Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

2012: Είναι η χρονιά του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου;

Πλησιάζοντας στο τέλος του κύκλου, στο 2012. Aντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν πολλά "σύννεφα" στον ουρανό, που είτε θα διαλυθούν, είτε θα προκαλέσουν καταιγίδες.  Ένα από αυτά είναι και η πιθανότητα να ξεσπάσει ένας πόλεμος παγκoσμίου επιπέδου δικαιώνοντας τους υποστηρικτές περί καταστροφής κόσμου το 2012 (όπως ερμηνεύουν αυτοί την προφητεία των Μάγια). 

Τα στοιχεία υπάρχουν μπροστά μας, ωστόσο εμείς δεν τα δίνουμε τόση σημασία, ίσως γιατί δεν αποκτούν τηλεοπτική δημοσιότητα... Ίσως γιατί μας αφομοιώνει η καθημερινότητα και τα προβλήματα της.

Ιστορικά: Οι Αμερικάνοι αυτή την στιγμή έχουν αναπτύξει τις περισσότερες στρατιωτικές μονάδες σε καίρια  στρατηγικά σημεία στον κόσμο, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα ως σήμερα.

Δείτε τον χάρτη της φωτογραφίας.

Ενώ η δημιουργία αντιπυραυλικής ασπίδας προκειμένου να διαφυλαχτούν από πυρηνικό χτύπημα  του Ιράν στην πραγματικότητα σύμφωνα με τους Ρώσους γίνεται για να απομονώσει την Ρωσία.

Ο  Μεντβέντεφ εστειλε ισχυρό μήνυμα προς την Αμερική και τις υπόλοιπες Δυτικές χώρες αλλά και Νότια από αυτήν! Ανακοινώνοντας μια σειρά αντισταθμιστικών μέτρων στην πίεση που δέχεται η Ρωσία για την δημιουργία αντιπυραυλικής ασπίδας αλλάζοντας την ισορροπία δυνάμεων.
Αλλά.. και ευθεία απειλή για χτύπημα με όπλα νέας τεχνολογίας!

Το ισχυρό μήνυμα κλείνει με την εξής φράση:
"Ανοίγουμε ένα διάλογο και ελπίζουμε σε μια λογική και εποικοδομητική προσέγγιση από τους Δυτικούς εταίρους μας".

Και για να επιστρέψουμε στα δικά μας νερά  περί αστρονομίας... θα θυμηθούμε τον Νεύτων.
Για κάθε δράση..  Υπάρχει αντίδραση..

πηγή :  http://worldjudge2012.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου