Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τι ξέρουν και δε μιλούν;


Η θέαση UFO έγινε ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο, στα μέσα του 20ού αιώνα, όταν στάθηκε αδύνατον να αγνοήσουμε τα πολλά περιστατικά εμφανίσεών τους.

Ειδικές υπηρεσίες, έχουν ξεκινήσει την ίδρυση ειδικών τμημάτων για στρατεύματα αεράμυνας, ενώ δημιουργήθηκαν και μυστικά εργαστήρια, για να μελετήσουν το φαινόμενο. Δεν αποκλείεται, ότι οι μυστικές υπηρεσίες είχαν ήδη ευκαιρίες να μελετήσουν διαστημόπλοια τους ή ακόμα και τους ίδιους τους εξωγήϊνους.

Είναι καιρός, οι επιστήμονες να δώσουν λεπτομέρειες σχετικά με το όλο θέμα, για την εξωγήϊνη ζωή.



Σύμφωνα με πληροφορίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τρία γιγάντια διαστημόπλοια πρόκειται να κατευθυνθούν προς τη Γη. Το μεγαλύτερο από αυτά έχει 240 χιλιόμετρα πλάτος (!) ενώ τα δύο άλλα είναι μικρότερα. Επί του παρόντος, τα αντικείμενα αυτά βρίσκονται έξω από την τροχιά του Πλούτωνα.

Τα διαστημόπλοια είχαν εντοπιστεί από το σύστημα αναζήτησης HAARP. Το σύστημα, που εδρεύει στην Αλάσκα, σχεδιάστηκε για να μελετήσει το φαινόμενο στο Βόρειο Σέλας.

Σύμφωνα με τους ερευνητές SETI, τα αντικείμενα δεν είναι παρά εξωγήινα διαστημόπλοια. Θα είναι ορατά με οπτικά τηλεσκόπια, μόλις φτάσουν στην τροχιά του Άρη. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ενημερωθεί σχετικά με το συμβάν.

Τα πλοία θα φτάσουν στη Γη, τον Δεκέμβριο του 2012.

Η ημερομηνία της υποτιθέμενης επαφής με τον εξωγήινο πολιτισμό δημιοργεί σκέψεις και συνειρμούς σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγια, το οποίο λήγει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Είναι απλά μια σύμπτωση;

Πιο πιθανό, όμως, είναι πως οι ερευνητές SETI συγχέουν την επιθυμία με την πραγματικότητα: Πενήντα χρόνια συνεχούς παρακολούθησης του χώρου δεν απέφερε κανένα αποτελέσμα.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου