Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Μεταλλαγμένοι άνθρωποι, πραγματικότητα μέχρι το 2045


Εικόνες απο το μέλλον έρχονται στιο μυαλό απο το δημοσίευμα της Daily Mail  για μεταλλαγμένους ανθρώπους. Μπορεί βλέποντας τις ταινίες όπου μεταλλαγμένοι άνθρωποι αξιοποιούν τις δυνάμεις που έχουν αποκτήσει, να ζηλεύουμε ώρες ώρες τα επιτεύγματά τους και να φανταζόμαστε να μπορούσαμε να τους μιμηθούμε, ωστόσο ας μην απογοητευόμαστε. Σε μερικά χρόνια όλα θα είναι δυνατά.

Σύμφωνα με επιστήμονες της MoD γενετικά μεταλλαγμένοι άνθρωποι ίσως κυκλοφορούν ανάμεσά μας μέχρι το 2045. Οι σκέψεις αυτές πηγάζουν από την δεξαμενή σκέψης του υπουργείου Αμύνης της Μεγάλης Βρετανίας σύμφωνα με την Daily Mail.

Μέχρι τότε η πρόοδος που θα έχει γίνει στον τομέα της γενετικής θα μπορέσει να βοηθήσει τους ανθρώπους προκειμένου να αποκτήσουν δυνάμεις όπως ο Wolverine, ο Κύκλωψ και η Στορμ του δημοφιλούς κόμικ.

Πέρσι μάλιστα έγινε και μία σχετική ημερίδα με αυτό το θέμα, με επιστήμονες από πολλές χώρες του κόσμου. Οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο στόχος του 2045 για την επίτευξη ενός τέτοιου κατορθώματος δεν είναι μακρινός.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου