Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

«Ευρώπη των εθνών-κρατών και όχι των φεντεραλιστών»


Π. Καμμένος: Σεβασμός στη σημαία δεν μπορεί να υπάρξει με το αγγλικό δίκαιο


«Η ελληνική σημαία συμβολίζει το έθνος αλλά και το κράτος που είναι εθνικά κυρίαρχο, που δεν παραδίδει για κανένα λόγο την εθνική κυριαρχία του» ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο 9ο συνέδριο της ΝΔ.

Ο κ.Καμμένος τάχθηκε υπέρ της Ευρώπης των εθνών-κρατών «στην οποία ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενέταξε την Ελλάδα» και είπε πως«αν το αύριο του κ. Σαμαρά, είναι η Ευρώπη του φεντεραλισμού, που καταργεί τα έθνη-κράτη, εμείς ναι, επιμένουμε στο χθες με το εθνικά κυρίαρχο κράτος και την Ευρώπη των εθνών-κρατών».

ΗSBC και το DNA ως το Απόλυτο Φακέλωμα της Ανθρωπότητας


«Το DNA θα είναι τα δεδομένα σας – Το μέλλον είναι γεμάτο με δυνατότητες»

Η πρόσφατη διαφήμιση της HSBC στο Αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου οδηγεί ίσως στην πιθανότητα όλα τα μελλοντικά δεδομένα να καταχωρούνται και να αποθηκεύονται σε μορφή DNA…

Δείτε καλά την φωτογραφία – «Το DNA θα είναι τα δεδομένα σας – Το μέλλον είναι γεμάτο με δυνατότητες» και διαβάστε με προσοχή την συνέχεια...

ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΤΟ ΑΛΛΑ... Οι πολιτικοί αρνούνται να τα τρώνε


«Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΟ) προωθήθηκαν για πρώτη φορά στην αγορά από τις κυβερνήσεις που εργάζονται με τη βιομηχανία της βιοτεχνολογίας.

Το Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου είχε φράξει αποτελεσματικά τη χρήση τους σε όλα τα είδη φαγητού που σερβίρονται σε κυβερνητικούς αξιωματούχους στα εστιατόρια της βουλής, σύμφωνα με νέες εκθέσεις.

Το 2015 θα ξεκινήσει η ψύξη στο Βόρειο Ημισφαίριο


Το κλίμα στο Βόρειο Ημισφαίριο της Γης, το 2015, θα ξεκινήσει σταδιακά να αλλάζει προς την κατεύθυνση της ψύξης.

Σε αυτά τα συμπεράσματα έφτασε ο ειδικός της Ιαπωνικής Εθνικής Υπηρεσίας Θαλάσσιων Ερευνών, Μοτοτάκα Νακαμούρα.

Κλιματική αλλαγή και οικονομική αστάθεια προκαλούν αγωνία!


Η κλιματική αλλαγή και η οικονομική αστάθεια είναι οι κορυφαίες ανησυχίες των πολιτών σε παγκόσμια κλίμακα, σύμφωνα με σχετική έρευνα-δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.

Η έρευνα έγινε από το Pew Research Center και σε αυτή ρωτήθηκαν 37.653 άτομα σε 39 χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Μέσης Ανατολής, της Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας / Ειρηνικού.


Το υπάρχον οικονομικό σύστημα είναι ο εχθρός του ανθρώπου


Το οικονομικό σύστημα που επικρατεί, είναι ο δανεισμός των χωρών με τόκο, από κεντρικές τράπεζες που ανήκουν σε ιδιώτες. Αυτοί οι ιδιώτες ελέγχουν όλες τις κεντρικές τράπεζες των χωρών εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις όπως τη Κούβα, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα κ.α.

Κάθε χώρα όταν θέλει να εκδώσει το δικό της χρήμα, οφείλει αυτό το χρήμα να το τυπώσει από την κεντρική της τράπεζα και να πληρώσει τόκο στους ιδιώτες που ελέγχουν τη κεντρική τράπεζα.

«Η ιδιωτικοποίηση του νερού είναι παράνομη και ανήθικη»


της Κορίνας Καφετζοπούλου 


Η ιδιωτικοποίηση του νερού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Στις περισσότερες χώρες που εφαρμόστηκε ήρθε η πλήρης εξαθλίωση των πληθυσμών.

Παρά τα δεκάδες παραδείγματα σε πάρα πολλές χώρες το νερό ιδιωτικοποιείται συνολικά και όχι μόνο στις πόλεις, όπως στη Λατινική Αμερική και την Αφρική.

Στη Βολιβία είχαν ξεσπάσει τεράστιες ταραχές μέσα στα αστικά κέντρα και την ύπαιθρο εξαιτίας της ιδιωτικοποίησης του νερού.

Στους πληθυσμούς των Ινδιάνων συνέβη το εξής εξωφρενικό. Οι Ινδιάνοι είχαν ως κληρονομικό δικαίωμα την ελεύθερη χρήση του νερού για τη γεωργία. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο χρεώθηκαν στις τράπεζες για να αγοράζουν τους μεταλλαγμένους σπόρους. Κάποια στιγμή ήρθε το κράτος και τους αντάλλαξε το κληρονομικό δικαίωμα της ελεύθερης χρήσης του νερού με τα χρέη τους.

Πόσο κοντά βρισκόμαστε στην δημιουργία ενός νέου, εικονικού κόσμου;


Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται με αμείωτους ρυθμούς, τόσο πιο κοντά ερχόμαστε στο να δημιουργήσουμε ένα νέο, ψηφιακό κόσμο στον οποίο θα μπορούμε να κάνουμε τις σκέψεις μας «πραγματικότητα»

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα Oculus Rift. Πρόκειται για τα πρώτα, προσιτά στον κόσμο, υψηλής ποιότητας στερεοσκοπικά γυαλιά εικονικής πραγματικότητας.

Ο μεγάλος αδελφός είναι εδώ: 1 δις τηλεφωνικές κλήσεις κινητών την ημέρα παρακολουθεί η NSA!


Το νέο λογισμικό της NSA της επιτρέπει να παρακολουθεί εως και 1 δισεκατομύριο κλήσεις κινητών τηλεφώνων ημερησίως, να τις αποθηκεύει και να κρατά τα ανάλογα αρχεία.

Την αποκάλυψη την έκανε μιλώντας μέσω Skype σε συνέδριο στο Σικάγο ο  Glen Greenwald της Guardian. Ο δημοσιογράφος που πρώτος αποκάλυψε τα έγγραφα – βόμβα του Σνόουντεν για την δράση της αμερικάνικης υπηρεσίας.

Τζορτζ Σόρος: Η Ελλάδα πρέπει να υποστηρίξει την διαγραφή του χρέους της


Υποστηρίζει την διαγραφή του ελληνικού χρέους ο Τζορτζ Σόρος και τονίζει ότι η Ελλάδα οφείλει να επιμείνει επ' αυτού.

Ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής σε συνέντευξή του στο Βήμα προβλέπει σημαντική επιδείνωση της κρίσης στην Ευρώπη τους επόμενους δώδεκα μήνες, λέγοντας: «Οι κύριοι λόγοι που θα επιδεινωθεί η κρίση είναι η πιστωτική ασφυξία στην Ιταλία και στην Ισπανία και η πτώση των γερμανικών εξαγωγών στην Ασία. Η Ελλάδα έχει ίσως αγγίξει ήδη το κατώτατο σημείο, εκτός αν σημειωθεί κοινωνική αναταραχή».


Το σχέδιο για μια κοινωνία δούλων


Η διαμάχη εκπαιδευτικών και κυβέρνησης συνεχίζεται και μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε ακόμη μία φορά με τον παράγοντα παιδεία στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον... κόσμο, μιας και τα πάντα πλέον προωθούνται σε παγκόσμιο επίπεδο (παγκοσμιοποίηση), προσαρμοσμένα ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του κάθε λαού.

Η σχέση εκπαιδευτικών και εκπαιδευόμενων στις μέρες μας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι. Οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί, άθελά τους ίσως, έχουν μπει στο «τρυπάκι» της προπαγάνδας μιας νέας εποχής. Δεν είναι αυτό που λέμε διδάσκαλοι όπως στην Αρχαία Ελλάδα, όπου ο δάσκαλος εκπαίδευε τον μαθητή έχοντας στο μυαλό του πως η γνώση δεν τελειώνει ποτέ και άρα τίποτα δεν πρέπει να διδάσκεται δογματικά, αλλά μέσω της συμμετοχής του μαθητή στην αναζήτηση της αλήθειας.

Αυτά που έγιναν - Λιακόπουλος Δημοσθένης


Ο μοναδικός Δημοσθένης Λιακόπουλος μας μιλάει για τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Δείτε το βίντεο...


Η Παγκόσμια λευκή αδελφότητα !!!


Μία αποκρυφιστική συγκρητιστική κίνησις

του Πρωτ. Βασιλείου Α. Γεωργόπουλου, Λέκτωρος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ

Η Παγκόσμια Λευκή Αδελφότητα είναι μία αποκρυφιστική, συγκρητιστική οργάνωση με θεοσοφικές αποχρώσεις, που δημιουργήθηκε από τον Βούλγαρο Omraam Miklael Aivanhov (1900-1986) στο Fresis της Γαλλίας το 1947. Ο ιδρυτής της κίνησης είχε γεννηθεί στη Βουλγαρία, όπου και έζησε μέχρι το 1937. Από το 1937-1986 μετακόμισε και έζησε στην Γαλλία μέχρι το Δεκέμβριο του 1986.


Φουκουσίμα: Πολύ υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας σε νερό


Ακόμη πιο υψηλά επίπεδα ραδιενεργών στοιχείων σε σχέση με προηγούμενες αναλύσεις στο νερό που έχει συγκεντρωθεί στη βάση των αντιδραστήρων εντόπισε η διαχειρίστρια εταιρία του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα.

Τα στοιχεία ελήφθησαν από ένα νέο φρεάτιο που βρίσκεται πιο κοντά στον ωκεανό, ενώ η εταιρεία δηλώνει ότι δεν είναι σε θέση να κρίνει αν το ραδιενεργό νερό εκρέει ή όχι στη θάλασσα.

Ο Μεγάλος Αδελφός ζει


Του Πάσχου Μανδραβέλη

Πνιγμένοι στη δική μας κρίση, δυστυχώς παραβλέπουμε τη μεγάλη κρίση της δυτικής δημοκρατίας και την επίθεση που εξαπέλυσαν εναντίον της οι μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ και Βρετανίας. Oσα διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες στην διεθνή διπλωματία, με την έκδοση του πρώην υπαλλήλου της NSA Εντουαρντ Σνόουντεν είναι βγαλμένα από τις πιο εφιαλτικές σελίδες του οργουελιανού «1984».

30 ΙΟΥΝΙΟΥ 1908: Το άλυτο μυστήριο μιας έκρηξης στη Σιβηρία


Στις 30 Ιουνίου του 1908 περισσότερα από 2.000 τετρ. χλμ. δάσους κοντά στον ποταμό Τουνγκούσκα στη Σιβηρία κυριολεκτικώς ισοπεδώθηκαν, με τρόπο που παραμένει μέχρι σήμερα μυστηριώδης. Η κρατούσα θεωρία αναφέρει ότι υπεύθυνο για την καταστροφή ήταν κάποιο μεγάλο διαστημικό αντικείμενο που εξερράγη στην ατμόσφαιρα πάνω από την περιοχή.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των κατοίκων που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, αρχικά παρακολουθούσαν ένα κυκλικό αντικείμενο στον ουρανό που έλαμπε με λευκό φως και είχε ουρά. Και ενώ διέσχιζε τον ουρανό για περίπου 15’, ξαφνικά μετατράπηκε σε πύρινη σφαίρα που κατέπεσε σε ερειπωμένο δάσος καταστρέφοντας ακαριαία μία έκταση μεγαλύτερη των 2.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, ενώ η φωτιά που ξέσπασε διήρκεσε για εβδομάδες καίγοντας άλλα 10.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

«H NSA παρακολουθούσε και την αποστολή της Ε.Ε. στις ΗΠΑ»


Νέες κατηγορίες βγαίνουν στο φως για την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών NSA.

Το γερμανικό Spiegel υποστηρίζει, επικαλούμενο γνώση απόρρητων εγγράφων που έχει στην κατοχή του ο Έντουαρντ Σνόουντεν, πως οι πράκτορες της υπηρεσίας παρακολουθούσαν συστηματικά τις επικοινωνίες της διπλωματικής αποστολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ουάσινγκτον.

O μηχανικός Ζίγκμουντ Μινέικο


Μια αληθινή Γιαννιώτικη ιστορία με Παπανδρεϊκό άρωμα

Μετά την καταστολή της Πολωνικής επανάστασης κατά των τσάρων, ο Εβραίος συνεπαναστάτης Ζίγκμουντ Μινέϊκο εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα αφού κατόρθωσε να δραπετεύσει από τις φυλακές της Σιβηρίας στις οποίες είχε εγκλεισθεί καταδικασμένος σε 12ετη κάθειρξη.

Πριν όμως, είχε προλάβει να τελειώσει την στρατιωτική σχολή της Γαλλίας και να εργασθεί ως Μηχανικός στην Βουλγαρία, όπου και παντρεύτηκε μια εβραία της Βουλγαρίας. Μαζί απόκτησαν μια κόρη, την Σοφία Μινέϊκο που αργότερα γνωρίστηκε με τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Καρπός του έρωτα τους ο Ανδρέας Παπανδρέου πατέρας του Γιωργάκη.

Τι έκανε όμως ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο προπάπους του Γιωργάκη στα Γιάννενα;

Πολέμησε στο πλευρό του Τούρκικου Στρατού, ως συνεργάτης του Γερμανού αρχιμηχανικού Φον ντερ Γκόλτς.

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Τεχνολογία που... φοριέται


Στο site του National Geographic µπορείτε να δείτε ένα ενδιαφέρον βίντεο, το οποίο αφορά στην πρώτη κλήση µε κινητό µέσω εµπορικού δικτύου, που πραγµατοποιήθηκε πριν από 30 χρόνια και να ακούσετε τον τότε Πρόεδρο της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Ameritech, Bob Barnett, ο οποίος πραγµατοποίησε την πρώτη κλήση, να σχολιάζει: "Προσπαθούµε να το οπτικοποιήσουµε και φανταζόµαστε ανθρώπους να περπατούν στον δρόµο και να µιλούν µόνοι τους, κρατώντας ένα ακουστικό". "Κι όµως, πιστεύαµε ότι θα µπορούσε να συµβεί", προσθέτει σήµερα.

Κάτι λοιπόν που 30 χρόνια πριν φάνταζε ως σκηνή από sci-fi ταινία σήµερα αποτελεί µια αυτονόητη πραγµατικότητα, σε βαθµό που κανείς δεν ενοχλείται βλέποντας ανθρώπους να προχωρούν στον δρόµο µιλώντας "µόνοι τους". Πού να µας έβλεπαν να µιλάµε στο ρολόι µας ή να βιντεοσκοπούµε αγνώστους µε µια κάµερα προσαρτηµένη στα γυαλιά µας. Οh wait, αυτές δεν είναι σκηνές από το Mission Impossible ή το Matrix, αλλά διαδραµατίζονται ήδη εκεί έξω.

Είμαστε έτοιμοι για όσα πρόκειται να συμβούν;


Η οργή στις κοινωνίες όλων των πολιτών μεγαλώνει καθημερινά.

Η απαξίωση των πολιτικών σε όλες τις χώρες είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Το οικονομικό πρόβλημα είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που επίσης διογκώνεται από τα σκοτεινά γραφεία των παγκιοσμιοποιητών.

Η συνταγή που χρησιμοποιείται δείχνει τρία πράγματα:

    ή θα γίνει μία παγκόσμια στρατιωτική σύρραξη,
    ή θα γίνει μία παγκόσμια κοινωνική έκρηξη
    ή θα εμφανιστεί μία παγκόσμια λύση που θα διαγράψει το οικονομικό πρόβλημα.


Τα Άρματα των Θεών


Βασισμένο στο βιβλίο "Αλυτα μυστήρια του παρελθόντος" που έγραψε το 1968 ο Erich von Daniken.

Το βιβλιο εχει ηδη πουλησει 68 εκατομμυρια αντιτυπα και εχει μεταφραστει σε 32 γλωσσες.
Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει την ύπαρξη κατασκευων και τεχνουργημάτων που έχουν ανακαλυφθεί και αντιπροσωπεύουν πολύ μεγαλύτερη τεχνολογία από αυτήν που υποτιθέμενα υπήρχε τον χρόνο κατασκευής τους....

H μυστική χειρονομία των παιδιών του Αβραάμ!!!


Αφύπνιση συνείδησης: Απορώ ρε παιδί μου πως ψηφίζουμε και εκλέγουμε πάντα Εβραίους - σιωνιστές της NWO!!!!


Πως τα καταφέρνουμε πάντα; Μας αρέσει τόσο πολύ να είμαστε τα θύματα;

Σήμερα θα δούμε την σημασία της μυστικής χειρονομίας: Vulcan, Rabbi Salute
 


Επικίνδυνα παιχνίδια της Άγκυρας στα Δωδεκάνησα


Προσπαθούν οι Τούρκοι να εγείρουν μειονοτικό ζήτημα και να υπονομεύσουν την ελληνική κυριαρχία


Με ψεύδη και παραποίηση της πραγματικότητας και των διεθνών συνθηκών μια ομάδα μουσουλμάνων της Ρόδου επιδιώκει και πάλι να δημιουργήσει θέμα δήθεν... τουρκικής μειονότητας στα Δωδεκάνησα κατ' επιταγήν κύκλων της Άγκυρας που προωθούν συγκεκριμένη προπαγάνδα με παρότρυνση του επίσημου τουρκικού κράτους.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Η σοσιαλίστρια υπουργός παιδείας της επαρχίας της Αστούριας έστειλε εγκύκλιο στα σχολεία να αφαιρεθεί κάθε αναφορά σε «Χριστούγεννα» και «Μεγάλη Εβδομάδα»


Η περιφερειακή κυβέρνηση της Αστούριας έστειλε μια εγκύκλιο στα σχολεία ζητώντας να αφαιρεθεί κάθε αναφορά για τα Χριστούγεννα από τα ημερολόγια του σχολείου και να αντικατασταθεί με τον όρο "χειμερινές διακοπές"..

* Η επαρχία των Αστουριών βρίσκεται στο βορρά της Ισπανίας και είναι μια από τις 17 αυτόνομες κοινότητες (περιφέρειες) της Ισπανίας. Οι πιο σημαντικές πόλεις είναι η πρωτεύουσα το Οβιέδο και η Χιχόν.

Η κυβέρνηση της Αστούριας έχει αποφασίσει να βάλει το χέρι της στην εξάλειψη των  χριστιανικών πολιτιστικών ριζών της Ισπανίας. Η Υπουργός Παιδείας της  περιφερειακής κυβέρνησης Dona Ana González Rodríguez, απέστειλε εγκύκλιο σε όλα τα σχολεία που υπάγονται στη δικαιοδοσία της, ζητώντας τους να αφαιρέσουν τους όρους "Χριστούγεννα" και "Μεγάλη Εβδομάδα" από το σχολικό ημερολόγιο.

Ποιοι, γιατί και πώς παρακολουθούν τα πάντα στο Διαδίκτυο


 Εκατοντάδες ισχυροί υπολογιστές καταχωρούν και επεξεργάζονται δεδομένα αδιάκοπα, στις δυο πλευρές ενός από τους πολλούς διαδρόμους, ενός από τα πολλά υπολογιστικά κέντρα (data center) του μονοπωλίου της πληροφορικής Google. Και αυτοί δεν ξέρουν τίποτα για το αμερικάνικο κυβερνητικό πρόγραμμα παγκόσμιας παρακολούθησης στο οποίο συμμετέχουν…

Μια «βόμβα» έσκασε πρόσφατα, τουλάχιστον για όσους ανυποψίαστοι περιδιαβαίνουν το Διαδίκτυο. Ο Αμερικανός πράκτορας Εντουαρντ Σνόουντεν αποκάλυψε ότι σχεδόν τα πάντα στο διαδίκτυο παρακολουθούνται σε παγκόσμια κλίμακα, από το «Prism»(«Πρίσμα»), ένα πανίσχυρο σύμπλεγμα συστημάτων πληροφορικής, που έχει αναπτύξει η κυβέρνηση των ΗΠΑ στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας (NSA) και στις νέες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και επεξεργασίας δεδομένων των μυστικών υπηρεσιών της, στο Μπλάφντεϊλ της Γιούτα («Ρ» 24/3/2012, «7 μέρες μαζί», σελ. 9). Ο Σνόουντεν ήταν η κύρια πηγή πληροφοριών για τα σχετικά δημοσιεύματα της «Washington Post» και του βρετανικού «Guardian» και κατά δήλωσή του προχώρησε στην κίνηση αυτή, επειδή απογοητεύτηκε από τον Δημοκρατικό Ομπάμα, που απλώς συνέχισε την πολιτική του Ρεπουμπλικάνου προκατόχου του Τζορτζ Μπους. Δε θέλω να συμβάλω για να ζήσουμε σε έναν κόσμο όπου τα πάντα που κάνουν και λένε οι άνθρωποι καταγράφονται, φέρεται να δήλωσε. Επικίνδυνη για την ασφάλεια των Αμερικανών χαρακτήρισε την αποκάλυψη του πρώην πράκτορά του, ο επιφορτισμένος με την αντικατασκοπεία υφυπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, Τζέιμς Κλάπερ.


Πυρηνικά και ραδιενεργά υλικά "εξαφανίζονται" συνεχώς


Πυρηνικά και ραδιενεργά υλικά εξακολουθούν να «εξαφανίζονται» και η υπηρεσία ατομικής ενέργειας των Ηνωμένων Εθνών συνεχίζει να λαμβάνει στοιχεία για τέτοιου είδους περιστατικά, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, οποιαδήποτε απώλεια ή κλοπή εμπλουτισμένου ουρανίου, πλουτωνίου ή διαφόρων τύπων ραδιενεργών υλικών αποτελούν ιδιαίτερα σοβαρά περιστατικά, καθώς τα μέλη οργανώσεων, όπως η Αλ Κάιντα, θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να τα χρησιμοποιήσουν για τη δημιουργία πυρηνικής βόμβας, ισχυρίζονται οι ειδικοί.

Νόμιμο το πρόγραμμα παρακολούθησης «Τέμπορα»


Το Λονδίνο προσπαθεί να καθησυχάσει το Βερολίνο για το πρόγραμμα παρακολούθησης των ηλεκτρονικών επικοινωνιών Tempora.

Διαβεβαιώσεις του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών, Ουίλιαμ Χέιγκ προς το Γερμανό ομόλογό του, Γκίντο Βεστερφέλε πως το πρόγραμμα παρακολούθησης Tempora είναι νόμιμο.

Εκαναν τζαμί την Αγία Σοφία της Τραπεζούντας!


Κι όμως συνέβη αυτό που ζητούσαν οι ισλαμιστές στην Τουρκία. Η Αγία Σοφία στην Τραπεζούντα, λειτούργησε ως τζαμί το απόγευμα της Παρασευής!

Επί 52 χρόνια ο συγκεκριμένος ναός λειτουργούσε ως μουσείο και από τώρα θα είναι και χώρος προσευχής των Μουσουλμάνων.

"Βόμβες" Ν. Κακλαμάνη στο συνέδριο της ΝΔ. Ζήτησε εκλογές και εξεταστική για το μνημόνιο


Κριτική στην κυβέρνηση, άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στο 9ο τακτικό συνέδριο του κόμματος, ενώ τάχθηκε έμμεσα, αλλά σαφώς, υπέρ της διεξαγωγής εκλογών.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε: "Η Ελλάδα βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε στόχο και πέτυχε την ένταξη της χώρας στην ΕΕ. Χρειάζεται, όμως, να ξεκαθαρίσουμε για ποια Ευρώπη μιλάμε. Για την Ευρώπη της Μέρκελ και της ανεργίας, ή την Ευρώπη των μεγάλων ηγετών της ανάπτυξης και της ευημερίας; Η πατρίδα μας βιώνει 1,5 εκατομμύρια ανέργους και η μεγάλη πλειοψηφία στενάζει Μπορούμε αυτό να το πούμε "δημοκρατία"; Τι χειρότερο θα συνέβαινε στη χώρα μας, αν ο λαός αποφάσιζε για την τύχη του;

Θέλω να κοιτάζω τον πολίτη στα μάτια, γιατί άλλα του υποσχέθηκα προεκλογικά και άλλα έχω ψηφίσει μέχρι σήμερα" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.


Αυτή ήταν η πρώτη γενετικά τροποποιημένη τομάτα


Ένα λαχανικό με τα όνομα Flavr Savr, εμφανίστηκε στα ράφια κάποιων μανάβικων και υπεραγορών στις ΗΠΑ το 1994. Διαρκούσε περισσότερο, (κάποιοι λένε ότι) είχε καλύτερη γεύση και ήταν πιο όμορφο: ήταν η πρώτη γενετικά τροποποιημένη τομάτα.

Αντίθετα με τις φυσιολογικές τομάτες που καλλιεργούν γονείς ή παππούδες στα περιβόλια του χωριού σας, η συγκεκριμένη τομάτα δεν χαλούσε γρήγορα, ούτε και γινόταν υπερβολικά μαλακή σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι οργανωμένοι παραγωγοί τομάτας, πριν τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, έκαναν τη συγκομιδή της κανονικής τομάτας όσο ήταν πράσινη και την έφεραν στο στάδιο της ωρίμανσης με τεχνητά μέσα (ακόμα το κάνουν). Το αποτέλεσμα συνήθως είναι η απαίσια γεύση.


Η Φάρμα των Ζώων (George Orwell)


 Η Φάρμα των Ζώων είναι αδυσώπητο βιβλίο. Δεν χαρίζεται σε κανέναν και δεν αναγνωρίζει δίκιο σε όψιμους επαναστάτες ή ευκαιριακούς ηγέτες. Δεν είναι τόσο θολό πολιτικά όσο το 1984 και γι’ αυτό, μεγάλη μερίδα του αριστερού κόσμου δυσκολεύεται να το χωνέψει. Μπορούμε να πούμε πως αυτό που συνέβη κάποιες δεκαετίες μετά στις κομμουνιστικές χώρες ήταν δικαίωση του Όργουελ, και σίγουρα δεν γίνεται να αρνηθείς το προφητικό της πένας του.


Η “Φάρμα των Ζώων” και το “1984″ δεν πρόκειται ποτέ να χάσουν την επικαιρότητα και τον -παράδοξα- προφητικό τους χαρακτήρα.


Ούτε επί τουρκοκρατίας δεν μας "μαστίγωναν" έτσι - Κάθε μήνα θα πληρώνουμε φόρους!


ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ

   
Δεν θα προλαβαίνουν να πληρώνουν φόρους οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι μέχρι το τέλος του 2013 θα πρέπει να αποδώσουν στο κράτος 5 φόρους! Με το που θα ξεμπερδεύουν με τον έναν, θα πρέπει να βάζουν το χέρι στην άδεια τσέπη τους για τον άλλο.

Φυσικά οι περισσότεροι από αυτούς τους φόρους είναι τελείως παράνομοι, αφου δεν τηρούν ούτε την αρχή της αναλογικότητας, αλλά ούτε και την αρχή της φοροδοτικής ικανότητας (έχεις δεν έχεις, δουλεύεις ή όχι, θέλουμε έν "σκασμό" λεφτά). Συν τοις άλλοις ακόμα οι πολίτες δεν έχουν κατανοήσει το παράνομο και αστήριχτο σύστημα του "φανταστικού" τεκμαρτού εισοδήματος, που δημιουργείται από αυθαίρετες τεκμαρτές δαπάνες που δεν ισχύουν.

Ποιοι είναι οι 9 μεγαλύτεροι ιδιωτικοί στρατοί στον κόσμο!


Η ιδιωτικοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων αλλού έχει ξεκινήσει. Στην Ελλάδα έχει αρχίσει μια "υπουλη" συζήτηση που δυστυχώς ξεκινά ακόμη και μέσα από την ιστορική Σχολή Ευελπίδων.

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι ιδιωτικοί στρατοί στον κόσμο;


Το αλάτι καταστρέφει τα οστά μας


Σύμφωνα με τα ευρήματα μιας μελέτης που παρουσιάστηκε στο The Endocrine Society's Annual Meeting μια δίαιτα υψηλή σε αλάτι αυξάνει τον κίνδυνο κατάγματος στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση ανεξάρτητα από την οστική πυκνότητά τους.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι ηλικιωμένες γυναίκες που κατανάλωναν τη μεγαλύτερη ποσότητα νατρίου είχαν πάνω από τέσσερις φορές μεγαλύτερο κίνδυνο μη σπονδυλικών καταγμάτων ή καταγμάτων σε οποιοδήποτε άλλο σημείο πέραν της σπονδυλικής στήλης. Τα ευρήματα της παρούσας μελέτης φάνηκε να ισχύουν και μετά από διορθώσεις για πολλά άλλα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την παρούσα συσχέτιση.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αντιμέτωποι με μια γεωργική κρίση στο άμεσο μέλλον

   
Ένας συνδυασμός υπερκατανάλωσης, ανόδου της παγκόσμιας θερμοκρασίας και φυσικών καταστροφών λόγω της κλιματικής αλλαγής προκαλεί σημαντικά προβλήματα στην παγκόσμια παραγωγή τροφίμων με αποτέλεσμα αυτή να μην αυξάνεται με τον αντίστοιχο ρυθμό που αυξάνεται ο παγκόσμιος πληθυσμός. Επιστήμονες εκφράζουν ανησυχίες για μια νέα μεγάλη επισιτιστική κρίση.

Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου της Μινεσότα, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Plos OΝΕ, η μείωση της γεωργικής παραγωγής αναμένεται να συνεχιστεί στο άμεσο μέλλον ως αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής.

Δραματική αύξηση αυτοκτονιών 2009-2011


Τις 1.245 έφτασαν συνολικά οι αυτοκτονίες την τριετία 2009-2011 με βάση τα δελτία των ληξιαρχείων της χώρας και τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες, που συλλέγει η Ελληνική Στατιστική Αρχή, σύμφωνα με έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή. Στο έγγραφό του ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ παραθέτει στοιχεία που δείχνουν ότι οι αυτοχειρίες το 2009 ανήλθαν σε 391, το 2010 σε 377 και το 2011 σε 477, συνολικά δηλαδή 1.245 αυτοκτονίες την τριετία.


"Ψηφιακή άνοια", η νέα μάστιγα της νεολαίας


ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ


Η «ψηφιακή άνοια» εξελίσσεται σε νέα μάστιγα για τους ανθρώπους νεαρής ηλικίας που βασίζονται όλο και περισσότερο στην τεχνολογία, αφήνοντας έτσι τον εγκέφαλό τους να «ατροφήσει». Επιστήμονες από τη Νότια Κορέα έχουν παρατηρήσει αύξηση κρουσμάτων αυτού του είδους της «άνοιας» στους νέους, οι οποίοι εμφανίζουν επιδείνωση των νοητικών ικανοτήτων τους αντίστοιχη με αυτή που εμφανίζουν ασθενείς που έχουν υποστεί τραυματισμό στο κεφάλι ή πάσχουν από κάποια ψυχιατρική νόσο. «Η υπερβολική χρήση “έξυπνων” κινητών και βιντεοπαιχνιδιών διασαλεύει την ισορροπημένη ανάπτυξη του εγκεφάλου» υπογραμμίζει ο Μπιουν Γκι-γον, γιατρός του Κέντρου Ισορροπίας Εγκεφάλου της Σεούλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «JoongAng».

Ὁ φίλος τῶν μασσόνων Δένδιας προσκύνησε τὸ σιωνιστικὸ λόμπι καὶ φόρεσε τον ἑβραϊκὸ κιπά


Ὁ ὑπουργὸς Προστασίας τοῦ Πολίτη κ. Δένδιας, πρὶν καιρὸ εἶχε ἀπαντήσει στὶς ἀποκαλύψεις τοῦ κόμματος τῆς τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς και δεν ἀρνήθηκε ὅτι εἶναι δικηγόρος τῶν Ρότσιλντ καὶ ἄνθρωπος τῶν Ἑβραίων, ἐνῶ γιὰ τὶς σχέσεις του μὲ τὴν μασσονία ἀρκέστηκε νὰ δηλώσει ὅτι ἔχει «ἀρκετοὺς φίλους τέκτονες, καθὼς στὴν Κέρκυρα ὁ τεκτονισμὸς ἔχει μεγάλη παράδοση. Ἀλλὰ ὁ ἴδιος δὲν εἶναι τέκτονας».

Τσόμσκι: Η δημοκρατία χάνεται στην Ευρώπη


Για «σταδιακή απώλεια της δημοκρατίας» στην Ευρώπη, ως συνέπεια της μετατόπισης του κέντρου βάρους «από την πολιτική στην οικονομία» έκανε λόγο ο Νόαμ Τσόμσκι, μιλώντας σε εκδήλωση του Global Media Forum της Deutsche Welle στη Βόννη.

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, ο Αμερικανός φιλόσοφος εξήγησε ότι «η αντιπροσώπευση εξαντλείται -στην Ευρώπη προσφάτως ενώ στις ΗΠΑ σχεδόν εξ υπαρχής -στην εκπροσώπηση οικονομικών συμφερόντων. Μόλις του 1/10 του 1%, στην κορυφή της κοινωνικής ιεραρχίας, καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει. Αυτό σημαίνει πως καθορίζουν την πολιτική. Έτσι η δημοκρατία μετατρέπεται σε πλουτοκρατία», με συνέπεια, όπως είπε να παρατηρείται μία συνεχής «παρακμή των δικαιωμάτων των πολιτών».

Μπεστ σέλερ ξανά το «1984» του Οργουελ, μετά τις αποκαλύψεις στις ΗΠΑ για τις παρακολουθήσεις

Η Λάουρα Γουντ, υπεύθυνη του βιβλιοπωλείου Skoob Books στο Λονδίνο, ποζάρει με αντίτυπο του βιβλίου «1984» που πουλάει «σαν ζεστό ψωμί»

Οταν ο Τζορτζ Οργουελ μετέφερε στις σελίδες του μυθιστορήματος «1984» εικόνες από ένα μελλοντικό ολοκληρωτικό καθεστώς του Μεγάλου Αδελφού, όπου όλοι παρακολουθούνται, όλα αυτά ήταν απλά επιστημονική φαντασία - αν και έδιναν τροφή για προβληματισμό.

Μόνο που εν έτη 2013 επαληθεύτηκαν εκείνα που δημιούργησε η φαντασία του βρετανού συγγραφέα. Καθώς πρόσφατα ήρθε στο φως το σύστημα παρακολούθησης, με την κωδική ονομασία Prism, που δημιούργησε η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA).

Ζούμε μέσα στο ΜΑΤΡΙΧ 14000 χρόνια!!! Άλλοι το λένε σπηλιά του ΠΛΑΤΩΝΑ …


Κάποτε, πριν όχι πολλά χρόνια σαν παιδί και εγώ μαζί με όλα τα άλλα παιδιά του κόσμου, έτρεχα πίσω από τα κόμματα πιστεύοντας ότι μέσα από την δημοκρατική άποψη που λέει ότι ο καλύτερος κερδίζει, πίστευα ότι θα αλλάξουμε τον κόσμο, ζώντας μια ζωή που θα είναι γεμάτη Ευτυχία.

Πίστευα ότι θα ζούμε σε έναν πλανήτη που θα έχει ΕΙΡΗΝΗ –ΥΓΕΙΑ – ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Άργησα να καταλάβω ότι όλα αυτά που ζούμε γύρω μας είναι μια ΦΥΛΑΚΗ χωρίς κάγκελα, αλλά και ένας ΚΟΣΜΟΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ που κάποιος τον έκανε εκ του πονηρού, για να παγιδέψει ΨΥΧΕΣ μέσα στην ΦΥΛΑΚΗ αυτή. Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την ΑΡΧΗ.

Η ΑΡΧΗ είναι το ήμισυ του ΠΑΝΤΩΣ, έλεγαν οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» της NSA χάκεψε εκατομμύρια email Αμερικανών!


Για δέκα χρόνια η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ έτρεχε πρόγραμμα με την κωδική ονομασία «αστρικός άνεμος» και συγκέντρωνε τεράστιες και τυχαίες ποσότητες προσωπικών δεδομένων.

Η κυβέρνηση Ομπάμα για περισσότερο από δύο χρόνια επέτρεψε στην Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA) να συνεχίσει τη συλλογή τεράστιων ποσοτήτων αρχείων που καταγράφουν λεπτομερώς τα email και τη χρήση του Διαδικτύου από τους Αμερικανούς πολίτες, σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα που δημοσιεύει σήμερα η βρετανική εφημερίδα «The Guardian».

Μυστηριώδης πλανήτης ανακαλύφθηκε να παραμονεύει στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος - Έχει η Nemesis βρεθεί;


Εάν η γη απαλλάσσονταν από αυτόν δεν θα υπήρχε πρόβλημα, γιατί η σύγχρονη τεχνολογία του ανθρώπου αποκάλυψε ότι η γη είναι ο μόνος πλανήτης στο ηλιακό σύστημα που πραγματικά κατοικείται από την ανθρωπότητα.

Αλλά η γη δεν μπορεί και δεν θα  απαλλαγεί! Αυτός ο πλανήτης θα επηρεαστεί  τρομερά από το πέρασμα του Πλανήτη Χ, όπως οι γραφές των αρχαίων Σουμέριων καταγράφουν την τρομερή καταστροφή και το θάνατο που συνέβη την τελευταία φορά που ο Planet X ήρθε περίπου 3.600 και πλέον χρόνια πριν. Όταν ο πλανήτης Χ περνάει μέσα από το ηλιακό σύστημα  όλη η γη θα τρέμει.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Έρευνα FBI: Κάηκαν 40 τόνοι γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων στις ΗΠΑ


  • Μυστήριο σκεπάζει την καταστροφή 40 τόνων γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων στις ΗΠΑ. 
  • Τα media δε μετέδωσαν ποτέ το γεγονός. 
  • Το FBI έχει πάρει την διερεύνηση της υπόθεσης πάνω του

Σαράντα τόνοι γενετικά μεταλλαγμένων προιόντων καταστράφηκαν στις ΗΠΑ με το FBI να διερευνά την υπόθεση. Μπλακάουτ στην κάλυψη του γεγονότος από τα ΜΜΕ της χώρας.

Όπως μεταδίδει το Real Farmacy που ανέδειξε το θέμα, μόνο το KXL Radio έκανε λόγο για την είδηση, όπως και κάποια τοπικά site στο Όρεγκον.

Τι συνέβη όμως; 40 τόνοι γενετικά μεταλλαγμένης ζάχαρης καταστράφηκαν στο ανατολικό Όρεγκον. Για την ακρίβεια, άγνωστοι πυρπόλησαν τα ζαχαρότευτλα μέσα σε τρεις νύχτες. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι 6.500 φυτά ξεριζώθηκαν και κάηκαν από ανθρώπινα χέρια.

Πριν το άνοιγμα της Έβδομης Σφραγίδας


Πριν το άνοιγμα της Έβδομης Σφραγίδας

Αποκαλυπτική ομιλία του πατέρα Ελπίδιου, όχι μόνο για την Αποκάλυψη, αλλά και για τις πολιτικές συγκυρίες που ζούμε...

36 λεπτά περίπου.


Επίσκεψη στην εβραϊκή συναγωγή του Ν.Δένδια


"ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ"

Φορώντας το χαρακτηριστικό εβραϊκό σκουφάκι σε μία φωτογραφία που σίγουρα θα προκαλέσει πολλά σχόλια ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίνος Δένδιας επισκέφθηκε την εβραϊκή συναγωγή μαζί με τον υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας του Ισραήλ Γιτζάκ Αχαρόνοβιτς.

Το χρονικό μιάς λεηλασίας


"Εκατοντάδες φορές αναρωτήθηκα πώς είναι δυνατό σε μια τόσο πλούσια χώρα η φτώχεια και η πείνα να φτάσουν να εξαπλωθούν τόσο πολύ. Τι απέγιναν οι υποσχέσεις εκσυγχρονισμού, δουλειάς και καλής ζωής που έδωσαν οι επικοινωνιολόγοι τους όταν η χώρα γνώρισε τα εξωφρενικά επίπεδα ανεργίας και εξαθλίωσης; Πώς είναι δυνατό να δικαιολογηθεί το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για να πληρωθεί το χρέος όταν η χρέωση πολλαπλασιάστηκε επανειλημμένα υποθηκεύοντας το μέλλον για πολλές γενιές; Πώς συνέβη σε δημοκρατικό καθεστώς τέτοια εξαπάτηση των ψηφοφόρων, τέτοια υποταγή σε ξένες δυνάμεις, τέτοια ατιμωρησία, διαφθορά και απώλεια κοινωνικών δικαιωμάτων;[...]

Καρατζαφέρης: Όποιος πληρώνει εμφανίζεται πρώτος στις δημοσκοπήσεις


Στημένες δημοσκοπήσεις, που διεξάγονται από ένα κλειστό κλαμπ, κατήγγειλε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Όποιος πληρώνει, εμφανίζεται πρώτος στις δημοσκοπήσεις», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. «Τώρα πληρώνει η ΝΔ, εξ ου και η άνοδος, αν είχε να πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν αλλιώς».

Αυξάνονται οι θάνατοι από καρδιά στην Ελλάδα


Εξαίρεση η χώρα μας σε σχέση με ότι συμβαίνει στην Ευρώπη.


Οι θάνατοι από στεφανιαία νόσο και άλλες καρδιοπάθειες εμφανίζουν σημαντική μείωση διαχρονικά στην Ευρώπη, με τη βοήθεια των φαρμάκων που μειώνουν τη χοληστερίνη (όπως οι στατίνες) και την αρτηριακή πίεση, αλλά και χάρη στον περιορισμό του καπνίσματος. Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες οι θάνατοι από καρδιά έχουν υποχωρήσει τουλάχιστον στο μισό σε σχέση με τα επίπεδα της δεκαετίας του ’80, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, όμως η Ελλάδα αποτελεί εξαίρεση.