Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ο έλεγχος του ανθρώπινου μυαλού από την CIA

Για δεκαετίες ολόκληρες, τα βασανιστήρια της CIA με τη βοήθεια μεθόδων "ελέγχου του μυαλού", αποτελούσαν μία θεωρία συνωμοσίας! Δεκάδες άνθρωποι αντιμετωπίστηκαν ως "αλλοπαρμένοι" και γραφικοί, γιατί τόλμησαν να μιλήσουν για τακτικές mind control εκ μέρους των αμερικανών.


Το pyles.tv συγκέντρωσε μερικές από τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις "ελέγχου του νου" που εφάρμοσε η αμερικανική υπηρεσία, αλλά και τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως και η πιο ευφάνταστη θεωρία συνωμοσίας, ωχριά μπροστά στην πραγματικότητα!

Τα έγγραφα που απακαλύπτουν την σκληρή πραγματικότητα

Η πρόσφατη δημοσιοποίηση των υπομνημάτων για τα βασανιστήρια της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) προς τους κρατούμενους σε διάφορες μυστικές φυλακές και στο Γκουαντανάμο, αποτέλεσε -δυστυχώς- την δικαίωση όλων αυτών των ανθρώπων που μιλούσαν για "πρακτικές ελέγχου του ανθρώπινου μυαλού"!

Απόρρητο έγγραφο του 1948 (!) με αποστολέα την Υπηρεσία Ελέγχου και Ασφάλειας Προσωπικού και παραλήπτη την CIA, αποκαλύπτει τις "ειδικές οδηγίες", που δίνονταν για την απόκτηση πληροφοριών μέσω των "χημικών ανακρίσεων"- μιας παλιάς τακτικής που τελικά δεν αποτελούσε φαντασίωση κάποιων συνωμοσιολόγων, αλλά την σκληρή πραγματικότητα!

Οι "ειδικές οδηγίες", δόθηκαν στο πλαίσιο του μυστικού ερευνητικού προγράμματος "Project MKULTRA", όπως ήταν η κωδική ονομασία του, μέσω του οποίου η αμερικανική υπηρεσία επιδίωκε το έλεγχο του νου με "χημική ανάκριση" και στο οποίο  χρησιμοποιήθηκαν πολίτες ως πειραματόζωα. Διαβάζουμε σε αυτό:

  " Οι πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες, αρχές και δικαστήρια και  σ’ όλο τον κόσμο, πρέπει να αντλούνται με τις παρακάτω τεχνικές ανάκρισης:

 - Στην αρχική ανάκριση χρησιμοποιούνται οι συνήθεις γενικές μέθοδοι ρουτίνας χωρίς τεχνικές διακασίες για τη λήψη τωνπληροφοριών.
 - Στην περαιτέρω ανάκριση κρίνεται αναγκαία η χρήση "τεχνικών βοηθημάτων". Αυτά διακρίνονται σε :

•  Ψυχολογικά- απειλές, υποσχέσεις και διαδικασίες προσέγγισης και μαλακώματος
•  Φυσικά- μέθοδοι σωματικής πειθούς),
•  Ιατρικά- χρήση φαρμάκων για την καταπολέμηση αναστολών και αντιστάσεων
•  Μηχανικά- χρήση ανιχνευτών ψεύδους για ενίσχυση του ελέγχου της ανάκρισης
•  Ιατρικές Τεχνικές- πρόκληση σωματικής δυσφορίας και πόνου με φάρμακα

Μία μέθοδος που δεν εγκαταλήφθηκε ποτέ!

Τριαντα πέντε χρόνια αργότερα ο τότε διευθυντής της CIA Ρίτσαρντ Χελμς, είχε φροντίσει να καταστρέψει σχεδόν όλα τα έγγραφα που αποδείκνυαν ότι το "Project MKULTRA" υπήρξε, ενώ λίγο αργότερα ο γερουσιαστής Τεντ Κένεντι είχε αποκαλύψει ότι στην ουσία το πρόγραμμα αυτό δεν εγκαταλήφθηκε ποτέ από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, καθώς  υπήρχαν στοιχεία για ανακρίσεις με τη χρήση LSD και άλλων παραισθησιογόνων, που οδηγούσαν ακόμη και στο θάνατο!


πηγή :  http://www.pyles.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου