Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αποστολή στη Σελήνη Απόλλων 11. Οι πραγματικοί λόγοι που πήγαμε στη Σελήνη! Αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ


Στο παρακάτω Ισπανικό ντοκιμαντέρ αναλύονται με ντοκουμέντα τα εξωγήινα ευρήματα που εντόπισαν οι αστροναύτες στην αποστολή Απόλλων 11 το 1969. Το ντοκιμαντέρ το είχε μεταδώσει η ΕΡΤ παλιότερα. Είναι συγκλονιστικό και αποκαλύπτει στοιχεία και video που...ήταν μέχρι τώρα απόρρητα.


H νέα τάξη πραγμάτων θέλει να διαλύσει την Ελλάδα


Αυτη τη στιγμη η Ελλαδα ειναι το πειραματοζωο της Νεας ταξης πραγματων.

Η νεα ταξη πραγματων που συγκεντρωνει το μεγαλυτερο μερος του κεφαλαιου παγκοσμιος δημιουργησε εσκεμμενα την παγκοσμια οικονομικη κριση εχοντας σκοπο την υποδουλωση ολων των λαων με μια παγκοσμια διακυβερνηση- δικτατορια με ενα παγκοσμιο νομισμα, καταργοντας τα ανθρωπινα δικαιωματα την ελευθερια και την δημοκρατια.

ΣΟΚ! Εικόνες στο μικροσκόπιο μετά από αεροψεκασμό ...


Αυτές οι τρεις εικόνες τραβήχτηκαν μετά από chemtrail νέφος και βροχή. Το δείγμα στάλθηκε απο την περιοχή Darmstadt της Γερμανίας.

Και στην περιοχή Oberpfalz ''πιάστηκαν'' ίνες μετά την βροχή και αμέσως εξετάστηκαν κάτω από το μικροσκόπιο.

Αυτές οι ίνες είναι περίπου μισό χιλιοστό και ορατές σχεδόν με γυμνό μάτι - είναι σαν μια μικρή κουκίδα - .Αυτή η ενδιαφέρουσα διαπίστωση επιβεβαιώθηκε και σε άλλες χώρες. Αυτά αναπνέουμε...

Στρος Καν: είχα σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας όταν μου την έστησαν!!!


Δεν ξέρουμε πόσο αξιόπιστος είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν καθώς με τα όσα έχει κάνει στην προσωπική του ζωή έχει χάσει μεγάλο μέρος από τη λάμψη του παρελθόντος. Πριν πάει στο ραντεβού του με την Ντιαλό και την… ιστορία κάποιοι στην Ευρώπη και την Ελλάδα έλεγαν ότι επρόκειτο για μια καλή περίπτωση πολιτικού που θα μπορούσε να αλλάξει πολλά στην Ευρώπη και το κυριότερο να πάει κόντρα στην μονοκρατορία της Γερμανίας.

Αυτά φυσικά είναι λόγια, αφού άλλοι αντίθετα έλεγαν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο των Αμερικανών που μπήκε στο ΔΝΤ για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα. Ποτέ, ίσως, δε θα μάθουμε την αλήθεια για τον τρόπο που θα κυβερνούσε μια χώρα σας τη Γαλλία.


Αναλλοίωτος ο Ελληνισμός ανά τους αιώνες


Ο αρχαίος ελληνικός κόσμος με τα επιτεύγματα και χαρακτηριστικά του δεν είναι κάτι αόριστο και αφηρημένο. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια επιχειρείται να επικρατήσει -όχι τυχαία-, η άποψη ότι πρόκειται για έναν κόσμο «απολιθωμένο», χωρίς συνέχεια, του οποίου οι συνήθειες, ο τρόπος σκέψης, δράσης και συμπεριφοράς ουδεμία σχέση έχουν με τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Η αλήθεια όμως, όσο και αν επιθυμούν κάποιοι να την παραποιήσουν, γιατί αυτό βολεύει τα σχέδιά τους, ξεπηδά «απειλητική» για να αποκαταστήσει την τάξη και να υπενθυμίσει στους Έλληνες ότι είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν στους επόμενους ό,τι κληρονόμησαν από τους προηγουμένους – προγόνους τους.


Η τεχνική του σοκ: Να γιατί δεν αντιδρά ο λαός


Το παράδειγμα του αντιλαϊκού νόμου

Ας πάρουμε το παράδειγμα ενός αντιλαϊκού νόμου που εφαρμόζει ένα κράτος.


-Η πολιτική εξουσία θα προσπαθήσει να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα άρθρα που θα αφορούν αυτόν το νόμο.

-Στη συνέχεια θα προσθέσει δύσκολες έννοιες και ορισμούς μη κατανοητούς στο ευρύ κοινό ειδικά στα άρθρα που ίσως δεχτούν περισσότερο αρνητική κριτική.

-Τέλος θα προσπαθήσει να ψηφιστεί όχι ένας αλλά περισσότεροι νόμοι (ποτέ όλοι αρνητικοί) ώστε να μεγαλώσει ο όγκος πληροφοριών περαιτέρω.

Γιατί ;

Διότι ο εγκέφαλος επεξεργάζεται μικρό αριθμό μηνυμάτων σε σχέση με αυτά που δέχεται.

Η Βόρειος Κορέα «ίσως ετοιμάζεται να δοκιμάσει βόμβα ουρανίου»


Η τρίτη δοκιμή πυρηνικού όπλου που φέρεται να ετοιμάζει η Βόρειος Κορέα δεν αποκλείεται να αφορά μια βόμβα που βασίζεται σε εμπλουτισμένο ουράνιο, αντί στο πολύ πιο δυσεύρετο πλουτώνιο, εκτιμά πρώην ανώτατος επιθεωρητής του ΟΗΕ.

Αντιαεροπορικά σε ταράτσες στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς


Για να εξασφαλιστεί η εναέρια ασφάλεια κατά τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετάνιας ξεκινά την τοποθέτηση συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας στο Λονδίνο. Οι πύραυλοι «εδάφους-αέρος» σχεδιάζεται να τοποθετούνται στις στέγες των κτηρίων. Αν τοποθετηθούν  αντιαεροπορικά συστήματα  εντός της πόλεως θα είναι η  πρώτη φορά μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Συνεργάτης του Καντάφι,βρέθηκε νεκρός στον Δούναβη


Ο πρώην υπουργός Πετρελαίου της Λιβύης και εκ των στενών συνεργατών του Μουάμαρ Καντάφι, Σούκρι Γάνεμ, βρέθηκε σήμερα νεκρός στον Δούναβη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Βιέννης, πόλη στην οποία ζούσε εξόριστος.

Το πτώμα του 69χρονου Λίβυου βρέθηκε μέσα στο ποτάμι το πρωί από έναν περαστικό.

Όταν ακούσετε στην τηλεόραση να γίνεται λόγος για τα 12 ναυτικά μίλια, να ετοιμάζεσθε


Κάποτε , είχα πάει στον Γέροντα με ένα φίλο μου κι εκεί συναντήσαμε μια παρέα από πέντε παιδιά .
Τότε ρώτησα τον Γέροντα ποιές προέβλεπε να είναι οι εξελίξεις σχετικά με την Τουρκία .
¨Γέροντα ¨, του λέω ¨ απ΄την Αλεξανδρούπολη είμαστε . Μήπως μας πιάσει η μπόρα κατά κει ;¨.
Μου απαντά : ¨Κοίταξε να δεις.

Το γάλα ανακυκλώνεται... το γνωρίζετε;


Ένας αριθμός στο πάτο του μπουκαλιού καθορίζει τη διατροφική αξία του γάλακτος, το πόσες φορές έχει παστεριωθεί και τελικά πόσο υγιεινό είναι.

Αν έχει τον αριθμό 3 ή αν λείπει ο αριθμός 3 - υπάρχουν οι αριθμοί 1,2, κενο,4,5, τότε το γάλα έχει λήξει 2 φόρες και έχει αναπαστεριωθεί.

Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ; Απίστευτο;


Reuters: Στα ύψη οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα λίγο πριν τις εκλογές


Σε δημοσίευμά του, το πρακτορείο Reuters αναφέρεται στα συνεχή περιστατικά αυτοκτονιών στην Ελλάδα.

Όπως παρατηρεί ο συντάκτης του άρθρου, η Ελλάδα μέχρι πρότινος είχε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών παγκοσμίως. Παρόλα αυτά, τους τελευταίους μήνες και κυρίως τις τελευταίες εβδομάδες, λίγο πριν τις εκλογές, ο αριθμός των ανθρώπων που επιχειρούν να βάλουν τέλος στη ζωή τους έχει αυξηθεί δραματικά.


Ποιοι θέλουν -με το ζόρι- πραξικόπημα στην Ελλάδα;

Με…το ζόρι πραξικόπημα γίνεται; Φαίνεται ότι κάποιοι κύκλοι στην Ευρώπη θα το ΄θελαν.Δεν εξηγείται αλλιώς η ανακύκλωση αυτής της φήμης από χώρα σε χώρα και από εφημερίδα σ΄εφημερίδα.

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Βαίνουμε προς Παγκόσμιο Πόλεμο ή τα έχουν κανονίσει όλα;

Το πείραμα της Ελλάδας!!!
«Πολιτικές που εμπνέουν εμπιστοσύνη θα ενισχύσουν και δεν θα εμποδίσουν την οικονομική ανάκαμψη, διαφορετικά, με πολιτικές λιτότητας και επιφύλαξης, οδεύουμε ως Ευρώπη στην ύφεση και στην ανεργία, δηλ. στην οικονομική συρρίκνωσή μας», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ.

9/11 - Δίδυμοι Πύργοι: Όλη η αλήθεια


Το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε….

Ανεξάρτητα απο το ποιος κρύβεται πίσω απο αυτη τη μινι-παραγωγή , η αλήθεια είναι συνισταμένη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ….

Ας έχουμε κατα νου και αυτη την εκδοχή των πραγμάτων σχετικά με την 11/09/2001.



Το μνημονιακό καθεστώς σχεδιάζει νοθεία;


H χθεσινή φράση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλου σε ομιλία του ότι "Δεν θα επιτρέψουμε στην άκρα δεξιά να μπει στη Βουλή" έχει δημιουργήσει σάλο, αφού με δεδομένο ότι ένα κόμμα της τάξης του 4-6%, όπως καταγράφεται από όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι βέβαιο ότι εισέρχεται στην Βουλή, εκτός...

Τα ..."γαλλικά" των αερομαχιών!


Παλιότερα αυτά τα ρεπορτάζ "έπαιζαν" στα τηλεοπτικά κανάλια.Ειδικά μετά από τα Ίμια που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις ήταν ακόμη πιο τεταμένες.Μετά κυριάρχησε η λογική της "ελληνοτουρκικής φιλίας" ...με το ζόρι και ότι είχε να κάνει με την ένταση στο Αιγαίο "θαβόταν" συστηματικά. Φθάσαμε στο σημείο να μην πετάμε στο Αιγαίο,όταν οι γείτονες γιορτάζουν ακόμη και ...τη μέρα του παιδιού!

Όμως εκεί ψηλά στο Αιγαίο,γίνεται κάθε μέρα "πόλεμος" και μάλιστα σκληρός.Με νεύρα τεντωμένα και αδρεναλίνη στα ύψη.Κι εκεί την ώρα της μάχης οι Έλληνες πιλότοι, μιλάνε τη δική τους γλώσσα που πολλές φορές έχει πολλά..."γαλλικά".



ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ











ΠΗΓΗ

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Πρώην μέλος βγάζει στη φόρα τα... άπλυτα της Χρυσής Αυγής


Στο βιβλίο του με τίτλο «Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής», το Νο3 της οργάνωσης, Χάρης Κουσουμβρής, που αποχώρησε το 2002, εξιστορεί άγνωστες και σκοτεινές πλευρές της δράσης της και περιγράφει ανάγλυφα τη «γερμανόπληκτη» ιδεολογία της.

Απαγορεύεται να μαζεύουμε το νερό της βροχής. Η φρίκη της Ατζέντας 21 συνεχίζεται...


Nέο φασούλι μας ήρθε από την Αμερική και βέβαια από την οικολογική Ατζέντα 21. Απαγορεύεται να συλλέγεται το νερό της βροχής, που θεωρείται μεταβατικό ύδωρ και καταλήγει στον υδροφόρο ορίζοντα και ως εκ τούτου, θα πρέπει να πληρώσεις στο κράτος για να το χρησιμοποιήσεις και κυρίως για να το πιεις δεν μπορείς να το καθαρίσεις μόνος σου, αλλά να πιείς και τα χημικά πρόσθετα που βάζουν μέσα τα υδραγωγεία για το "καλό" μας.

Οι πρώτοι γεωργοί της Ευρώπης «ίσως ήταν μετανάστες από Ελλάδα και Κύπρο»


Πριν από μερικές χιλιάδες χρόνια, το ευρωπαϊκό lifestyle υπέστη μια δραματική αλλαγή: οι κοινωνίες τροφοσυλλεκτών αντικαταστάθηκαν σταδιακά από τις πρώτες αγροτικές κοινότητες.

Έρευνα που δημοσιεύεται στο Science διαπιστώνει τώρα ότι οι πρώτοι γεωργοί της Βόρειας Ευρώπης ήταν πιθανώς μετανάστες από τη Μεσόγειο, καθώς παρουσίαζαν γενετικές ομοιότητες με τους σημερινούς πληθυσμούς της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Κύπρου.

Από προηγούμενες αρχαιολογικές μελέτες είναι πλέον γνωστό ότι η γεωργία εμφανίστηκε στη Μέση Ανατολή πριν από περίπου 11.000 χρόνια. Πριν από 6.000 χρόνια, είχε πλέον εξαπλωθεί στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης.


CISPA: νέο νομοσχέδιο κατά του Internet με την υποστήριξη Google και Facebook

To SOPA και το PIPA, δύο νομοσχέδια κατά της ελευθερίας στο Διαδίκτυο καταρρίφθηκαν πριν λίγες βδομάδες αποτελώντας μια σημαντική νίκη υπέρ του Internet. Ωστόσο, όλοι γνωρίζαμε πολύ καλά ότι ο κίνδυνος δεν είχε περάσει και σήμερα μαθαίνουμε ότι ένα άλλο -ίσως χειρότερο- νομοσχέδιο πέρασε με ψήφους 248 υπέρ 168 κατά. Το νομοσχέδιο με το όνομα CISPA μπορεί να αναγκάσει ιδιωτικές εταιρείες και ιστοσελίδες να προσφέρουν πληροφορίες σχετικές με τον χρήστη εφόσον ζητηθεί από κάποια κυβερνητική οργάνωση.

Τεραστίων διαστάσεων κατασκευή κοντά στον Ήλιο προβληματίζει ειδικούς


Στην αρχή είχαν παρουσιαστεί ως σφαίρες –μεγάλες σαν ένας πλανήτης όπως ο δικό μας- στη συνέχεια είχαν εμφανιστεί ως επίσης μεγάλες σφαίρες οι οποίες αναδύονταν από τον Ήλιο, τώρα παρουσιάζονται απλά ως… διαστημικά σκάφη.

Βόμβα Στρος-Καν κατά Σαρκοζί! "Δεν περίμενα ότι θα έφθαναν τόσο μακρυά οι αντίπαλοί μου"


Ο Ντομινίκ Στρος-Καν δεν πίστεψε ότι "οι πολιτικοί του αντίπαλοι θα το έφθαναν μέχρις εκεί" θέλοντας να τον αποκλείσουν από την εκστρατεία για τον νέο Γάλλο πρόεδρο, αναφέρει ο ίδιος στη σημερινή συνέντευξή του, στο βρετανικό "Γκάρντιαν".


Τι γύρευε ο Ηρακλής στην Κελτική και την Αμερικανική Ήπειρο;


Ιστορικό πρόσωπο που έφτασε ώς τον Καναδά ήταν ο Ηρακλής της ελληνικής μυθολογίας, σύμφωνα με τον καθηγητή Γεωλογίας Ηλία Μαριολάκο.

Έφτασε χίλια χρόνια πριν από τον Μεγάλο Αλέξανδρο στον Ινδό ποταμό. Πέρασε από την Αιθιοπία, έφτασε ώς τη Γροιλανδία και ίσως να πάτησε πρώτος το πόδι του στην Αμερική.

Ένας από τους πιο γνωστούς ήρωες της παγκόσμιας μυθολογίας- ο Ηρακλής- δεν ήταν μόνο ένας σπουδαίος υδραυλικός, μηχανικός και υδρογεωλόγος, όπως μαρτυρούν πολλοί από τους δώδεκα άθλους του, αλλά και ο πρώτος που έκανε πράξη την παγκοσμιοποίηση και ο αρχιτέκτονας της μυκηναϊκής κοσμοκρατορίας, όπως υποστήριξε σε ομιλία του, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο ομότιμος καθηγητής Γεωλογίας και μέλος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου Ηλίας Μαριολάκος.


Το σχέδιο του ΟΗΕ για την παγκόσμια διακυβέρνηση


Ξέρετε ότι ο ΟΗΕ έχει στα σκαριά ένα σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης, που δεν είναι καν μυστικό;

Το ονομάζει «βιώσιμη ανάπτυξη», και αν ισχύσει, θα αλλάξει για πάντα όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ναόμι Κλάιν: Το δόγμα του σοκ

Το δόγμα του σοκ και η άνοδος του καπιταλισμού της καταστροφής: το βίαιο παρελθόν της πλέον κυρίαρχης ιδεολογίας της εποχής μας.

Το δόγμα του σοκ είναι ένα ντοκιμαντέρ που μας βοηθά να καταλάβουμε το παρόν, καθώς αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες αναλύσεις της συγκαλυμμένης ιστορίας της εποχής μας. Μια συναρπαστική περιγραφή της νέας παγκόσμιας τάξης, που βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ...Η ανάλυση του καπιταλισμού της καταστροφής επιχειρείται από την Καναδή συγγραφέα Ναόμι Κλάιν με τέλεια διυλισμένη οργή, που διοχετεύεται μέσα από αδιάσειστα δεδομένα.

Bloomberg: Πιθανή έξοδος Ελλάδας από το ευρώ μετά τις εκλογές


Την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ λόγω του αποτελέσματος των επερχόμενων κοινοβουλευτικών εκλογών, εγείρει με τίτλο άρθρου του το πρακτορείο Bloomberg, επισημαίνοντας την πιθανή ανάγκη σχηματισμού μίας κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ.

Για "θερμό" καλοκαίρι ετοιμάζονται οι ΕΔ - Η Άγκυρα δείχνει έτοιμη για κινήσεις...


Για καλοκαίρι υψηλής έντασης, ανάλογο με εκείνο του 2009 προετοιμάζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις γνωρίζοντας ότι πάντα οι Τούρκοι σε περιόδους ελληνικής πολιτικής αστάθειας, είτε το 1974 στην Κύπρο, το 1996 στα Ίμια, είτε το 2009 στην Στρογγύλη και στην Ρω, όταν σκηνοθέτησαν δήθεν μεταφορά ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στα νησιά, είναι έτοιμοι να αδράξουν την ευκαιρία περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Και είναι βέβαιο ότι ο συνδυασμός πολιτικής ρευστότητας, χαμηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας σε ολόκληρες κατηγορίες οπλικών συστημάτων, λόγω των περικοπών και διάθεσης να πάρουν τη ρεβάνς από το στραπάτσο που έπαθαν στην Α.Μεσόγειο τον περασμένο Σεπτέμβριο, είναι ένας πολύ κακός συνδυασμός για την ασφάλεια.


CRASH / Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ - Το μεγάλο ξεπούλημα της Ελλάδας


Μια παραγωγή του Crash που πρέπει να δουν και να κρατήσουν όλοι οι Ελληνες. Το ντοκιμαντέρ του Crash παρουσιάζει το χρονικό της μεγάλης λεηλασίας, ξεσκεπάζει συνωμότες και αποκαλύπτει την ωμή αλήθεια με ντοκουμέντα, αποδείξεις και ονόματα.



Οι πλούσιες χώρες πρέπει να μειώσουν την κατανάλωση, οι φτωχές τον πληθυσμό

Η υπερκατανάλωση στις ανεπτυγμένες χώρες και ο υπερπληθυσμός στον αναπτυσσόμενο κόσμο απειλούν σοβαρά την ανθρωπότητα οδηγώντας τη σε μια «δίνη οικονομικών, κοινωνικοπολιτικών και περιβαλλοντικών δεινών». Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει έκθεση κορυφαίων οικονομολόγων, δημογράφων και περιβαλλοντολόγων από όλο τον κόσμο οι οποίοι εξέτασαν επί δυο χρόνια όλα τα υπάρχοντα στοιχεία.

Νέα και αρχαία ελληνική γλώσσα : η μία και μοναδική ελληνική γλώσσα!


Ρεντζέλος Δημήτρης, 
καθηγητής 1ου Ενιαίου Πειραματικού Λυκείου Αθηνών


Στον καθημερινό λόγο, προφορικό και γραπτό, χρησιμοποιούμε συχνά εκφράσεις προερχόμενες από την αρχαία Ελληνική και την κοινή Ελληνιστική, τη γλώσσα της Αγίας Γραφής.

Καθώς είναι διάσπαρτες, σπαράγματα ,δίνουν στο λόγο σφρίγος και ζωντάνια, ενώ η άγνοιά τους δημιουργεί μερικές φορές αμηχανία.

Με αυτές ερχόμαστε σ΄ επαφή με παλαιότερες μορφές της γλώσσας μας, σε μικρή ηλικία με φυσικό και αβίαστο τρόπο έτσι ώστε η γνώση της σημασίας , της χρήσης και προέλευσής τους να αποτελεί ένα καλό πνευματικό και γλωσσικό εφόδιο για το μαθητή.


Οι 122 προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού


1. "Αυτό μιά μέρα θά γίνη Ρωμαίικο καί καλότυχος όποιος ζήση σέ κείνο τό βασίλειο." 
(Συνήθιζε νά λέγη εις διάφορα μέρη τής υποδούλου Ελλάδος, τά οποία μετά ταύτα απηλευθερώθησαν)
2. "Ω ευλογημένο βουνό, πόσες ψυχές γυναικόπαιδα θά σώσης όταν έλθουν τά χαλεπά χρόνια ! "
(Είπε τήν προφητείαν αυτήν εν Σιατίστη καί αλλαχού αντικρύζων τά βουνά, τά οποία κατά τούς χρόνους τής Ελληνικής Επαναστάσεως έγιναν κρησφύγετα τών γυναικοπαίδων).
3. "Καλότυχοι σείς, οι οποίοι ευρέθητε εδώ πάνω εις τά ψηλά βουνά, διότι αυτά θά σάς φυλάξουν από πολλά δεινά. Θά ακούτε καί δέν θά βλέπετε τόν κίνδυνο. Τρείς ώρες ή τρείς μέρες θά υποφέρετε."

(Ελέχθη είς τήν περιφέρειαν Σιατίστης)


Facebook: Γιατί σου ζητάνε τον αριθμό του κινητού σου;

Το τελευταίο καιρό όποιος θέλει να δημιουργήσει ένα προφίλ στο facebook καλείται να προσκομίσει έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του.

Στην συνέχεια στέλνεται ένας κωδικός στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη, τον οποίο πρέπει να εισάγει στην σελίδα για να μπορέσει να συνεχίσει. Το facebook λέει ότι αυτό γίνεται καθαρά για να αποκλείσει κακόβουλο λογισμικό και να μην επιτρέπει σε "πλαστά" προφίλ να παρενοχλούν τους υπόλοιπους χρήστες. Με λίγα λόγια δηλαδή μας εξηγεί ότι η διαδικασία αυτή γίνεται για λόγους ασφαλείας...

Αποφάσισαν την ολοκληρωτική εξόντωσή μας! Άφιξη codex alimentarius στην Ελλάδα

Μια φωτογραφία 1000 λέξεις… το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα… ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!!

Απαγορεύεται η φύτευση, εξαιτίας του ότι η “ράτσα” της πατάτας ανήκει μαζί με τα δικαιώματά της σε κάποια εταιρεία ή οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της, κάτι σαν ΑCTA διατροφική, το λεγόμενο “Codex Alimentarius”, βάσει του οποίου θα απαγορεύεται μελλοντικά η αναπαραγωγή “τέτοιου τύπου” με κατοχυρωμένη πατέντα αγροτικών προϊόντων.

Πανικός έν όψει εκλογών... με χημικούς αεροψεκασμούς για έλεγχο του νου!


Πανικός σε όλη την Ελλάδα άπο χημικούς αεροψεκασμούς, μας σκοτώνουν άργα αλλά σταθερά με τα χημικά που ρίχνουν δεν πάει άλλο!!!

Όλοι οι Αθηναίοι στις 29 Απριλίου στην συγκέντρωση κατα των χημικών αεροψεκασμών στο Σύνταγμα.

Να είσαστε προετοιμασμένοι,θα κάνουν κόλαση την Γη!


Σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες,, εξακολουθεί στις πλούσιες χώρες ο ρυθμός αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού, η οικονομική και περιβαλλοντική κρίση θα είναι αναπόφευκτη.

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε στο βρετανικό Βασιλικό περιοδικό Akademisi'nce, οι οικονομικές και περιβαλλοντικές καταστροφές, προκειμένου όσο το δυνατόν συντομότερα να σταματήσει η παγκόσμια αύξηση του πληθυσμού, και η υπερβολική κατανάλωση στις πλούσιες χώρες θα πρέπει να μειωθεί γρήγορα.



Το Δ΄ Ράιχ


Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ προέβλεψε από το 1997 τη... σημερινή συνωμοσία της Γερμανίας υπέρ της Τουρκίας και κατά της Ελλάδας!!!

Πρόσφατα («Ε.Ω.», Τετάρτη 4 Απριλίου 2012) συγγράψαμε ανάλυση, στην οποία παραθέταμε αναμφισβήτητα στοιχεία από ένα έργο του αειμνήστου Έλληνα ερευνητή Ιωάννη Φουράκη – από το έτος 1997 – όπου και ο συγγραφέας προέβλεπε την επικείμενη σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας στο Αιγαίο ως απαρχή δραματικών συμβάντων στην περιοχή μας.

Catastroika: Οι συνέπειες από την εκποίηση μιας χώρας


Οι δημιουργοί του Debtocracy, Άρης Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη, του ντοκιμαντέρ που είδαν τουλάχιστον δύο εκ. άνθρωποι, επιστρέφουν με μια νέα παραγωγή.

Η CATASTROIKA αναζητά τις συνέπειες από την ολοκληρωτική εκποίηση μιας χώρας. Εξετάζοντας παραδείγματα ιδιωτικοποιήσεων και απορρύθμισης στις πιο αναπτυγμένες χώρες της Δύσης προσπαθεί να προβλέψει τι θα συμβεί αν το ίδιο μοντέλο εφαρμοστεί σε μία χώρα υπό καθεστώς επιτήρησης.

Το νέο κτίριο του Παγκόσμιου Εμπορίου στη Ν.Υόρκη - Ο ουρανοξύστης της Νέας Τάξης Πραγμάτων;


Το νέο κτίριο του Παγκόσμιου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη είναι έτοιμο αν και το κόστος του ανήλθε στα 3,8 δισ. $ ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη. Ο νέος αυτός ουρανοξύστης ο οποίος ονομάζεται ως ο πύργος της Ελευθερίας είναι το κύριο κτίριο στο Μανχάταν του νέου συγκροτήματος του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, που βρίσκεται υπό ανέγερση μετά την καταστροφή των δίδυμων πύργων το 2001.


Υπάρχουν όμως και οι συμβολισμοί και ο πύργος της «Ελευθερίας» βρίθει από αυτούς.


Τα δέκα Έθνη και ο ερχομός του Υπερπροέδρου - Αντιχρίστου


Δέκα Έθνη της Ευρώπης και ένας νέος ‘’Σούπερ-Πρόεδρος’’ – Ο νέος Αντίχριστος;
 
Πληροφορίες από το thetrumpet.com αναφέρουν ότι, δέκα έθνη της Ευρώπης προτείνουν την εγκαθίδρυση του σούπερ-προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτές οι δύο οντότητες – 10 έθνη και ένας μοναδικός πανίσχυρος ηγέτης – φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα με τις Βιβλικές προφητείες.

Είναι όμως έτσι; Ας εξετάσουμε το θέμα πιο προσεκτικά.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Η εξαπάτηση των Ελλήνων



TOΣΕΣ αλήθειες μαζεμένες σε 15μιση λεπτά σε ένα VIDEO

ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟ και διαδώστε το.

Η ιστορία της υποδούλωσής σου: "ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ"


Ένα από τα σημαντικότερα βίντεο που έχετε δει ποτέ.

Η ωμή αλήθεια γύρω από την εκμετάλλευση των ανθρώπινων κοινωνιών από τους εξουσιαστές που, μεσα στους αιώνες, αυτοπροσδιορίζονται ως "ιδιοκτήτες της ανθρωπότητας" (χωρίς αυτό να αποτελεί κανενός είδους υπερβολή).

Τι συμβαίνει με τις μυστικές πτήσεις ψεκασμών;


Έρευνα του Μιχάλη Δρακάκη, δημοσιογράφου


Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες ότι μυστικές πτήσεις αεροπλάνων που ψεκάζουν χημικά, φαινόμενο γνωστό σαν...chemtrails («χημικές ουρές»), διενεργούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό για πολιτικούς σκοπούς, όπως εξάγεται από την έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα.

Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιος «ορατός σωρός πτωμάτων» από τους αεροψεκασμούς, υπάρχουν υποψίες για ασθένειες που συνδέονται με αυτά τα χημικά, σύμφωνα με διαρροές της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας. Δεν λείπουν κι οι κραυγές αγωνίας, όπως αυτή του ντέντεκτιβ Τεντ Γκάντερσον, πρώην επικεφαλή του FBI, που έχει μιλήσει ανοιχτά για «συντελούμενη γενοκτονία με τη βούλα του ΟΗΕ».


Ενδεικτικό αυτού του κλίματος είναι το γεγονός ότι στις σχετικές ερωτήσεις για τους σκοπούς των αεροψεκασμών, που έχουν κατατεθεί στην ελληνική Βουλή κατά την τελευταία δεκαετία (από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, όταν ήταν αντιπολίτευση, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΛΑΟΣ, του ΚΚΕ και προ μηνών της ΝΔ) τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, από τα οποία ζητήθηκε να απαντήσουν, όλοι δήλωναν κάθε φορά άγνοια για τις μυστηριώδεις ουράνιες «δραστηριότητες» ή αναρμοδιότητα. Όμως κι από Ολλανδό ευρωβουλευτή έχει γίνει ερώτηση στην Ευρωβουλή, στον τότε Έλληνα Επίτροπο Περιβάλλοντος Σταύρο Δήμα, ο οποίος απάντησε ότι είναι γνωστά τα περί αεροψεκασμών αλλά δεν μπορεί να δοθεί κάποια επίσημη απάντηση.

Ο “συνωστισμός” έγινε ξανά “διωγμός”


Οι Έλληνες το ‘22 δεν «συνωστίστηκαν» στο λιμάνι της Σμύρνης. «Διώχθηκαν». Στο αλβανικό μέτωπο δεν διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας, όπου η ελληνική ομάδα «απώθησε» την ιταλική σύμφωνα με την άκρως διακριτική περιγραφή του Επους του ‘40 από το βιβλίο της κ. Μ. Ρεπούση.

Οι μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού ανακοινώθηκε χθες ότι θα εγκαινιάσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το νέο βιβλίο της Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας, το οποίο «κάνει τον Ελληνα να αισθάνεται καλά που είναι Ελληνας», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το μέλος της συγγραφικής του ομάδας, κ. Χ. Μηνάογλου.


“Έξυπνες” σφαίρες αιωρούνται στον αέρα μέχρι να εντοπίσουν ανθρώπινο στόχο


Μετά τα έξυπνα τηλέφωνα, τις έξυπνες τηλεοράσεις και τα έξυπνα παράθυρα ήρθε η ώρα να δούμε και τις έξυπνες σφαίρες, την τελευταία δημιουργία των ερευνητών των εργαστηρίων Sandia National Laboratories της κυβέρνησης των ΗΠΑ.


Η Ρωσία στέλνει παρατηρητές στις εκλογές της 6ης Μαΐου! - Υπόνοιες για νοθεία;

Με μία κίνηση που πρακτικά ισοδυναμεί με έγερση αμφιβολιών της αξιοπιστίας του τρόπου διεξαγωγής και εγκυρότητας των αποτελεσμάτων των εκλογών της 6ης Μαϊου, η Ρωσία με αίτημά της στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ζήτησε την αποστολή ... ομάδας Ρώσων παρατηρητών στην Ελλάδα προκειμένου να καταγράψουν τυχόν "παρασπονδίες" στην έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων!


Το φωτεινότερο άστρο - Σείριος


Όταν ο Γάλλος ανθρωπολόγος Μανσλέλ Γκριόλ πριν αρκέτα χρόνια ανακάλυψε στο Σουδάν τη φυλή των Ντογκόν, εντυπωσιάστηκε απο τις αστρολογικές τους γνώσεις. Πώς είναι δυνατόν αυτή η πρωτόγονη φυλή να γνώριζε λεπτομέρειες για θέματα που οι αστρολόγοι θα ανακάλυπταν πολύ αργότερα;

Οι περιγραφές των Ντογκόν για εξωγήινα όντα είναι συγκλονιστικές αλλά και η αναβίωση χορών και εθίμων της φυλής που αναφέρονται σε αυτές τις επισκέψεις, παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον!

Ο Ρόλος των Μ.Μ.Ε. στην προπαγάνδα


Το κείμενο στο βίντεο είναι απόσπασμα από το βιβλίο: Βιομηχανία Υποταγής Συνειδήσεων. (2004)


Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Illuminati: Τι συμβαίνει πραγματικά;


Οι συνομωσίες αποτελούν μέρος της καθημερινότητας του κάθε ενός από εμάς. Όλοι μας, ανεξαιρέτως, έχουμε συνωμοτήσει μια φορά τουλάχιστον στη ζωή μας και η πλειοψηφία των ανθρώπων συνωμοτεί τόσο συχνά που πλέον έχει σταματήσει να το αντιλαμβάνεται. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, ίσως αναρωτηθείτε. Η απάντηση βρίσκεται στον ίδιο τον ορισμό της λέξης «συνομωσία»: η μυστική συμφωνία μεταξύ δύο ή περισσοτέρων ανθρώπων για την πραγματοποίηση (ή μη) κάποιας ενέργειας.

«Το μόνο που κάνει το ευρώ είναι να υποδουλώνει ανθρώπους»


«Το ευρώ επιτελεί μία και μοναδική λειτουργία: Σαν αλυσίδα υποδουλώνει εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη και στην οκονομική δικτατορία των ισχυρών».

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ένα από τα σημαντικότερα βίντεο που έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας ο γερμανός Δρ. Rath, ο οποίος αποκαλύπτει τις «κρυμμένες αλήθειες» για το που οδηγούνται οι χώρες της Ευρώπης από τη Γερμανία και τους πολιτικούς – μαριονέτες που την ακολουθούν.