Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να αναπαράγονται με νέο τρόπο


Οι βλαβερές μεταλλάξεις σήμερα συσσωρεύονται στη σύγχρονη ανθρωπότητα αυξανόμενες με γεωμετρική πρόοδο, γεγονός, που οδηγεί στον εκφυλισμό.

Για να επιβιώσουμε, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο της αναπαραγωγής, θεωρεί ο γνωστός Αμερικανός καθηγητής του Ινστιτούτου Γενετικής Συμπεριφοράς Μάικλ Ρέιμερς, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα τη Μόσχα δίνοντας σειρά διαλέξεων.


Όλες οι ελπίδες εναποτίθενται στη γενετική μηχανική, θεωρεί ο επιστήμονας. Σήμερα αυτό μπορεί να προκαλέσει διαμαρτυρίες, αλλά σε 10-20 χρόνια δεν θα έχουμε καμία άλλη διέξοδο. Θα πρέπει να αναπαραγόμαστε ειδικά μέσω του δοκιμαστικού σωλήνα.

Θεωρητικά τα παιδιά του μέλλοντος θα είναι υγιή και ευφυή. Υπάρχουν μόνο ένας και μοναδικός σοβαρός κίνδυνος αναγνωρίζει ο Ρέιμερς. Δεδομένου ότι ως ιδανικά θα αναγνωριστούν με βεβαιότητα ορισμένα γονίδια, η ανθρωπότητα αρκετά γρήγορα θα γίνει ουσιαστικά πανομοιότυπη.


πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ρε μ*%#ά του κερατα αυτό τον εκφυλισμό και την μετάλλαξη λόγω όλων αυτών των χημικών των μεταλλαγμένων τροφών των αεροψεκασμών της ακτινιβολίας εσείς των δημιουργείται.Για να δώσετε αύριο την λύση του σωλήνα για να φτιάξετε έναν άνθρωπο της αρεσκείας σας στα δίκας σας γούστα μετρα και σταθμά.Εσείς οι ίδιοι έχετε πετύχει να κάνετε την φυσική αναπαραγωγή του ανθρώπου κάτι το οποιο θα εκλείψει για πάντα στο μέλλον ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.Φθόριο στο νερό μας είναι μονο ένα μέρος της εξίσωσης.Τα δηλητήρια που μας βομβαρδίζουν καθημερινώς είναι ένα άλλο μέρος.Τα γενετικά πειράματα τα εμβόλια οι δίάφορες επιδημίες μάλλον αρχίζουν και συμπληρώνουν την εικόνα.Ο έλεγχος των καιρικών φαινομενων και τα καινούργια όπλα που πειραματίζονται μάλλον κάνει το τοπίο πιο ξεκάθαρο.Και το φαγητό που έχει γίνει κουτάκια και πολύχρωμα χημικά συμπληρώνει την εξίσωση. .ΑΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?""Κάποιοι"" εδώ και χρονια αλλάζουν την ατμόσφαιρα το έδαφος το νερό ώστε χημικά να είναι συμβιβασμένα με το δικό τους σύστημα επιβίωσης.Κάποιοι είναι έτοιμοι να κάνουν την Γη εντελώς αφιλόξενη για τους ανθρώπους.Τουλάχιστον όπως είμαστε σήμερα.Αργότερα θα αλλάξουν και γενετικά τις επόμενες γενιές στο όχι τόσο μακρινό μέλλον.(Το να μην θέλεις να πιστέψεις κάτι εσύ,αυτό δεν το κάνει λιγότερο αλήθεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή