Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Το τέλος της Αμερικής (Ταινία-Ντοκιμαντέρ Ελληνικοί υπότιτλοι)


Μια λεπτομερή καταγραφή για το πως η Αμερική μετεξελίχθηκε σε φασιστικό καθεστώς και μια παράλληλη σύγκριση της με τα προηγούμενα ολοκληρωτικά καθεστώτα.Τα γεγονότα θα σας θυμίσουν αρκετά και την ελληνική πραγματικότητα.


Δείτε το και θα καταλάβετε πολλά από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας...


Το Τέλος της Αμερικής - The End Of America




Ένα Ντοκιμαντέρ με μια κλασική  αμερικάνικη σκηνοθεσία που δεν καθηλώνει πολλούς απο εμάς αλλά λέει πράγματα που κινούν το ενδιαφέρων και δίνει τροφή για σκέψη.

Τα δέκα βήματα μια χώρα που παίρνει όταν γλιστρά προς τον φασισμό . Η ταινία ακολουθεί  την Naomi Wolf καθώς ρίχνει μια ιστορική ματιά σε τάσεις σε μία λειτουργίες της δημοκρατίας που επαναλαμβάνεται στην Αμερική  από τη σύγχρονη ιστορία μέχρι σήμερα, και τοποθετεί την πρόσφατη σταδιακή απώλεια των ελευθεριών των πολιτών στις ΗΠΑ σε ένα ιστορικό πλαίσιο. "Ο μέσος Αμερικανός μπορεί να μην ανησυχεί για την AT & T που πωλούν τις ιδιωτικές πληροφορίες για την κυβέρνηση Μπους, αλλά όταν η δράση αυτή θεωρείται ως μέρος μιας ευρύτερης σειράς των διαβρώσεων και εκδηλώσεων, ένα μοτίβο με αρνητικές συνέπειες που γίνονται ανησυχητικές.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου