Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

"Η τρομοκρατία είναι η απάτη της Παγκόσμιας Ελίτ"


Ο όρος Νέα Τάξη Πραγμάτων (New World Order – NWO, ΝΠΤ) αναφέρεται στην επιχειρούμενη εγκαθίδρυση μιας ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης.

Το κεντρικό θέμα στις συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις γύρω από την ΝΠΤ, είναι μια μυστική ελίτ, με μια ατζέντα παγκοσμιοποίησης, που συνωμοτεί με σκοπό να κυριαρχήσει στον πλανήτη, και να αντικαταστήσει τις υπάρχουσες εθνικές κυβερνήσεις.


Η ΝΠΤ, μέσω της προπαγάνδας, προσπαθεί να πείσει και να δημιουργήσει συναίνεση στο ότι η αναπόφευκτη επικράτηση της μίας και μοναδικής παγκόσμιας διακυβέρνησης αποτελεί νομοτελειακή εξέλιξη, και πρόοδο.

Πολλοί εικάζουν πως συγκεκριμένα περιστατικά και δραστηριότητες τόσο στην παγκόσμια πολιτική, όσο και στην οικονομία, δεν είναι παρά ενορχηστρωμένες κινήσεις κάποιων κρυφών ομάδων που λειτουργούν παγκόσμια, μέσα από διάφορες βιτρίνες.

Τα ιστορικά γεγονότα θεωρούνται ως βήματα σε ένα συνεχιζόμενο οργανωμένο σχέδιο, προκειμένου να επιτευχθεί η παγκόσμια κυριαρχία μέσα από διαδικασίες λήψης αποφάσεων, που όμως παραμένουν κρυφές για τον πολύ κόσμο.

Η εν λόγω θέαση ενός κόσμου που χαρακτηρίζεται από μια υπόγεια διαμάχη μυστικών ομάδων, δεν περιορίζεται στις απόψεις κάποιων λίγων συνωμοσιολόγων.

Υπάρχουν πολλοί ερευνητές, που έχοντας μελετήσει τις παγκόσμιες ελίτ, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως εδώ και χρόνια, τα «παλιά χρήματα», έχουν ιδρύσει οργανώσεις και δεξαμενές σκέψης όπως είναι οι Bilderberg Group, Bohemian Club, Club of Rome, Council on Foreign Relations, Rhodes Trust, Skull and Bones, Trilateral Commission, κλπ. με μοναδικό και απώτερο σκοπό την επιβολή μιας ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης.

Αυτό θα γίνει, λένε, μέσω ελέγχων του ΟΗΕ, και μιας παγκόσμιας τράπεζας, που θα κυριαρχούν επί της οικονομίας, θα επιβάλλουν νόμους και κανόνες, θα ελέγχουν την ελευθεροτυπία συγκεντρώνοντας ιδιοκτησιακά τα ΜΜΕ, θα παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα, θα χρησιμοποιούν την κρατική τρομοκρατία και καταστολή, και μέσω της γενικευμένης ελεγχόμενης προπαγάνδας θα καλλιεργήσουν την λατρεία της προσωπικότητας γύρω από κάποιον «φωτισμένο» ηγέτη μαριονέτα, δημιουργώντας μια τεχνητή ιδεολογία για την ανάγκη της παγκόσμιας κυβέρνησης ως φυσικής κατάληξης της ανθρώπινης ιστορίας και προόδου.

Και αν εξετάσουμε όλα όσα γίνονται σήμερα στον κόσμο μας, οι συνωμοσιολόγοι δεν έχουν και πολύ άδικο.

Το καινούριο ντοκιμαντέρ του Άλεξ Τζόουνς καταστρέφει την κοροϊδία της τρομοκρατίας, αποκαλύπτοντας ότι η κυβέρνηση είναι ο μεγαλύτερος δολοφόνος της ιστορίας. Τώρα, μια τεχνοκρατική παγκόσμια εταιρική τυραννία του 21ου αιώνα προσπαθεί να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους με τα σούπερ όπλα που έχει δημιουργήσει σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο ελέγχου της αστυνομίας και μέσα από το κεντρικό τραπεζικό πολεμικό μοντέλο που έφερε στη ζωή. Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι ακόμη ένα ισχυρό εργαλείο για την αποκάλυψη των ψευδείς απειλών που χρησιμοποιούνται από την ελίτ για να μας ελέγχουν - ισχυρό, επειδή ρίχνει ένα ακόμη μεγαλύτερο φως πάνω στη δική τους επικίνδυνη μεγαλομανιακή αναζήτησή για συνολική ισχύ.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου