Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Έλληνες, εγερθείτε


Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Σαράντα χρόνια χρειάστηκαν για να καταστρέψουν και να υποδουλώσουν την Ελλάδα.

Το σχέδιο απέβλεπε σε πρώτη φάση στην δημιουργία μηχανισμών για την διάλυση των ηθικών αξιών
του Έθνους, στην προώθηση αχρήστων και απάτριδων Ελληνοφώνων σε καίριες θέσεις του κρατικού μηχανισμού και στην καταστροφή των παραγωγικών δομών της οικονομίας.

Σε δεύτερη φάση το σχέδιο σκόπευε στην παγίωση των παραπάνω μηχανισμών, στην δημιουργία κρατικοδίαιτων Επιχειρήσεων, στον έλεγχο των ΜΜΕ, στην εμπέδωση της κομματοκρατίας και της συναλλαγής.

Στην τρίτη φάση το σχέδιο παρασύρει τον Λαό στην απάτη του χρηματιστηρίου και στον εύκολο δανεισμό, με αποτέλεσμα να χάσει τις οικονομίες του, να ξεριζώσει τα δένδρα του και να υπερχρεωθεί..

Στην τέταρτη φάση, η Χούντα των πολιτικών σε συνεργασία με τον διεθνή σιωνισμό και τοκογλύφους, καταστρέφει τις υπάρχουσες παραγωγικές δομές, προκαλεί σοκ και δέος στον Λαό, προετοιμάζει, με την διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων και την λογιστική υπερχρέωση του κράτους, την παράδοση της Ελλάδος όπως τα σιωνιστικά σχέδια προβλέπουν.

Το Έθνος ξεπουλιέται και παράλληλα υφίσταται γενοκτονία, ενώ ο Έλληνας παρακολουθεί Τούρκικες τηλεοπτικές σειρές.

Το σύστημα, δηλαδή οι Τραπεζίτες, Πολιτικοί, Ανώτατοι Δικαστικοί, Μεγαλοκατασκευαστές, οι εν Ελλάδι αντιπρόσωποι των κερδοσκόπων, τα κομματόσκυλα, συνδικαλιστές, εύχονται και προσπαθούν να διαλυθεί το κράτος για να καρπωθούν τα κλοπιμαία και να αποφύγουν την τιμωρία. Για να επιτύχουν την διάλυση της Ελλάδος, τα εναλλακτικά σχέδια είναι εμφύλιος ή πόλεμος με την Τουρκία.

Στον εμφύλιο θα δράσουν και παρακρατικές δυνάμεις που ευρίσκονται σαν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Αν γίνει τοπικός πόλεμος, η εμπλοκή του ΝΑΤΟ, των γειτόνων και της Ρωσίας είναι πολύ πιθανή, καθόσον όλοι διεκδικούν τις κατά ¨Καλλικράτην» περιφέρειες.

Τοπικοί άρχοντες ερωτοτροπούν επίσης με τα νέα αφεντικά.

Διαβάζοντας το συνημμένο έχετε μία σαφή εικόνα των οικονομικών εγκλημάτων που αυτή τη στιγμή τελούνται σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Έλληνες μη φοβάστε, εγερθείτε, ενωθείτε και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας, ο χρόνος έφτασε.






Στέργιος Σμυρλής


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου