Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΥΠΕΚΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους ψεκασμούς!


ΤΕΛΙΚΑ... "ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ";!

 
Στην Ελλάδα των μνημονίων και της οικονομικής κατάρρευσης, η θεωρία των ψεκασμών είναι ένα από τα θέματα που έχουν αναδειχθεί από την κοινωνία των πολιτών. Ο αστικός μύθος θέλει τους Έλληνες να μην αντιδρούν επειδή μας... ψεκάζουν να είμαστε "υπάκουοι" και να πειθαρχούμε στις εξωφρενικές απαιτήσεις των μνημονιακών κυβερνήσεων και της τρόικας.

Αυτό τον ισχυρισμό τον έχουν φέρει ακόμη και στη Βουλή πολιτικοί όπως ο Φώτης Κουβέλης, ο Μάκης Βορίδης και ο Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Σήμερα στη μία, η Ομάδα Δράσης Αττικής θα βρίσκεται έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ, Αμαλιάδος 17, κάθετος της Πανόρμου) για να δώσει το παρόν, να μιλήσει με τον κόσμο, να μοιράσει φυλλάδια και πάνω απ'όλα να στείλει ένα μήνυμα ότι δεν θα παρατήσει τα όπλα για ένα τόσο ζωτικής σημασίας ζήτημα, όπως οι... ψεκασμοί.

«Θέλουμε καθαρούς ουρανούς!!!», είναι το σύνθημα των διοργανωτών που κινητοποιούνται και διαμαρτύρονται κατά των χημικών αεροψεκασμών και της γεωμηχανικής, στο πλαίσιο του παγκόσμιου καλέσματος Global March Against Geoengineering and Chemtrails.

«Πρόκειται για μια συγκέντρωση κατά των παγκόσμιων σχεδίων της χειραγώγησης του κλίματος, της οικονομικής και πολιτικής εκμετάλλευσης της κλιματικής αλλαγής και των χημικών αεροψεκασμών και το σχετικό διαφημιστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μπορείτε να το δείτε παρακάτω...», αναφέρουν οι διοργανωτές και επισημαίνουν:

«Είναι ολοφάνερο ότι πολύς κόσμος έχει ενημερωθεί, έχει αφυπνιστεί και πλέον αντιδρά κατά των σχεδίων της Ελίτ, που θέλει με πολλούς τρόπους να μας υποδουλώσει και να εξαφανίσει.

Η υφήλιος εναντιώνεται σε μία από τις πιο σκοτεινές συνωμοσίες ένα από αυτά τα απάνθρωπα μέτρα, στις 25 Ιανουαρίου και η ομάδα Δράσης Αττικής θεωρεί καθήκον της να συμμετέχει και αυτή».

Υπάρχει σχέδιο παγκόσμιας επιβολής; Ισως βλέποντας το video να απαντηθούν κάποιες από τις απορίες σας. Ισως να σας δημιουργηθούν ακόμη περισσότερες για το αν το «φαινόμενο» των αεροψεκασμών αξιοποιείται για να χειραγωγηθούν οι αντιδράσεις των ανθρώπων και αντί να διαμαρτύρονται για χειροπιαστά και κραυγαλέα μνημονιακά εγκλήματα να ασχολούνται με θεωρίες συνομωσίας...

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου