Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Οδεύουμε προς μια νέα Πανθρησκευόμενη Ελιτοκρατία;


Είναι αρχή του χρόνου και θα μας πέσει βαρύ ίσως αλλά βλέπω πολύ κόσμο να απευθύνεται στον εαυτό του για την κατάσταση που ισχύει κάνοντας το ερώτημα «μήπως φταίω εγώ;…»!

Υπέροχη ερώτηση αλλά όταν μετά από λίγες γραμμές βλέπω τη συνέχεια για τους λόγους «…που δεν εισέρχομαι στην 5η διάσταση;» τότε αρχίζω να εισέρχομαι εγώ σε σκέψεις!

Σκέψεις που πια δεν τις γράφω για κανέναν άλλον παρά μόνο για μένα! Για να ανοίγω δρόμους μέσα μου! ΟΚ λοιπόν! Τι συμβαίνει με το «κόλπο» του channeling με τους εξωγήινους που μας περνάνε «μηνύματα» τα οποία περιγράφουν το υπέροχο μέλλον μας μαζί τους!

1ο Βήμα:
Εκμεταλλευόμενοι τις υπάρχουσες συγκυρίες (πόλεμος, οικονομική κρίση, ασθένειες, φτώχεια, πείνα κλπ) δημιουργούμε μια κατάσταση φόβου διογκώνοντας τα προβλήματα και οδηγώντας τα σε μια κατάσταση που να μην φαίνεται η λύση τους εφικτή.

2ο  Βήμα:
Έπειτα ακολουθεί κάποιος, ο οποίος θα ξεκινήσει να διασπείρει ειδήσεις και να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα, μια κατάσταση όπου εξωγήινος μεγάλος πολιτισμός, φιλικός προς τον άνθρωπο, ενδιαφέρεται να τον εξελίξει και να τον περάσει σε ένα κόσμο όπου δεν θα έχει πια προβλήματα και άσχημες καταστάσεις!

3ο Βήμα
Για να πειστούν περισσότερο, βρίσκουν κάποια πιστευτά επιχειρήματα που να μπορούν να δημιουργήσουν έναν εκλεκτό λαό, μια βάση δηλαδή όπου αξίζει κάποιος σαν τους εξωγήινους να εργαστεί πάνω της. Μια τέτοια βάση που ή έχει γονιδιακή (πατρογονική) ρίζα ή πνευματική αξία!


Για να δούμε τι έχουμε πετύχει τώρα μέχρι στιγμής!


1η Παραδοχή:
Έχω τόσο μεγάλα προβλήματα που δεν μπορεί κανένας άλλος να με σώσει παρά ένας πολιτισμός που να έρχεται από το διάστημα που (αν και δεν γνωρίζω ακριβώς) ισούται με αυτό που θεωρώ θεό!

2η Παραδοχή:
Ότι ήξερα μέχρι σήμερα για το Θεό δεν ισχύει μιας και φαίνεται πως δεν μπορεί να μου δώσει λύσεις στα προβλήματά μου. Έτσι θα απευθυνθώ στους εξωγήινους που θα τους καλέσω να έλθουν να με βοηθήσουν!

3η Παραδοχή:
Αποδέχομαι το τρομακτικό φόβο μου για το μέλλον της ζωής μου! Το μεγαλώνω τόσο πολύ που η απελπισία μου με κάνει να εύχομαι να μπορέσει αυτός ο εξωγήινος να λύσει ως δια μαγείας το δικό μου πρόβλημα, να βολέψει πάλι ήσυχα και ωραία μέσα στο χώρο που έμαθα να ζω και να με αφήσει να ζήσω και να πεθάνω ευτυχισμένος!

4η Παραδοχή
Η απελπισία μου με οδηγεί να αλλάξω κάτι στη ζωή μου, αλλά δεν θυμώνω (ο θυμός θα με κάνει να περάσω στη δράση). Αντίθετα δεν δίνω σημασία στο εξωτερικό περιβάλλον αδιαφορώντας για ότι συμβαίνει γύρω μου, αποδεχόμενος έτσι την οποιαδήποτε λύση σαν μοναδική και σωτήρια.

5η Παραδοχή:
Αποδέχομαι de facto, ότι εγώ ανήκω σε μια μερίδα ανθρώπων που πρέπει να σωθεί (πόσο άραγε, θα ζω αιώνια;) ενώ όλοι οι άλλοι θα πεθάνουν μιας και δεν μπορούν να μπουν στο «πρόγραμμα» αυτό!

Αποδέχομαι ότι ανήκω σε μια ευγενική Ελίτ όπου επιλέχθηκα να αλλάξω τον κόσμο (δεν ξέρω πως αλλά δεν πειράζει)!



Και τότε αρχίζει το πανηγύρι με το channeling!

Τι είναι όμως Channeling! Καναλίωση! Όπως λέμε καλωδίωση! Ανοίγω δηλαδή κανάλι με κάποια οντότητα η οποία μου «περνάει» προβλέψεις για γεγονότα ή καταστάσεις που πρόκειται να συμβούν στο μέλλον ή έχουν ήδη συμβεί αλλά δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες!

Μάλιστα θεωρούμε σήμερα κάτι ιδιαίτερο ή χαρισματικό το άτομο που μπορεί και κάνει αυτή την καναλίωση! Το channeling! Διότι «λέει» πρέπει να μυηθεί πρώτα! Και μετά όλο αυτό αποκτά αξία και πωλείται σε όλους αυτούς που αγωνιωδώς διερωτώνται τι είναι και πως το καταφέρνουν να το κάνουν!

Ξεχνάνε ότι η γνώση είναι ελεύθερη εκεί έξω!

Έξω από το σώμα μας! Παντού!

Αγνοούν ότι αυτός που μυείται να κάνει channeling απλά αποδέχεται ότι μπορεί να εισέρχεται στο αιθερικό τμήμα του χρόνου και να διαβάζει τη δυνητικότητα αυτών που πρόκειται να συμβούν σε λίγο ή την πραγματικότητα αυτών που ήδη έχουν συμβεί στο παρελθόν!

Πληρώνουν τους «εκλεκτούς» που απλά διαβάζουν τα «όνειρα» της ανθρώπινης μάζας για το μέλλον τους και θεωρούν ότι τελέσαν ένα ιερό μυστήριο, συνδεδεμένοι με τις θεότητες!


Πως γίνεται αυτό;

Μια μερίδα από τη βάση της ανθρωπότητας έχει ξεκινήσει και δημιουργεί ένα συνολικό όραμα μέσα στο οποίο υπάρχει όλο αυτό το σχεπτικό που προαναφέραμε πριν με τη σωτηρία από μια εξωγήινη Ελίτ προς μια Γήινη Ελίτ! Δημιουργείται δηλαδή, ένας κόσμος όπου τα προβλήματα είναι άλυτα, δεν υπάρχει πίστη πουθενά και ότι δεν μπορούν να τα λύσουν μόνοι τους και έτσι χρειάζονται μια εξωδιαστατική δύναμη για να τους βοηθήσει!

Αυτοί τώρα που αρχίζουν να κάνουν channeling, μπαίνουν μέσα στο αιθερικό μέρος του χρόνου και το διαβάζουν! Διαβάζουν δηλαδή όλο αυτό το συλλογικό σενάριο, το οποίο φέρει σαν μοναδική λύση τις σκεπτομορφές που δημιουργούν χιλιάδες άνθρωποι για το μέλλον τους!


Τι δηλαδή έγινε;

Δηλαδή, όσοι πίστεψαν το σενάριο για τη λύση από τους εξωγήινους, δημιούργησαν στον αιθερικό χρόνο μια ολογραφική σκεπτομορφή που μπορεί να διαβαστεί από τον οποιοδήποτε που μπορεί να μπει νοητικά σε αυτό το χώρο!

Και τι κατάφεραν έτσι;

1. Μια κατάσταση στην οποία αγνοούν ότι έχουν αποδυναμώσει εντελώς τους εαυτούς τους και στηρίζονται σε κάτι άγνωστο που δεν έχει σχέση με την μέχρι τώρα πίστη τους.
2. Στην οποία αγνοούν ότι έτσι έχουν δημιουργήσει ακριβώς ένα σύμπαν μιας απόλυτης φυλακής εξαρτώμενης από μια αόρατη μέχρι στιγμής δύναμη!
3. Ότι αγνοούν ότι αυτό που διαβάζουν τα channeling είναι οι δικές τους ευχές για το μέλλον τους.
4. Ότι αγνοούν ότι δημιούργησαν το υπόβαθρο για μια συνολική πνευματική αόρατη εξουσία, ξεχνώντας ότι η εξουσία που παραμένει αόρατη στη συνείδησή τους ονομάζεται θρησκεία.
5. Ότι αγνοούν ότι η Ελίτ που δημιούργησαν οδηγεί στη σφαγή όλους τους υπόλοιπους που δεν αποδέχθηκαν το πρόγραμμά τους!


Και τι πρέπει να κάνουν;

1. Να αποδεχθούν ότι ανήκουν σε ένα συλλογικό σώμα που ονομάζεται ανθρωπότητα και πως δεν υπάρχει λύση μόνο για μερικούς και «εκλεκτούς»!
2. Να κατανοήσουν πως ότι σκέφτονται συλλογικά, αυτό δημιουργείται ολογραφικά στην 4η διάσταση του χρόνου και είναι αναγνώσιμο από όσους εισέρχονται νοητικά σε αυτή. Να αντιληφθούν δηλαδή ότι τα μηνύματα από τα channeling είναι οι δικές τους ατομικές –συλλογικές σκέψεις για το μέλλον τους!
3. Να κατανοήσουν ότι το μόνο φταίξιμό τους είναι ότι παραιτήθηκαν από κάθε σκέψη δική τους για λύση των προβλημάτων τους και στηρίζονται σε κάτι που δεν γνωρίζουν
4. Να κατανοήσουν ότι καλώντας σε βοήθεια μια αόρατη και άγνωστη εξωδιαστατική δύναμη, αυτή δημιουργείται και τους εξουσιάζει.
5. Να κατανοήσουν ότι η αόρατη αυτή δύναμη γίνεται εξουσία θρησκευτική! Μια Παγκόσμια πανθρησκευτική δύναμη που αρχίζει να ελέγχει πνευματικά τον πλανήτη εν ονόματι μερικών ανόητων και αφελών!
6. Να κατανοήσουν ότι το τμήμα από τη δύναμη αυτή που καλούν θα δημιουργήσει ένα κοινωνικό αυτόματο σύστημα αόρατης διακυβέρνησης που δεν μπορούν να φανταστούν τις προεκτάσεις τους!
7. Να κατανοήσουν το μερίδιο ευθύνης τους σε όλο αυτό που συμβαίνει και να αναλάβουν τις δυνάμεις τους ξανά! Τις δικές τους δυνάμεις, εντάσσοντας τες στη συλλογική δύναμη της ανθρωπότητας που ανήκουν!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου