Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Το πολιτικό σύστημα επιδιώκει να δραπετεύσει;


Είναι πασιφανές ότι τη ΧΑ την ανέβασαν δύο παράγοντες. Πρώτον η όλη κρίση δημοκρατίας και οικονομίας καθώς και η παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και δεύτερον το ίδιο το πολιτικό σύστημα με την περίεργη ανοχή του, προκειμένου (με μια πρόχειρη υπόθεση) να χρησιμοποιηθεί ως δεξαμενή υποδοχής της λαϊκής οργής και ως βαλβίδα εκτόνωσης της κοινωνίας.

Οι σημερινές όμως απίστευτες εξελίξεις, τρία τινά μπορεί να σημαίνουν:...

1) Ότι η ΧΑ ξέφυγε από μια απλή βαλβίδα εκτόνωσης της κοινωνίας και έτεινε να πάρει δικό της όλο το μαγαζί του συστήματος, οπότε αποφασίστηκε να την ξεφορτωθούν.

2) Ότι προετοιμάζεται ο μεγάλος μνημονιακός συνασπισμός ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, με μπαμπούλα και ηθική νομιμοποίηση τον κίνδυνο του φασισμού.

3) Ότι το πολιτικό σύστημα επιδιώκει να δραπετεύσει, μέσω της ΧΑ, αφήνοντας τη χώρα στο χάος.


Με δεδομένο (το βλέπουμε σε όλο το ελεύθερο ακόμα διαδίκτυο) ότι από το πρωϊ το πολιτικό σύστημα στέλνει κατά χιλιάδες τον κόσμο στη ΧΑ, τότε, σε περίπτωση που δεν αποδειχθούν οι κατηγορίες για την καταδίκη των βουλευτών της ΧΑ, είναι βέβαιο ότι ισχύει η τρίτη υπόθεση. Το πολιτικό σύστημα θέλει να δραπετεύσει, παραδίδοντας τη χώρα σε μια εκρηκτικά ανερχόμενη ΧΑ και τη χώρα στο χάος.

Προφανώς στη συνέχεια, ολόκληρο το ολιγαρχικό σύστημα θα παραθερίσει σε κάποιο Παρίσι, ετοιμάζοντας από τα εκεί καφέ τον αντιφασιστικό αγώνα.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου