Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ντοκιμαντέρ: ΙΜΙΑ - Ηρωισμός και Προδοσία


Συμπληρώνονται φέτος 17 χρόνια από τα δραματικά γεγονότα και την προδοσία των Ιμίων. Το ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ παρουσιάζει ένα ντοκιμαντέρ - φόρο τιμής στους ήρωες πεσόντες, με αναφορές στη διαχρονική προδοσία της Ελλάδας και του λαού της από τους ίδιους, ανάξιους και γραικύλους πολιτικάντηδες:








Συνομιλούμε με τον Νίκο Βλαχάκο - αδελφό ενός εκ των θυμάτων, του Παναγιώτη Βλαχάκου - ο οποίος καταθέτει συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη μοιραία νύχτα της 30ής Ιανουαρίου 1996 και λέει τη γνώμη του για τους τότε πολιτικούς υπεύθυνους της τραγωδίας.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος πηγαίνει στην Μαρίνα Ζέας και μιλάει για το ξεπούλημά της στους Τούρκους, από τους «εθνοσωτήρες» της μνημονιακής συγκυβέρνησης. Το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος που βρίσκεται στον χώρο - ιδιοκτησία πλέον των εχθρών του Ελληνισμού, στέκει σιωπηλό μαζί με το θρυλικό υποβρύχιο «Παπανικολής» και διαμαρτύρεται για τη νέα αυτή εθνική προδοσία.

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που σκοπό έχει να αφυπνίσει, έστω και λίγο, τους κοιμώμενους νεοέλληνες: Σε κάποιους ίσως ακουστούν σκληρά όσα ακούγονται, όμως είναι απολύτως αναγκαία για να συνέλθουμε από τον λήθαργο της τουρκολαγνείας και τουρκοπροπαγάνδας που μας έχουν ρίξει οι διάδοχοι των προδοτών των Ιμίων.

Προδότες που δυστυχώς όχι απλά δεν τιμωρήθηκαν ή εξαφανίστηκαν, αλλά αυξήθηκαν, σε κάθε τομέα της ελληνικής κοινωνίας: Και που πρέπει με κάθε τρόπο να τους σταματήσουμε, για να μην πάει χαμένη η ηρωική θυσία των 3 παληκαριών στα Ίμια.


Του Χριστόδουλου Καραθανάση, του Παναγιώτη Βλαχάκου και του Έκτορα Γιαλοψού.



ΑΙΩΝΙΑ ΑΥΤΩΝ Η ΜΝΗΜΗ!!!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!




Έρευνα, Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σωτηρόπουλος


Παραγωγή: ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Το είδαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου