Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Απόσχιση επιζητούν κομητείες των Μέριλαντ, Κολοράντο


Πέντε κομητείες στο δυτικό τμήμα της πολιτείας Μέριλαντ που αντιστοιχούν στο 11% του συνολικού εδάφους της πολιτείας, θέλουν να φτιάξουν το Δυτικό Μέριλαντ, διαμαρτυρόμενοι για τον υπερπληθυσμό, τους υψηλούς φόρους και τη σκληρότητα των αρχών στον έλεγχο των πολιτών, συμπεριλαμβανομένου και του ελέγχου στην κατοχή όπλων!

Και στο Κολοράντο αρκετές κομητείες διαμαρτύρονται για τον έλεγχο στην κατοχή όπλων, αλλά επίσης, στη νομιμοποίηση των γάμων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και τη νομιμοποίηση της χρήσης μαριχουάνας!

Για να πετύχουν τον στόχο τους όμως, σύμφωνα με το αμερικανικό Σύνταγμα, αρχικά θα πρέπει αν πάρουν το «πράσινο φως» από τις πολιτείες στις οποίες εντάσσονται και μετά από το Κογκρέσο.

Πάντως το κοινό πρόβλημα σε όλες τις κομητείες είναι οι υψηλοί φόροι (δηλαδή τέρμα τα λεφτά) και η προσπάθεια ανάμειξης σε θέματα οπλισμού των πολιτών..

Τα όπλα για τους Αμερικανούς είναι πολύ σημαντικά καθότι καθορίζουν την ανεξαρτησία τους ως προς την κεντρική κυβέρνηση. Για αυτό και θα βέπετε όλοένα και περισσότερους "Μαντζουριανούς υποψήφιους" να μπάινουν σε σχολεία, εμπορικά κέντρα, και δημόσια κτίρια, και να πυροβολούν αφειδώς,μέχρι να επιτευχθεί  απαγόρευση της οπλοκατοχής (η οποία όμως είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη).



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου