Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Παγκόσμια κυβέρνηση: Αν σας αρέσουν οι ταινίες τρόμου....θα ζήσετε πολλές στο μέλλον


Ωραια τα συνεδρια μας δινουν και ειδησεις καποιες φορες,σημερα ηταν μια απο αυτες τις φορες,ο οραματιστης της συμφορας επισκεφθηκε και μιλησε στο συνεδριο για την κλιματικη αλλαγη.

Εκει βρηκε την ευκαιρια να δωσει σε ολους μια ιδεα απο τα οραματα του,δεν ειναι ευκολο να εξηγησει καποιος τετοια παρανοικα οραματα,τα μυαλα μας δεν εχουν αρρωστησει τοσο πολυ ωστε να σκεφτομαστε οτι οσοι διαμαρτυρονται σημερα σε πλατειες ανα τον κοσμο απευθυνονται σε"εθνικα "συστηματα δημοκρατιας που ειναι αδυναμα.

Δηλαδη οι εθνικες δημοκρατιες δεν εχουν πλεον καμια δυναμη και πρεπει να στραφουμε σε αλλα.
Και ποια θα ειναι αυτα τα αλλα κυριε Οραματιστη μας?








Αυτο ειναι το οραμα του.

Και θα ειναι μια ταινια τρομου την οποια θα ζησουμε σε συνεχειες διοτι η επιθεση δεν θα σταματησει εως οτου καταβαλει την ανθρωπινη αξιοπρεπεια και την καταστησει μονο αναγκη για τροφη η οποια θα φερνει μονο αγωνια και τρομο.

Η απορια μου ειναι μια,πως ειναι δυνατον τοσοι καθηγητες και σπουδαιοι ανθρωποι μιλανε για τα μετρα και την φτωχεια αλλα δεν αναφερονται ποτε για ποιο λογο γινονται ολα αυτα,η απαξιωση των πολιτικων ειναι ενα απο τα μεσα που θα οδηγησουν στην καταργηση των εθνικων κυβερνησεων,οχι βιαια,αλλα με απαιτηση των ιδιων των λαων οι οποιοι θα εχουν χασει ολα τα δικαιωματα τους,θα εχουν πεσει σε επιπεδα κατοχικης πεινας και ανεχειας,θα βλεπουν την ανικανοτητα των πολιτικων και θα θεωρησουν οτι η μονη αλλαγη που θα μπορεσει να τους ανακουφισει ειναι η απαλλαγη του απο ολους αυτους,το επομενο βημα ειναι φυσικο και θα ερθει μετα.

Η ταινιες τρομου αρεσουν σε πολλους,οχι ομως να τις ζουν,και εμεις θα ειμαστε απο τους πρωτους που θα παρουμε την γευση του μελλοντος,θα με πειτε ανοητο,ομως πλεον δεν εχει σημασια.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου