
-------------------------------------


Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν, αλλά τα άρθρα και τα video που ακολούθησαν από τότε μέχρι σήμερα που αναφέρουν τα ίδια και χειρότερα, όλο και πυκνώνουν. Φαίνεται ότι οι ειδικοί άρχισαν να ανησυχούν για τα καλά στην ιδέα ενός τέτοιου σεναρίου. Και δεν είναι αυτό το μοναδικό υπερηφαίστειο του πλανήτη.


Μία τέτοια έκρηξη ηφαιστείου στα Βραχώδη Όρη της Βορείου Αμερικής μπορεί να κόψει αυτή την ήπειρο στη μέση. Ο καπνός και οι ατμοί εξεσφενδονιζόμενοι σε ύψος 48 με 60 χιλιομέτρων ξεπερνάει τη Στρατόσφαιρα και φτάνει στη Μεσόσφαιρα. Σε μία τέτοια περίπτωση το νέφος που θα προκύψει θα παραμείνει εκεί μήνες ή και χρόνια μέχρι να κατεονιστεί και να πέσει. Σε τέτοιο ύψος άνεμοι δεν φυσούν να το παρασύρουν, αλλά συμβαίνει κάτι άλλο. Ο πλανήτης περιστρέφεται από δυσμάς προς ανατολάς με σταθερή γωνιακή ταχύτητα και το νέφος εξαπολύεται με τη γραμμική ταχύτητα που είχε η καλντέρα του ηφαιστείου κατά την έκρηξη. Καθώς ο καπνός ανεβαίνει ψηλά διατηρώντας όμως την αρχική γραμμική ταχύτητα, φαίνεται να παρασύρεται σταδιακά προς τα πίσω, προς τη Δύση. Πρόκειται εδώ για ένα φαινόμενο που στη φυσική ονομάζεται «πλευρική επιτάχυνση Coriolis». Ο καπνός ανερχόμενος ψηλά θα δείχνει να ωθείται δυτικά λόγω της περιστροφής της Γης. Έτσι χωρίς να χρειάζεται κάποιος άνεμος, η περιστροφή και μόνο της Γης θα κάνει το νέφος να απλωθεί σε ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο μέσα σε λίγες ημέρες. Εάν εκραγεί λοιπόν αυτό το ηφαίστειο, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα υποστούν Βιβλική καταστροφή, ενώ το νέφος θα καλύψει ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη.



33


Η έκρηξη ενός τέτοιου ηφαιστείου διαρκεί πολλές ημέρες ή και μήνες. Στο διάστημα αυτό ο καπνός που θα βγαίνει με απίστευτη βία θα εμπλουτίζει καθημερινά την ατμόσφαιρα με ατμούς. Ο πλανήτης θα αιθαλώνεται δια της περιστροφής του συνεχώς, μέχρι να φτάσει να σκιαστεί ο ουρανός ίσως και παγκοσμίως κατά το 1/3. Μετά από μία τέτοια ηφαιστειακή δράση, το μάγμα που θα βγει σε μεγάλη ποσότητα και σύντομο χρονικό διάστημα θα προκαλέσει απότομη εκτόνωση των τάσεων στο εσωτερικό του πλανήτη. Αυτή η απότομη μεταβολή των τάσεων του μάγματος θα προκαλέσει με τη σειρά της μεταβολή στις τάσεις των τεκτονικών πλακών, και τότε θα ξεσπάσουν πολλοί και μεγάλοι σεισμοί παγκοσμίως. Και όπου ήταν να συμβούν σεισμοί στα επόμενα 10 με 30 έτη, τώρα θα γίνουν όλοι μέσα σε 1 με 2. Εκτός από σεισμούς, αυτή η μεταβολή των τάσεων στις τεκτονικές πλάκες δεν αποκλείεται να δραστηριοποιήσει και άλλα ηφαίστεια ανά τον κόσμο, επιδεινώνοντας έτσι την κατάσταση της ατμόσφαιρας. Τέτοιες μεγάλες εκρήξεις γίνονται μία κάθε 75.000 έτη. Επομένως η εμπειρία μας σε τόσο καταστροφικές εκρήξεις είναι ανύπαρκτη. Οι προβλέψεις για τις ενδεχόμενες συνέπειες, αν και θεωρητικές, δεν παύουν να είναι λογικές και αναμενόμενες. Αν το ηφαίστειο Pina Tumbo το 1991 κατάφερε να ρίξει τη μέση θερμοκρασία του πλανήτη κατά 2 βαθμούς Κελσίου, γιατί ένα τόσο μεγάλο ηφαίστειο να μη την ρίξει 10; Ύστερα τα ηφαιστειακά αέρια, το διοξείδιο και τριοξείδιο του θείου που θα ενωθούν με την υγρασία της ατμόσφαιρας θα μετατραπούν σε θειικό οξύ που θα πέσει στη Γη σαν πυκνή όξινη βροχή και θα κάψει τα πάντα σε ακτίνα χιλιάδων χιλιομέτρων. Το φθόριο (F) που θα προκύψει σε τέτοια ποσότητα, εκτός από διάβρωση θα προκαλέσει και στείρωση του υπολοίπου πληθυσμού που θα επιβιώσει στην Αμερική. Το ηφαιστειακό νέφος αργότερα που θα αρχίσει να πέφτει στη γη θα καταλήξει στις θάλασσες, οι οποίες θα οξινισθούν, με συνέπεια τον θάνατο των θαλασσίων κτισμάτων, που θα μπορούσε κάλλιστα να φθάσει στο 1/3 όπως προλέγει η δεύτερη σάλπιγγα. Τα θύματα θα είναι πολλά και οι ζημιές ανυπολόγιστες. Και αν το νέφος αυτό παραμείνει πολλά χρόνια, η ζωή στον πλανήτη θα κινδυνέψει. Η μείωση του ηλιακού φωτός θα προκαλέσει δραματική μείωση στη βλάστηση, με αποτέλεσμα λιμούς, ασθένειες και ανείπωτη φτώχεια παγκοσμίως για πολλά χρόνια. Πάντως, από την όλη μελέτη προκύπτει ότι η Αμερική στο εγγύς μέλλον «εξαφανίζεται» από τις προφητείες. Επί Αντιχρίστου η Αμερική λείπει από τα πράγματα. Λείπει και από αυτόν ακόμη τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο...


2. . Πτώση αστεροειδούς στη Γη:

Αυτή η εκδοχή είναι όντως εφιαλτική, αλλά δικαιολογεί τα πάντα. Και τελικώς μάλλον αυτό είναι να συμβεί. Κι επειδή οι συνέπειες είναι πολλές και διαπλεκόμενες, τούτο θα το εξετάσουμε διεξοδικά στο επόμενο κεφάλαιο. Πριν ολοκληρώσουμε όμως εδώ, θα πρέπει να αναφερθεί το «κλείσιμο» της ενότητος των τεσσάρων πρώτων σαλπίγγων:


Αποκάλυψη, κεφ. 8:

13. Και είδον και ήκουσα ενός αετού πετομένου εν μεσουρανήματι, λέγοντος:

- Ουαί, ουαί, ουαί τους κατοικούντας επί της γής εκ των λοιπών φωνών της σάλπιγγος των τριών αγγέλων των μ ε λ λ ό ν τ ω ν σαλπίζειν.


Το Wellowstone Park βρίσκεται στα Βραχώδη Όρη. Ο κύκλος αντιστοιχεί στη διάμετρο 1000 km από το κέντρο του ηφαιστείου.




34


Να γιατί έλεγα ότι π ρ ώ τ α εκπληρώνονται οι 4 πρώτες σάλπιγγες, και ύστερα οι επόμενες τρεις. Διότι οι «λοιπές φωνές», τα υπόλοιπα γεγονότα της 5ης, 6ης και 7ης σάλπιγγος μέλλουν να συμβούν, αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι πρώτες τέσσερις. ΣΙΓΟΥΡΑ !

Οι τέσσερις πρώτες σάλπιγγες περιλαμβάνουν καταστροφές οι οποίες δεν έχουν καθολικό χαρακτήρα, αλλά μόνο κατά το 1/3 και είχαν σκοπό να ταρακουνήσουν, να συνετίσουν μόνο τον άνθρωπο. Είχαν παιδαγωγικό χαρακτήρα. Όμως οι επόμενες τρεις είναι διαφορετικές.


Ο Υ Α Ι   Ο Υ Α Ι   Ο Υ Α Ι

Εδώ είναι σαν να τίθεται μία διαχωριστική γραμμή. Τα τρία επόμενα σαλπίσματα θα είναι εξολοθρευτικά και θα έχουν ολέθριες συνέπειες για τους κατοίκους της γης. Ένα ουαί αντιστοιχεί σε κάθε μία σάλπιγγα. Από εδώ και πέρα αρχίζει το ποινικό μέρος της Θεϊκής τιμωρίας για τους χριστιανούς, γιατί στην συνέχεια η 5η σάλπιγγα είναι ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος.

Μεταξύ της 4ης και 5ης σάλπιγγας παρεμβάλλεται μία σκηνή. Ένας αετός πετάει στο μέσον του ουρανού και λέει αυτά τα τρία ουαί. Ο αετός είναι ένα πουλί αρπακτικό, και όταν πετάει ψηλά στον ουρανό συνήθως περιτριγυρίζει το θύμα του. Αυτός ο συμβολικός αετός λοιπόν που πέταγε στο μέσον του ουρανού υποδηλώνει ότι μετά το σκοτείνιασμα του ουρανού «κάτι αρπακτικό θα ίπταται πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων». Η όλη εικόνα δίνει την αίσθηση ενός κλίματος ανησυχίας, κάτι που επιβεβαιώνεται με αυτά τα τρία ουαί. Εδώ το κρυμμένο μήνυμα είναι το εξής:


Μόλις γίνει το σκοτείνιασμα του ουρανού, το Βιβλικό νέφος, στον κόσμο θα υπάρχει μεγάλη ανησυχία εν όψει του επικειμένου 3ου παγκοσμίου πολέμου. Ο κόσμος θα ξέρει πλέον ότι ο πόλεμος αυτός θα γίνει, και μάλιστα σύντομα. Επιπλέον, και κάτι άλλο τρομερό θα «ίπταται» πάνω από τη Γη και που θα εμπνέει την ανησυχία γενικώς.


Τέλος, όσον αφορά το προφητικό μέρος, υπάρχει και κάτι άλλο που θα μας βοηθήσει να βρούμε τι τελικώς θα συμβεί ώστε να προκύψει αυτό το βιβλικό νέφος. Είναι ένα κείμενο που σίγουρα είναι εκ Θεού. Πρόκειται για την αγία επιστολή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Η Επιστολή αυτή εθεωρείτο μέχρι πρότινος από την ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ως ψευδεπίγραφη ή ευσεβής φλυαρία.

Σήμερα όμως η Ιερά Σύνοδος έχει αναγνωρίσει την ωφελιμότητά της και παραμέρισε προηγούμενη εισήγηση για απόσυρση με την συνεδρία της 8/10/1996. Την πράξη αυτή επικυρώνει και πλήθος μοναχών, ιερωμένων, αλλά και ολόκληρος ο Ελληνικός λαός που την είχε και την έχει ακόμα σαν εγκόλπιο. Σήμερα λοιπόν το κείμενο είναι εγκεκριμένο.

Ήταν ημέρα Τετάρτη όταν έπεσε από τον ουρανό μικρός λίθος ο οποίος έφερε γράμματα Θεϊκά και κανείς δεν μπορούσε να μετακινήσει. Τότε ο πατριάρχης Ιεροσολύμων Ιωαννίκιος (1020-1040 μ.Χ.) μάζεψε όλους τους αρχιερείς, ιερείς και χριστιανούς και έκανε δέηση επί τρεις ημέρες και νύχτες γονατιστά και με θερμά δάκρυα παρακαλώντας τον Παντοδύναμο. Και τότε φωνή ακούστηκε από τον ουρανό που έλεγε: -Σηκώστε αυτόν τον λίθο και ίδετε τα γραμμένα λόγια.


Και τα λόγια έλεγαν τα εξής:

«Όσοι πίστεψαν στο άγιο όνομά μου και έγιναν χριστιανοί, στέλνω αυτή την αγία μου επιστολή. Στον κόσμο αυτόν άφησα το Ευαγγέλιό μου και τα βιβλία της εκκλησίας μου για να σας διδάσκουν να φυλάξετε τις εντολές μου νύχτα και ημέρα, κι εσείς, ώ ανόητοι, τις καταπατάτε. Γι’ αυτό θα αποστρέψω το πρόσωπό μου και δεν θα σας λυπηθώ... (σελ. 9-10)... Πηγαίνετε αχάριστοι και αχόρταγοι, που για Θεό την κοιλία σας προσκυνάτε και λατρεύετε, μή βαστώντας (νηστεία) τις τεσσαρακοστές, αλλά καταλύετε κρέας και ψάρι, μή βαστώντας τις Τετάρτες και τις Παρασκευές, αλλά καταλύετε κρέας και


35

ψάρι και ότι άλλο σας εδίδαξε ο διάβολος για να του αρέσετε. Δεν στοχάζεσθε ότι Τετάρτη παραδόθηκα στα χέρια των Ιουδαίων για την σωτηρία σας, και την αγίαν ημέρα της Παρασκευής ετελείωσα την ζωή μου επάνω στο ξύλο του Σταυρού, χύνοντας το αίμα μου για να σας ξεπλύνω από τον βόρβορο της αμαρτίας και να σας χαρίσω την βασιλεία μου, όπου για εσάς σταυρώθηκα; Κι εσείς την αγία αυτήν ημέρα της Παρασκευής καταλύετε κρέας και ψάρι σαν άγριοι χοίροι και όχι σαν άνθρωποι χριστιανοί. Ίδετε και στοχαστείτε από τα βιβλία της εκκλησίας μου ότι την ημέρα της Παρασκευής που σταυρώθηκα, όλη η Οικουμένη αναγνωρίζοντάς με ως ποιητή και πλάστη ετρόμαξε. Ο ήλιος εσκοτίσθη και η γή εσείσθη, το καταπέτασμα του ναού εσχίσθη στο μέσον, τα μνημεία άνοιξαν, οι νεκροί σηκώθηκαν από τα μνημεία, γνωρίζοντάς με για Θεό και Σωτήρα του κόσμου. Κι’ εσείς σε αυτή την αγία ημέρα πράττετε τα άνομα έργα σας. Καταραμένος και αφωρισμένος και ασυγχώρητος ο λάρυγγας όπου καταλύει την Τετάρτη και την Παρασκευή κρέας και ψάρι άνευ σωματικών ασθενειών.

Στοχασθείτε (=ψάξτε το) ότι θα ανοίξω τους καταρράκτες του ουρανού να βρέξω ύδωρ κοχλάτο εις τας δέκα Φεβρουαρίου και κανείς δέν θα ξέρει, (1)

και θα βρέξω στην ογδόην Απριλίου αίμα και πύρ να κατακαύσω τας αμπέλους σας και τα χωράφια και τα χόρτα, (2)

και θα ρίξω θηρία πτερωτά και ανήμερα να σας καταφάγουν και να φωνάζετε ο ένας στον άλλον
«βγείτε εσείς οι πεθαμένοι να μπούμε εμείς οι ζωντανοί, διότι δέν μπορούμε πλέον να υποφέρουμε
την οργή και τον θυμό του παντοκράτορος Θεού»... (3)

Αυτή η Επιστολή απευθύνεται στους χριστιανούς, αφορά μόνον αυτούς, άρα ότι γράφει, αυτά θα δουν έτσι οι Ορθόδοξοι χριστιανοί. Όχι όλος ο κόσμος. Όχι οι Μουσουλμάνοι ή οι Βουδιστές. Εκείνοι θα έχουν περισσότερες επιπτώσεις. Και αφού μας επικρίνει για τη στάση μας ως προς τις νηστείες που δεν τηρούμε, μας τονίζει πόσο σημαντικές είναι οι ημέρες Τετάρτη και Παρασκευή. Και μας προφητεύει τρία πράγματα:



1. Θα βρέξει ύδωρ κοχλάτο στις 10 Φεβρουαρίου και κανείς δεν θα ξέρει.

2. Θα βρέξει αίμα και πυρ στις 8 Απριλίου που θα κατακαύσει αμπέλια - χωράφια - χόρτα όπως αναφέρει και η 1η σάλπιγγα της Αποκαλύψεως, και

3. θα ρίξει θηρία πτερωτά και ανήμερα που τώρα αυτά θα καταφάγουν εμάς, ώστε να λέμε «βγείτε εσείς οι πεθαμένοι να μπούμε εμείς οι ζωντανοί...», φράση που λέγεται μόνο σε πόλεμο.

Μόνο στον πόλεμο ο άνθρωπος μπαίνει σε καταφύγια που μοιάζουν με τάφο. Όσο για τα θηρία τα «πτερωτά και ανήμερα», δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι είναι αεροπλάνα και πύραυλοι.

Άρα αυτό το τρίτο σημείο είναι πόλεμος, είναι ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος.

Επομένως τι είναι τα σημεία 1 και 2 που προηγούνται του πολέμου; «Ύδωρ κοχλάτο στις 10 Φεβρουαρίου» είναι το αναμενόμενο νέφος της 4ης σάλπιγγας, ενώ το «αίμα και πυρ στις 8 Απριλίου» είναι αυτό που αναφέρει η 1η σάλπιγγα όπως θα δούμε. Κοχλάτο ύδωρ προκύπτει από ηφαίστειο ή και πτώση αστεροειδούς, ενώ το «αίμα και πυρ», η «χάλαζα» της 1ης σάλπιγγας της Αποκαλύψεως θα είναι βροχή από μετεωρίτες. Έτος δεν αναφέρει, ενώ οι ημερομηνίες μπορεί να δίδονται με το παλαιό ημερολόγιο, άρα Νέφος:

«10 Φεβρουαρίου» με το παλαιό = 23 Φεβρουαρίου με το νέο ημερολόγιο, και Βροχή μετεωριτών ή η τριήμερη τελική μάχη στην Κων/πολη:

«8 Απριλίου» (με το παλαιό) = 21 Απριλίου με το νέο ημερολόγιο (Χ έτους).





36

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
ΤΟ ΒΙΒΛΙΚΟ ΝΕΦΟΣ


Η πρώτη σάλπιγγα αναφέρεται στην καύση των δένδρων και ολοκλήρου του «χλωρού», της
χαμηλής δηλαδή βλαστήσεως ύστερα από κάποιο «πύρινο χαλάζι». Δεν πρόκειται μόνο για τους
εμπρησμούς που προκαλούμε εμείς, αλλά θα έλθει να προστεθεί και κάτι άλλο που θα φθάσει την
καταστροφή μέχρι εκεί, στο 1/3.

Η δεύτερη σάλπιγγα κάνει λόγο για καταστροφή στην θάλασσα, όπου πεθαίνει το 1/3 όλων των εμβίων όντων της, ενώ καταστρέφεται και το 1/3 των πλοίων που θα βρίσκονται σε αυτήν.

Προσέξτε, μία θάλασσα. Όχι όλες τις θάλασσες του πλανήτη. Και αυτό που θα προκαλέσει αυτή την καταστροφή θα είναι κάτι που θα βληθεί «σαν όρος καιόμενο» σε αυτήν. Δεν πρόκειται δηλαδή μόνο για την ρύπανση των θαλασσών που προκαλούμε εμείς.

Η τρίτη σάλπιγγα αναφέρεται στη ραδιενεργό ρύπανση, όπου ρυπαίνουμε τους ποταμούς, τις λίμνες και τα υπόγεια ύδατα, αφού εκεί καταλήγουν τελικά όλα τα ραδιενεργά απόβλητα. Το όνομα «Άψινθος» μας ερμήνευσε το είδος αυτού του συμβολικού αστέρα. Διότι Τσερνόμπιλ στην Ουκρανική σημαίνει άψινθος, και όλοι θυμόμαστε το πυρηνικό ατύχημα που έγινε στην πόλη αυτή το 1986. Όμως η ραδιενεργός ρύπανση δεν έφτασε ακόμα στο επίπεδο που ορίζει η Αποκάλυψη.

Τέλος, η τέταρτη σάλπιγγα κάνει λόγο για κάποιο νέφος παγκοσμίων διαστάσεων που θα εμποδίζει τον φωτισμό όλων των ουρανίων σωμάτων, ήτοι του ηλίου, της σελήνης και όλων των αστέρων, ημέρα και νύχτα, κατά το ίδιο ποσοστό, το 1/3. Δεν πρόκειται απλώς για την φωτοχημική ρύπανση των πόλεων, το γνωστό μας νέφος, αλλά για κάτι πολύ μεγαλύτερο.


Όλα αυτά έγιναν αντικείμενο μιάς προηγούμενης μελέτης μου που εκτίθεται αναλυτικά στο βιβλίο «Ο ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ» εκδόσεων «Κονιδάρη», και που καλό θα ήταν να το έχετε, διότι δεν είναι δυνατόν να επαναλάβω ύλη 197 σελίδων ώστε να αποδειχθεί εδώ του λόγου το αληθές. Απλά θα αναφέρω εδώ ότι όλα αυτά που προλέγουν οι τέσσερις σάλπιγγες εκπληρώνονται με την πτώση ενός αστεροειδούς στον Βόρειο Ειρηνικό ωκεανό. Αυτή είναι η μία θάλασσα η οποία «θα γίνει αίμα». Ο υδάτινος πίδακας που θα προκληθεί θα φθάσει έξω στο διάστημα και θα απλωθεί οριζόντια σαν νεφελώδες πέπλο, νέφος που θα καλύψει το βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη για κάμποσους μήνες. Η κρούση θα προκαλέσει σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων παγκοσμίως, ο καπνός των οποίων θα προστεθεί κάτω από το «διαστημικό» νέφος, συσκοτίζοντας τελικά τον πλανήτη. Στο διάστημα αυτό ο φωτισμός του βορείου ημισφαιρίου θα μειωθεί κατά το 1/3, με αποτέλεσμα να «καεί», να μαραθεί όλη η χαμηλή βλάστηση - χλόη. Τα δένδρα όμως, όσα θα έχουν απομείνει από τις πυρκαϊές, θα καούν μόνο κατά το 1/3. Πιθανόν το σώμα αυτό που θα πέσει να είναι ελαφρώς ραδιενεργό, ή να προκαλέσει ατυχήματα σε πυρηνικά εργοστάσια και όπλα, με αποτέλεσμα η ραδιενέργεια να φθάσει τελικά στο προβλεπόμενο όριο, το 1/3. Σύντομα όμως λόγω της αυτοπεριστροφής του πλανήτη το νέφος αυτό θα συμπυκνωθεί και θα οδηγηθεί στον Ισημερινό, μεταπίπτοντας έτσι σε σταθερό δακτύλιο. Η Γη θα αποκτήσει δακτύλιο σαν τον Κρόνο, ο οποίος, εκτός των άλλων, θα επιβραδύνει την αυτοπεριστροφή της. Το έτος θα «κολοβωθεί», θα μικρύνει και θα φθάσει να γίνει 360 ημερών, όπως δηλαδή και πριν τον Κατακλυσμό. Παράξενο, αλλά έτσι αποδεικνύεται. Όταν αργότερα έλθει ο Αντίχριστος, στην εποχή του το έτος θα έχει 360 ημέρες.

Μελετείστε στην Αποκάλυψη το κεφάλαιο 11 και θα δείτε ότι τα τρισήμισι πρώτα έτη του που είναι 42 μήνες έχουν μόνο 1260 ημέρες. Δηλαδή τότε ο μέσος μήνας θα έχει 1260 : 42 = 30 ημέρες ακριβώς, ενώ σήμερα έχει 365,25 : 12 = 30,4375. Άρα τότε το έτος οφείλει να έχει 30 Χ 12 = 360
ημέρες!

Πληροφοριακά, τόσο ήταν το έτος και πριν τον Κατακλυσμό. Και ο Κύριος είπε, «...και καθώς εγένετο εν ταις ημέραις Νώε, ούτως έσται και εν ταις ημέραις του υιού του ανθρώπου...». Και «οι ημέρες του Νώε» είχαν έτος 360 ημερών ακριβώς. Όλα αυτά όμως αναλύονται εκτενώς στο βιβλίο «Ο αρραβώνας της Γης». Στο κεφάλαιο αυτό θα αναφερθούμε περιληπτικά.



37




1.1 Η πτώση αστεροειδούς στη θάλασσα.

Στο προηγούμενο κεφάλαιο διαπιστώσαμε ότι οι πρώτες τέσσερις σάλπιγγες της Αποκαλύψεως εκπληρώνονται με τη σειρά:


Η πρώτη σάλπιγγα, οι εμπρησμοί των δασών άρχισαν στη δεκαετία του ’60.

Η δεύτερη σάλπιγγα, η ρύπανση των θαλασσών άρχισε στη δεκαετία του ’70.

Η τρίτη σάλπιγγα, η ραδιενεργός ρύπανση με το Τσερνόμπιλ έγινε το 1986.

Η τέταρτη σάλπιγγα, το Βιβλικό νέφος αναμένεται.



Παρατηρήσαμε επίσης ότι οι πρώτες τρεις σάλπιγγες δεν έφτασαν ποσοτικά στο 1/3, επομένως περιμένουμε να συμβεί και κάτι άλλο που θα τις συμπληρώσει. Και ενώ η τέταρτη σάλπιγγα δεν έχει «ηχήσει» καθόλου, στο σημείο αυτό συμβαίνει μία ιδιομορφία ως προς την σειρά εκπληρώσεως. Διότι ναι μεν το νέφος είναι η 4η κατά σειράν σάλπιγγα, όμως αυτή θα προέλθει από την δεύτερη. Και τότε όλες οι υπόλοιπες θα φθάσουν ποσοτικά στο 1/3, ώστε οι τέσσερις πρώτες που αποτελούν ενότητα να ολοκληρωθούν μονομιάς. Η ιδιομορφία αυτή της σειράς υπάρχει και αλλού:

1) Οι πρώτες 4 «σφραγίδες» αποτελούν κι’ εκείνες μία ενότητα, ενώ οι υπόλοιπες 3 μία άλλη.
2) Οι πρώτες 4 «φιάλες» είναι μία ενότητα, και οι υπόλοιπες 3 αποτελούν μία άλλη.
3) Ομοίως και οι πρώτες 4 «σάλπιγγες» αποτελούν ενότητα, ενώ οι υπόλοιπες 3 μία άλλη.


Και οι τρεις επομένως επτάδες πραγμάτων που αναφέρει η Αποκάλυψη έχουν την ίδια δομή, την
ίδια αρχιτεκτονική του λόγου. Βλέπετε ο Θεός μας, ως Θεός Λόγος, είναι και λογοτέχνης. Συγγρα-
φέας δύσκολος, συγχρόνως όμως και απλός.

Γιατί να πρόκειται για αστεροειδή και όχι για μεγάλο ηφαίστειο, όπως το Yellowstone, αφού το ζητούμενο νέφος θα μπορούσε κάλλιστα να προκύψει και από αυτό; Παρατηρείστε ότι οι πρώτες 3 σάλπιγγες κάνουν λόγο για κάτι που βάλλεται στη Γη:


Αποκάλυψη, κεφ. 8:

7. Και ο πρώτος (άγγελος) εσάλπισε, και εγένετο χάλαζα και πύρ μεμιγμένα εν αίματι, και εβλήθη εις την γήν.

8. Και ο δεύτερος άγγελος εσάλπισε, και ώς όρος μέγα πυρί καιόμενον εβλήθη εις την θάλασσαν, και εγένετο το τρίτον της θαλάσσης αίμα.

10. Και ο τρίτος άγγελος εσάλπισε, και έπεσεν εκ του ουρανού αστήρ μέγας καιόμενος ως λαμπάς...


Και ενώ μέχρι εδώ «κάτι» είναι που πέφτει στη Γη, η 4η σάλπιγγα φανερώνει το αποτέλεσμα. «Πλήττεται ο ήλιος, η σελήνη και οι αστέρες», δηλαδή ο φωτισμός τους κατά το 1/3, που
όπως είδαμε το πλήγμα αυτό μάλλον το υφίσταται η ατμόσφαιρα:


Αποκάλυψη, κεφ. 8:

12. Και ο τέταρτος άγγελος εσάλπισε, και επλήγη το τρίτον του ηλίου και το τρίτον της σελήνης και το τρίτον των αστέρων, ίνα σκοτισθή το τρίτον αυτών, (ηλίου - αστέρων) και το τρίτον αυτής (της σελήνης, ώστε να) μή φ α ν ή (=φέγγει) η ημέρα και η νύξ ομοίως.

Έχουμε επίσης και την αγία Επιστολή που αναφέρει ότι θα βρέξει ύδωρ κοχλάτο στις «10 Φεβρουαρίου». Στις Πράξεις των Αποστόλων ο Πέτρος λέει αμέσως μετά την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος στους χλευαστές Ιουδαίους:

Πράξεις, κεφ. 2:

17. Και έσται εν ταις εσχάταις ημέραις, λέγει ο Θεός. . .

19. και δώσω τέρατα εν τω ουρανώ άνω και σημεία επί της γής κάτω, (στη μ.Χ. εποχή), αίμα και πύρ και α τ μ ί δ α κ α π ν ο ύ. (στην έσχατη γενεά).

20. Ο ήλιος μεταστραφήσεται εις σκότος και η σελήνη εις αίμα π ρ ί ν ή ελθείν την ημέραν Κυρίου την μεγάλην και επιφανή.

(μετά το πέρας της εσχάτης γενεάς όπου το ίδιο αναφέρει και η 6η σφραγίδα της Αποκαλύ-
ψεως).



38

Τι είναι αυτή η ατμίδα καπνού μέσα στην έσχατη γενεά; Μ ί α ατμίδα που προκύπτει μετά από το αίμα και πυρ στη Γη; Μη βιαστείτε εδώ να πείτε ότι είναι πυρηνικά. Αν ήταν πυρηνικά, αυτό συνέβη πριν ξεκινήσει η έσχατη γενεά με τις δ ύ ο ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και Ναγκασάκι. Δύο «ατμίδες». Ενώ αυτή η μ ί α ατμίδα συμβαίνει ε ν τ ό ς της εσχάτης γενεάς και μάλιστα μετά την πρώτη σάλπιγγα. Και μάλλον αυτή θα πρέπει να είναι πολύ πιο σημαντική. Θα είναι ορόσημο! Και αν νομίζετε ότι αυτό το αναφέρει μόνον ο Πέτρος, κάνετε λάθος. Ακριβώς τα ίδια αναφέρει και ο προφήτης Ιωήλ στο κεφάλαιο 3 και εδάφια 3 & 4. Ο απόστολος Πέτρος απλώς εδώ επαναλαμβάνει την προφητεία του Ιωήλ.

Πολύ σημαντικό:

«Ατμίδα», ατμός, «ύδωρ κοχλάτο»...
«Χάλαζα και πυρ αναμεμιγμένα με αίμα που εβλήθη στη Γη»...
«Κάτι ως όρος μέγα καιόμενον που εβλήθη εις την θάλασσαν»...
«Αστήρ μέγας καιόμενος ως λαμπάς που έπεσεν εκ του ουρανού»...
«Ώστε να μη φέγγει η ημέρα και η νύχτα ομοίως»...


Τι μπορεί να εκπληρώνει όλους αυτούς τους όρους; Τι μπορεί να προκαλέσει όλα αυτά και που θα είναι ικανό να οδηγήσει τις φυσικές καταστροφές του περιβάλλοντος στο 1/3;

Μόνο ένας αστεροειδής που θα πέσει στη θάλασσα!


Οι αστεροειδείς είναι βράχοι στο διάστημα που αποτελούν θραύσματα πλανητών που έχουν συγκρουσθεί και καταστραφεί. Δεν είναι κομήτες που φαίνονται. Οι αστεροειδείς δεν φαίνονται όταν πλησιάζουν τη γη. Μόνο οι αστρονόμοι τους εντοπίζουν με τα ραντάρ. Οι κομήτες που αποτελούνται από σκόνη και πέτρες ή και πάγο, όταν εισέρχονται στο πλανητικό μας σύστημα και πλησιάζουν τον ήλιο, ένα μέρος της επιφανείας τους αποσπάται. Και καθώς η σκόνη ή και ατμοί φωτίζονται από τον ήλιο, προβάλλουν σε εμάς ως ουρά. Οι κομήτες λοιπόν φέρουν χαρακτηριστική ουρά, ενώ οι αστεροειδείς όχι. Έτσι οι αστεροειδείς χτυπούν ύπουλα τη Γη. Μόνο αστρονόμοι θα το ξέρουν, αλλά ως συνήθως δεν θα ανακοινώσουν τίποτα από πριν, για να μη τρομοκρατηθεί ο κόσμος και χαλάσει η τάξη. Αλλά και αν το ανακοινώσουν λίγες ημέρες πριν, δεν θα αλλάξει και τίποτα. Έτσι τελικά αυτό το κακό θα επέλθει ξαφνικά.


Ο αστεροειδής είναι βράχος, κάτι σαν όρος μέγα. Και μόλις εισέλθει στην ατμόσφαιρα,  λόγω της μεγάλης τριβής του με τον αέρα αναφλέγεται. «Όρος μέγα καιόμενον». Εάν λοιπόν είναι να πέσει αστεροειδής στη Γη, η Αποκάλυψη μας διαβεβαιώνει ότι θα βληθεί στη θάλασσα. Μία θάλασσα, άρα μεγάλη θάλασσα. Ίσως την μεγαλύτερη θάλασσα. Και ποια είναι αυτή; Ο Ειρηνικός ωκεανός. Ο ωκεανός αυτός είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση, με εμβαδόν 166.000.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα και καλύπτει το μισό της επιφανείας όλων των θαλασσών και το 35% της επιφανείας της Υδρογείου. Περίπου δηλαδή το 1/3 αυτής. Επομένως στατιστικά η πιθανότητα να πέσει εκεί ένας αστεροειδής είναι μεγάλη, πράγμα που έχει επιβεβαιωθεί και από τις παρατηρήσεις.

Όμως σε ποιο ημισφαίριο αναμένεται να πέσει; Η Αποκάλυψη είναι βιβλίο των χριστιανών, και αυτοί θα δούνε το νέφος. Σε αυτούς απευθύνεται η προειδοποίηση. Και τυγχάνει όλα σχεδόν τα χριστιανικά - και δη Ορθόδοξα - κράτη να βρίσκονται στο βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη. Κι επειδή η ατμίδα που θα προκαλέσει ο αστεροειδής θα εκτιναχθεί στο διάστημα, η περιστροφή της Γης θα το διασπείρει μόνο στο ημισφαίριο που αυτός θα πέσει, ενώ το άλλο θα μείνει ανέπαφο. Αν λοιπόν επρόκειτο να πέσει στο νότιο ημισφαίριο, το νέφος θα το είχε η Αφρική, η νότιος Αμερική και η Αυστραλία, χώρες όμως καθόλου ορθόδοξες. Ύστερα όπως θα δούμε, στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο οι Η.Π.Α. δεν εμφανίζονται στα γραπτά, ενώ η εκστρατεία του αγίου Ιωάννη προς την Ανατολή φθάνει μέχρι τον Ινδό ποταμό και σταματά εκεί, και από τότε θεωρείται ότι το Ευαγγέλιο θα έχει κηρυχθεί σε ολόκληρη την οικουμένη! Παράξενο. Πού είναι η Κίνα, Ιαπωνία και οι χώρες πίσω από την Ινδία; Γιατί απουσιάζουν κι αυτές;


39

Όλα αυτά δείχνουν έμμεσα ότι κάτι θα έχει συμβεί μέχρι τότε σε βόρεια Αμερική και ανατολική Ασία. Μόνο οι επιπτώσεις ενός αστεροειδούς που θα πέσει στον βόρειο Ειρηνικό μπορούν να δώσουν απάντηση. Διότι εάν ο αστεροειδής πέσει στον Ατλαντικό, θα πάθουν ζημιές οι Η.Π.Α. και η Δυτική Ευρώπη, ήτοι Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία. Όμως αυτές οι χώρες θα μετάσχουν στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο στα κράτη με την ονομασία «Μέγας Φίλιππος». Αυτά θα είναι ικανά να διεξάγουν πόλεμο, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες όχι. Άρα ο αστεροειδής αναμένεται να πέσει στον βόρειο Ειρηνικό ωκεανό. Τον ακριβή τόπο είναι αδύνατον να τον γνωρίζουμε, ούτε ακόμη και λίγες ώρες πριν την μοιραία πρόσκρουση.





1.2 Η μοιραία σύγκρουση.



ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

1. ΠΕΜΠΤΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑ: O 3ος Παγκόσμιος πόλεμος
.

Φαίνεται πως ύστερα από αυτή τη Βιβλική καταστροφή που θα προκαλέσει η πτώση του αστεροειδούς οι άνθρωποι δεν θα συνετιστούν, αλλά οι ισχυροί της γης θα συνεχίσουν την κακή πορεία τους. Η παγκοσμιοποίηση θα συνεχίσει το έργο της κωδικοποιώντας τους ανθρώπους. Οι κάρτες και οι παγκόσμιες ταυτότητες θα έρχονται ολοταχώς προς τον άνθρωπο για να τον ρίξουν στην μεγαλύτερη παγίδα των αιώνων και να τον φέρουν ένα βήμα πριν το σφράγισμα. Όμως αυτό ο Θεός δεν το θέλει. Θα παρέμβει δυναμικά, κι έτσι πολύ σύντομα, μέσα στο ίδιο ή το επόμενο έτος μετά το νέφος θα επιτρέψει να γίνει και ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος.

Η 5η σάλπιγγα αναφέρεται στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο και περιγράφει με αρκετή ακρίβεια τα όπλα που θα χρησιμοποιηθούν σε αυτόν. Δίνει ακριβώς και την χρονική του διάρκεια που θα είναι πέντε μήνες. Απ’ ότι φαίνεται, στον πόλεμο αυτόν δεν θα χρησιμοποιηθούν πυρηνικά.


Αποκάλυψη, κεφ. 9:

1. Και ο πέμπτος άγγελος εσάλπισε. («Εσάλπισε», αόριστος χρόνος. «Έγινε», σίγουρα θα γίνει!) Και είδον (συμβολικόν) αστέρα εκ του ουρανού πεπτωκότα εις την γήν, και εδόθη αυτώ η κλείς του φρέατος της αβύσσου.

2. Και ήνοιξε το φρέαρ της αβύσσου και ανέβη καπνός εκ του φρέατος ως καπνός καμίνου καιομένης, και εσκοτίσθη ο ήλιος και ο αήρ εκ του καπνού του φρέατος.

3. Και εκ του καπνού εξήλθον α κ ρ ί δ ε ς εις την γήν, και εδόθη αυτοίς εξουσία ως έχουσιν εξουσίαν οι σκορπίοι της γής.

4. Και ερρέθη (=ειπώθηκε) αυταίς ίνα μη αδικήσωσι (=να μη βλάψουν) τον χόρτον της γής ουδέ πάν χλωρόν ουδέ πάν δένδρον, ει μη τους ανθρώπους οίτινες ούκ έχουσι την σφραγίδα του Θεού επί των μετώπων αυτών.

5. Και εδόθη αυταίς (=τις ακρίδες) ίνα μη αποκτείνωσιν αυτούς, αλλ’ ίνα βασανισθώσι μήνας πέντε. Και ο βασανισμός αυτών ως βασανισμός σκορπίου, όταν παίση άνθρωπον.


Ο αστέρας αυτός εδώ είναι συμβολικός, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματά του. Είναι ο πόλεμος που θα προκαλέσει πάμπολλα θύματα, ο αριθμός των οποίων θα συγκρίνεται με αυτόν του προηγηθέντος αστεροειδούς. Έτσι θα ανοίξει το φρέαρ της αβύσσου που είναι ο Άδης και ο θάνατος. Οι καπνοί του πολέμου τώρα είναι εκείνοι που θα σκοτίσουν τον ήλιο και τον αέρα για άλλη μια φορά. Τι είναι αυτές οι «ακρίδες» που βγαίνουν από τους καπνούς του 3ου παγκοσμίου πολέμου; Σίγουρα εδώ δεν πρόκειται για έντομα, διότι οι ακρίδες καταστρέφουν τη βλάστηση, ενώ αυτές όχι. Ούτε οι ακρίδες τσιμπούν ανθρώπους. Αυτές εδώ όμως πλήττουν, τσιμπάνε ανθρώπους, και μάλιστα όχι όλους, αλλά «επιλέγουν» μόνον εκείνους που δεν έχουν χρίσμα! Τους αβάπτιστους!

Σαν πολύ έξυπνες φαίνεται να είναι αυτές οι «ακρίδες»! Στη συνέχεια η Αποκάλυψη αφιερώνει πέντε ολόκληρα εδάφια για να τις περιγράψει, ώστε να μην αφήσει κανένα περιθώριο πλάνης.

Φαίνεται ότι είναι πολύ σημαντικό.


Αποκάλυψη, κεφ. 9:

7. Και τα ο μ ο ι ώ μ α τ α των ακρίδων (τώρα αναφέρονται ως ομοιώματα, κάτι σαν ακρίδες) όμοια ίπποις ητοιμασμένοις εις πόλεμον, και επί τας κεφαλάς αυτών ως στέφανοι όμοιοι χρυσίω, και τα πρόσωπα αυτών ως πρόσωπα ανθρώπων.

8. Και είχον τρίχας ως τρίχας γυναικών, και οι οδόντες αυτών ως λεόντων ήσαν,

9. και είχον θώρακας ως θώρακας σιδηρούς, και η φωνή (=ήχος) των πτερύγων αυτών ως φωνή αρμάτων ίππων πολλών τρεχόντων εις πόλεμον.

10. Και έχουσιν ουράς ομοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταις ουραίς αυτών εξουσίαν έχουσι του αδικήσαι (=να βλάψουν) τους ανθρώπους μήνας πέντε,

11. έχουσι βασιλέα εφ’ αυτών τον άγγελον της αβύσσου (=τον θάνατο), όνομα αυτώ Εβραϊστί Αβαδδών, εν δε τη Ελληνική όνομα έχει Απολλύων. (=ο χαμός).



49

Εδώ η Αποκάλυψη αυτοερμηνεύεται, επισφραγίζοντας με τη λέξη «Απολλύων» ότι στην περίπτωση αυτή πρόκειται για πόλεμο. Τονίζει ιδιαίτερα και τα χαρακτηριστικά αυτών των ομοιωμάτων των ακρίδων που έχουν γυαλιστερές κεφαλές, τρίχες σαν γυναικών μακριές, μεταλλικούς θώρακες και ήχο πτερύγων σαν βαθύν αχό, κάτι σαν «χωωω...». Έχουν οδόντες λεόντειους, ισχυρούς, και «πρόσωπα», δηλαδή προσωπικότητα, ονόματα. Μέχρι και το 1800 κανένας δεν μπορούσε να ερμηνεύσει περί τίνος πρόκειται, γι αυτό και όλες οι ερμηνείες ή εικόνες περί αυτών ήσαν παιδαριώδεις. Σήμερα όμως που βλέπουμε πολεμικά αεροσκάφη και πυραύλους, κάθε άλλη εκδοχή είναι εντελώς αδικαιολόγητη, αν όχι και κουτή.

Αυτός ο πόλεμος που η Αποκάλυψη αναφέρει στην 5η σάλπιγγα θα γίνει με όπλα που θα έχουν αεροδυναμικό σχήμα. Αξίζει τον κόπο να αναφερθούμε στα χαρακτηριστικά αυτών των «ακρίδων», διότι έτσι θα φανεί για άλλη μία φορά ότι η Αποκάλυψη είναι τελικά προφητεία πολύ υψηλού επιπέδου.

Οι «ακρίδες» ξεπηδούν από τον καπνό αυτού του πολέμου, δηλαδή σε αυτόν τον πόλεμο θα χρησιμοποιηθούν σε ευρεία κλίμακα. Σε αυτές «ειπώθηκε», ήτοι κατασκευάστηκαν, προγραμματίστηκαν, έτσι ώστε να μη βλάπτουν την βλάστηση, αλλά ΜΟΝΟ τους ανθρώπους. Ποια σύγχρονα όπλα μπορούν να «ξεχωρίσουν» το τι θα καταστρέψουν; Ποια βλάπτουν μόνον ανθρώπους; Προς το παρόν αυτά είναι μόνο δύο:

Η βόμβα νετρονίων, και τα πολεμικά αέρια.

Όλοι μας όταν ακούμε σήμερα για χρήση ατομικών όπλων, το μυαλό μας πηγαίνει σε ένα τεράστιο πύρινο μανιτάρι, ένα ωστικό κύμα που σαρώνει τα πάντα, συντρίμμια, εξαχνωμένα πτώματα και μία εφιαλτική ραδιενέργεια που υπάρχει για δεκάδες χρόνια. Και έτσι συμβαίνει όντως με την ατομική βόμβα σχάσεως. Η βόμβα νετρονίων όμως είναι διαφορετική. Σύμφωνα με τις δοκιμές που έχουν γίνει, προκύπτει ότι τα αποτελέσματα του ωστικού κύματος και της θερμικής λάμψεως αυτής είναι μειωμένα σε σχέση με αυτά της βόμβας σχάσεως, ενώ είναι σημαντικά ενισχυμένη η εκπομπή πυρηνικών ακτινοβολιών (ακτίνων γ και νετρονίων). Οι ακτινοβολίες αυτές επιφέρουν εξαιρετικά μεγάλης εκτάσεως βλάβες στα κύτταρα και ιστούς των ζώντων οργανισμών. Έτσι η βόμβα αυτή, αν και προκαλεί μικρές υλικές ζημιές, εντούτοις εξολοθρεύει μόνο τον πληθυσμό σε λίγες μέρες. Από το ολικό ποσό της ακτινοβολίας που εκπέμπεται, τα 7/10 απελευθερώνονται κατά την έκρηξη, (στιγμιαία ακτινοβολία), ενώ η παραμένουσα ραδιενέργεια με την μορφή τέφρας είναι ελάχιστη. Η ακτινοβολία όμως αυτή επιδρά και φονεύει ό λ α ανεξαιρέτως τα κύτταρα. Άρα βλάπτει ανθρώπους, ζώα και φυτά. Αν επρόκειτο λοιπόν να γίνει χρήση βόμβας νετρονίων, η Αποκάλυψη δεν θα τόνιζε στον στίχο 4 ότι «...ειπώθηκε στις ακρίδες να μην αδικήσουν το χόρτο της γης, ούτε οτιδήποτε χλωρό, ούτε κάθε δένδρο...». Επομένως εδώ αποκλείεται να γίνεται λόγος για βόμβα νετρονίων και γενικότερα πυρηνικών. Άρα μάλλον εδώ θα πρόκειται για πολεμικά αέρια .

Οι «ακρίδες» όμως εκτός από αεροσκάφη, είναι και πύραυλοι με κεφαλές, οι οποίες δεν θα φέρουν πυρηνική γόμωση, αλλά δηλητηριώδη πολεμικά αέρια. Στον πόλεμο αυτόν δεν θα γίνει χρήση ατομικών όπλων, με βάση την Αποκάλυψη, αλλά και την κοινή λογική. Διότι σε αυτή τη φάση της Ιστορίας, κανείς δεν θα έχει να ωφεληθεί από ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα στα Βαλκάνια.

Πυρηνικά θα χρησιμοποιηθούν μόνο στη μάχη του Αρμαγεδώνα που θα γίνει όμως πολύ αργότερα.
«...και εδόθη σε αυτές να μη θανατώσουν αυτούς, αλλά να τους βασανίσουν για 5 μήνες. Και ο βασανισμός τους να είναι όπως αυτός που προκαλεί ο σκορπιός όταν χτυπήσει άνθρωπο». Εδώ διευκρινίζεται ακόμη και ο τύπος των πολεμικών αερίων. Θα πρόκειται μάλλον για αέρια νεύρων. Διότι μόνον αυτά προκαλούν ισχυρό πόνο, σκοτώνουν ανθρώπους και δεν πλήττουν την βλάστηση. Τα αέρια νεύρων είναι τα τοξικότερα και αποτελεσματικότερα από όλα τα άλλα πολεμικά αέρια. Συνεπώς η χρήση τους είναι η πιο πιθανή. Από χημικής απόψεως πρόκειται για οργανοφωσφορικές ενώσεις συγγενείς με ορισμένα εντομοκτόνα, αλλά πολύ πιο τοξικές για τον άνθρωπο. Οι ουσίες αυτές, (sarin, soman), εισπνεόμενες προκαλούν εφίδρωση, πλήρωση των βρόγχων με βλέννα, εξασθένηση της οράσεως, ακατάσχετους εμμέτους και διάρροιες, σπασμούς, παράλυση και διακοπή της αναπνοής, ενώ τελικά επέρχεται ο θάνατος από ασφυξία.


50

Οι Σοβιετικοί που θα είναι και οι επιτιθέμενοι, διαθέτουν την ουσία λεβισίτη, που προκαλεί επώδυνη φλυκταίνωση του δέρματος και τύφλωση. Ο πόνος είναι τόσο ισχυρός, ενδεχομένως σαν αυτόν που προκαλείται από το δάγκωμα σκορπιού. Βέβαια οι «5 μήνες βασανισμού» δεν αναφέρονται στον σωματικό πόνο των ανθρώπων, αλλά στη διάρκεια του πολέμου. Με αυτόν τον τρόπο η Αποκάλυψη μας πληροφορεί ότι η διάρκεια του 3ου παγκοσμίου πολέμου θα είναι 5 μήνες.

Αναφέρεται όμως και στον διαμελισμό της Τουρκίας στην οποία θα εισβάλλουν οι Ρώσσοι, και η
οποία διαμελιζόμενη «βασανίζεται» σαν έθνος.

Αυτά τα ομοιώματα ακρίδων μοιάζουν με άλογα που είναι έτοιμα για πόλεμο, και επάνω στις «κεφαλές» τους ήταν κάτι σαν στεφάνια χρυσού, και τα πρόσωπά τους ήταν σαν πρόσωπα ανθρώπων. Πράγματι, δεν νομίζετε ότι οι πύραυλοι λίγο πριν εκτοξευθούν, μοιάζουν, έχουν το στυλ αλόγου έτοιμου για πόλεμο;

Όσο για τις «κεφαλές» τους, κι εμείς μιλάμε σήμερα για πυραύλους που φέρουν κεφαλές. Σε αυτές λοιπόν είχανε κάτι σαν στεφάνια που έλαμπαν σαν τον χρυσό, ήτανε δηλαδή έντονα λαμπερές και γυαλιστερές. Έτσι είναι και το μπροστινό τμήμα των πυραύλων, το οποίο αποτελεί βέβαια και την κεφαλή του.

Φαίνεται σαν στεφάνι και είναι στιλβωμένο για να μην αναπτύσσεται σε αυτό θερμοκρασία κατά την τριβή του με τον αέρα. Όσο για αυτά τα «πρόσωπα ανθρώπων», σε αντιστοιχία με ένα ανθρώπινο πρόσωπο έφεραν «μάτια» = ραντάρ, «ώτα» = κεραίες, «μύτη» = αισθητήρες, και «όνομα» = ονομασία, όπως π.χ. Πέρσινγκ, Πάτριοτ, Κρούζ, κ.λ.π. Έφεραν επίσης «τρίχες» σαν γυναικών, δηλαδή μακριές, που δεν αποκλείεται να πρόκειται για την καλωδίωση που φέρουν τα όπλα αυτά ή και τα αεροσκάφη. Μπορεί να είναι όμως και οι ουρές του καπνού που αφήνουν πίσω τους πολλοί πύραυλοι μαζί. Όσο για τα «δόντια» τους, πιθανόν να εννοεί τις μύτες τους που είναι οξύαιχμες εφόσον εδώ πρόκειται για αεριωθούμενα βλήματα που κινούνται με υπερηχητικές ταχύτητες.

Οι μύτες = «δόντια» των πυραύλων είναι κατασκευασμένες από ειδικό και σκληρό κράμα, γερό σαν δόντι λέοντος, και που χρειάζεται να είναι έτσι για να σπάζουν το φράγμα του ήχου. Λέω και πάλι ότι αυτή η περιγραφή δεν αφορά μόνο πυραύλους αλλά και πολεμικά αεροπλάνα, διότι κι εκείνα είναι υπερηχητικά και έχουν «οδόντες» = μύτες. Κι εκείνα αφήνουν πίσω τους μακριές ουρές καπνού σαν «τρίχες». Και όλα αυτά βέβαια μοιάζουν με ακρίδες. Οι ουρές καπνού μοιάζουν με σκορπιού, ουρά δηλαδή μεγάλη και γυριστή. Έτσι φαίνονται τα καυσαέρια καθώς διαλύονται αργότερα στον ουρανό, ή όταν τα παρασύρει ο άνεμος. Η ουρά καπνού κάμπτεται. Τα δε «κέντρα», κεντριά που αναφέρει η Αποκάλυψη δεν βρίσκονται πράγματι στις ουρές όπως φαίνεται με την πρώτη ματιά, αλλά αποτελούν
ένα ξεχωριστό στοιχείο που επισυνάπτεται μαζί στο κείμενο. Τα κεντριά στην περίπτωση των
αεροσκαφών είναι οι βόμβες τους, ενώ για τους πυραύλους είναι η γόμωση, το πολεμικό υλικό που φέρουν, το οποίο μπορεί να είναι εκρηκτικές ύλες ή αέρια. Αυτά αποτελούν το «κεντρί» των «ακρίδων», και έτσι θα «πλήξουν» τον άνθρωπο. Είναι περιττό να πούμε εδώ ότι οι φυσιολογικές ακρίδες δεν έχουν κεντρί.



51

Τέλος, οι «φωνές των πτερύγων», ο ήχος, ο θόρυβος που κάνουν τα πτερύγια των πυραύλων και αεροσκαφών παρομοιάζεται σ α ν τον ήχο που κάνουν πολλές άμαξες μαζί όταν τις σύρουν άλογα πολλά που πηγαίνουν για πόλεμο. Μα κι εμείς σήμερα μετράμε την ισχύ των μηχανών σε ίππους. Τι σύμπτωση!

Ο θόρυβος πολλών αμαξών είναι ένας ήχος δυνατός, συνεχής, συριχτός και γεμάτος. Έτσι σαν «χώωω...». Και βέβαια η παρομοίωση είναι αρκετά επιτυχημένη, διότι παρομοιάζει κάτι πολεμικό με πολεμικές άμαξες, έχοντας και τα δύο τους σαν κοινό παρονομαστή τον πόλεμο. Πολεμικές είναι αυτές οι «ακρίδες». Και οι «θώρακες» που ήταν σαν σιδερένιοι, σίγουρα πρόκειται για την εξωτερική θωράκιση των όπλων αυτών. Όλες αυτές τις ομοιώσεις δεν τις επινόησε ο Ιωάννης, αλλά ο Θεός. Διότι εάν όλα αυτά δεν εδίδοντο έτσι συμβολικά, αυτό το πολύτιμο βιβλίο, η Αποκάλυψη θα είχε απορριφθεί από την Εκκλησία, ή θα είχε καεί στην «ιερά» εξέταση πολύ πριν φθάσει στα χέρια μας. Παραθέτω στη συνέχεια εικόνες που δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις...


Προσέξτε την ομοιότητα στο «στυλ» που υπάρχει μεταξύ αεροσκάφους και ακρίδας:

  • Το γενικό σχήμα τους
  • τα φτερά τους
  • η κοιλιά τους
  • οι ρόδες με τα πόδια

Τα αεροσκάφη και οι ακρίδες πετούν κατά σμήνη. Κάποια δε από αυτά όταν ξεκινούν εκτινάσσονται.


52

Αν υποθέσουμε ότι το αεροσκάφος είναι ακρίδα, τότε οι βόμβες που εξέρχονται από την κοιλιά του όντως αποτελούν και το φαρμακερό κεντρί του.

Αυτά μόνο αναφέρει η Αποκάλυψη για τον πόλεμο αυτόν. Δεν τον ονομάζει Αρμαγεδώνα, αλλά «Αβαδδών» και «Απολλύων». Δεν ξέρω με ποια λογική κάποιοι θεωρούν τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο «Αρμαγεδώνα». Πως κάθε μεγάλη καταστροφή την χαρακτηρίζουν έτσι; Πού το βρήκαν αυτό γραμμένο; Ο Αρμαγεδώνας είναι ο 4ος Παγκόσμιος πόλεμος που θα γίνει στο τέλος της επταετίας του Αντιχρίστου, και αναφέρεται στην 7η «φιάλη» που βρίσκεται στο τέλος της 7ης σάλπιγγας. Ενώ ο 3ος Παγκόσμιος αναφέρεται στην 5η σάλπιγγα. Ύστερα, την μάχη του Αρμαγεδώνα θα την διεξάγει ο Αντίχριστος, ο οποίος όμως σήμερα δεν υπάρχει. Δεν έχει γεννηθεί ακόμα. Δεν δύναται να έλθει πριν τελειώσουν οι καιροί των Εθνών, πριν το έτος 2030. Μην ακούτε λοιπόν τις ανοησίες διαφόρων.

Ούτε η πτώση του αστεροειδούς θα επιφέρει τον «Αρμαγεδώνα». Αυτό το λένε μόνο οι Χολλυγουντιανές ταινίες, όχι η Βίβλος. Μα οι Δυτικοί ως παπικοί, ουδέποτε θα φθάσουν να ερμηνέψουν σωστά την Αποκάλυψη, γιατί ούτε στη γλώσσα τους γράφτηκε, ούτε έχουν και τις άλλες πηγές, την Ιερά παράδοση που έχουμε εμείς. Τώρα θα δείτε την αξία αυτής της Ιεράς παραδόσεως, και τι σημαίνει να είναι κανείς χριστιανός Ορθόδοξος!


Η Ορθοδοξία διαθέτει και άλλες συμπληρωματικές πηγές στις προφητείες και όχι μόνο.

Άνθρωποι σοφοί και χαριτωμένοι από τον Θεό αξιώθηκαν μέχρι και να προφητέψουν. Διότι ο Χριστός ουδέποτε έπαψε να μας φωτίζει σε αυτά τα 2000 χρόνια. Δεν τελείωσε ο χριστιανισμός στην εποχή των Αποστόλων, αλλά συνεχίζεται μέχρι σήμερα, αφού βρισκόμαστε στην Αγιοπνευματική εποχή, κατά την οποία και σύμφωνα με την προφητεία του Ιωήλ «...εν ταις εσχάταις ημέρες εκχεώ από του πνεύματός μου επί πάσαν σάρκα και προφητεύσουσιν οι υιοί υμών και αι θυγατέρες υμών και οι νεανίσκοι υμών οράσεις όψονται». (Πράξεις κεφ.2, εδ.17). Και η υπόσχεση αυτή εκπληρώνεται. Μόνο που η Ιερά παράδοση απαιτεί διάκριση, αφού σε αυτήν υπεισέρχεται και ο ανθρώπινος παράγοντας. Κάποια πράγματα όμως μπορούν να θεωρηθούν ορθά όσο και οι Γραφές. Κριτήριο είναι πάντοτε ολόκληρη η Αγία Γραφή. Αν κάτι δεν ταιριάζει με αυτήν το απορρίπτουμε. Ότι όμως συνάδει με αυτήν το δεχόμαστε, και είναι στο χέρι του κάθε χριστιανού να δεχθεί το ένα ή το άλλο ως ορθό. Έτσι εισέρχεται στην όλη διαδικασία η προαίρεση και η λογική του ερμηνευτή ή ερευνητή. Αυτό σημαίνει να είναι κάποιος ενεργός χριστιανός. Θα πρέπει να υπεισέρχεται και η προσωπική άποψη στην επιλογή των δεδομένων. «-Εσείς τί λέτε;» και όχι οι άλλοι. Μη μας λένε λοιπόν οι διάφοροι θεολογίσκοι «...ποιος είσαι εσύ που τολμάς να ερμηνέψεις...», διότι με την λογική αυτή δεν θα έπρεπε να υπήρχε κανένας «άγιος πατέρας», αφού κι εκείνοι πριν τους χαρακτηρίσουν έτσι ήσαν όπως εμείς, κοινοί λαϊκοί, ταπεινοί ιερείς ή και αγράμματοι ακόμη μοναχοί.

Ψαράδες ήσαν οι μαθητές και όχι θεολόγοι, ενώ «θεολόγοι», Ραββίνοι καταδίκασαν τον Χριστό. «Ο Θεός τα μωρά του κόσμου εξελέξατο ίνα τους σοφούς καταισχύνη» (Α΄ Επιστολή προς Κορινθ.
κεφ.1, εδ.27).

Όταν λοιπόν ο ίδιος ο Χριστός μας αξιώνει και μας ρωτάει «-Εσείς τι λέτε;», τώρα αυτοί εδώ τι μας λένε και μας απαξιώνουν; Αλλά αυτή η νοοτροπία φταίει που ο χριστιανισμός «κόλλησε» και η ερμηνευτική των Γραφών έμεινε στο 300 με 400 μ.Χ! Σήμερα όμως ο κόσμος είναι μορφωμένος και οι νέοι σκεπτόμενοι, εγγράμματοι, μιά και οι περισσότεροι αυτών είναι πτυχιούχοι. Ζητούν λοιπόν εξηγήσεις, ρωτούν και απαιτούν λογικές απαντήσεις, και δεν πείθονται με ασυναρτησίες. Περάσαμε κι εμείς από αυτό το στάδιο και κατανοούμε. Άντε, γιατί με αυτά τα καθυστερημένα μυαλά που έχουν, φτάσαμε σήμερα ένα βήμα πριν το σφράγισμα...


53

Εμείς λοιπόν πιστεύουμε ότι κάποιοι χριστιανοί άγιοι, (δηλαδή «άγοντες και αγόμενοι» που λέγαμε πριν) προφήτεψαν, και σε ανύποπτο χρόνο έδωσαν συμπληρωματικές πληροφορίες για τον πόλεμο αυτόν που έμελλε να συμβεί στην σημαντική έσχατη γενεά. «Αδελφοί εν Χριστώ» και όχι «μεγάλοι», διάσημοι αξιώθηκαν να λάβουν πληροφορίες από την ίδια εκείνη πηγή που έδωσε και την Αποκάλυψη, τον Πατέρα Θεό δια του Ιησού Χριστού και εξ Αγίου Πνεύματος που έφεραν και φέρουμε 100% όλοι εμείς οι βαπτισμένοι Ορθόδοξοι χριστιανοί. Σήμερα οι πλείστοι κατατρέχουν σε medium, αστρολόγους, και πληρώνουν ένα σωρό χρήματα για να τους χαϊδέψουν λίγο τα αυτιά.

Κατατρέχουν σε μάγους και σε «προφητείες» των Μάγιας και Ίνκας για τα μέλλοντα, εξ ων και όλη αυτή η παραφιλολογία που υπάρχει για το 2012. Εκείνοι επέλεξαν εκείνους. Εμείς όμως επιλέγουμε αυτούς, τους αγίους και σοφούς μας για τα μέλλοντα. Και αυτοί είναι πολλοί. Ο Ανδρέας Σαλός (450-515 μ.Χ.), ο άγιος Μεθόδιος επίσκοπος Πατάρων (4ος αιώνας μ.Χ.), η επί του τάφου του Μ. Κωνσταντίνου χαραγμένη προφητεία, η προφητεία «Ανωνύμου» και Αγαθαγγέλου, κ.ά.

Ο κατ’ εξοχήν όμως «προφήτης» του 3ου Παγκοσμίου πολέμου είναι ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, που μαρτύρησε επί Τουρκοκρατίας το 1779. Ο άγιος Κοσμάς προφήτεψε και πολλά άλλα τεχνολογικά επιτεύγματα που εμείς σήμερα απολαμβάνουμε.

Ιδού μερικά:

1. «Θα δείτε στον κάμπο αμάξι χωρίς άλογα να τρέχουν γρηγορότερα από τον λαγό». (Το αυτοκίνητο και το τραίνο).

2. «Θα δείτε 40 άλογα να τα δένουν σε ένα παλούκι». (Το χειρόφρενο που «δένει» αυτοκίνητα πολλών «ίππων»).

3. «Θά ’ρθει καιρός που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα». (Τα άψυχα computers που σήμερα μας διοικούν, βλέπε τον όρο «ηλεκτρονική διακυβέρνηση»).

4. «Θα δείτε τρεις φαμίλιες σ’ ένα σπίτι». (=Πολυκατοικίες).

5. «Θα ΄ρθει καιρός που θα φέρει γύρες ο διάβολος με το κολοκύθι του». (Οι δορυφόροι που μας παρακολουθούν).


6. «Θα έρθει καιρός που θα ζωστεί ο τόπος με μία κλωστή».

(Ο εξηλεκτρισμός, οι ενσύρματες τηλεπικοινωνίες, αλλά και το internet, = δια-δίκτυο, και web = ιστός. Ιστό κάνει η αράχνη, η οποία εξυφαίνει μία κλωστή).

7. «Θά ’ρθει καιρός που οι άνθρωποι θα ομιλούν από ένα μακρινό μέρος σε άλλο, σαν να είναι σε
πλαϊνά δωμάτια, π.χ. από την Πόλη στη Ρωσσία».

(Το ακουστικό του τηλεφώνου το βάζουμε πάντα στο ένα αφτί σαν να κρυφακούμε ένα πλαϊνό
δωμάτιο που βρίσκεται στην άκρη της γης).

8. «Θα δείτε να πετάνε άνθρωποι στον ουρανό σαν μαυροπούλια και να ρίχνουν φωτιά στον κόσμο. Όσοι θα ζούν τότε θα τρέξουν στα μνήματα και θα φωνάζουν, -Εβγάτε σείς οι πεθαμένοι να μπούμε εμείς οι ζωντανοί». (Τα αεροπλάνα του 2ου παγκοσμίου πολέμου - βομβαρδισμοί).

Πράγματι, τα αεροπλάνα του 2ου παγκοσμίου πολέμου είχαν τα φτερά τους κάθετα στο σώμα, ήταν μεγάλα και αργοκίνητα, δίχως αεροδυναμικό σχήμα, μοιάζοντας έτσι περισσότερο με «μαυροπούλια», πουλιά θανάτου που έριχναν βόμβες, «φωτιά στον κόσμο». Και οι άμαχοι κατέφευγαν στα καταφύγια, υπόγεια, 2-3 μέτρα κάτω από τη γη όπως είναι και τα μνήματα. Τότε πετούσαν πιλότοι σε αυτά. «…θα δείτε οι άνθρωποι να πετάνε στον ουρανό», ενώ σήμερα οι «ακρίδες», μπορούν να είναι και τηλεκατευθυνόμενες, χωρίς οι άνθρωποι να επιβαίνουν σε αυτές.

54

2. Ποιοι λαοί θα εμπλακούν;



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου