Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ουκρανία: Παρακολουθούμε LIVE παραχάραξη της ιστορίας και της αλήθειας. Ωστόσο, στον Πούτιν πουτινιές δεν γίνονται


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Εδώ και μέρες, παρακολουθούμε, όσοι έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε συνδυαστικά, τα δυτικά και τα ρωσικά ΜΜΕ, ότι το ψέμα και η απάτη πάνε σύννεφο.

Μιλάνε οι Δυτικοί για μία δήθεν αυθόρμητη εξέγερση του ουκρανικού λαού, ο οποίος δεν συμμετείχε καν στις οδομαχίες των μισθοφόρων της Δύσης.

Ο βασανισμένος ουκρανικός λαός, που βασανίστηκε απο τους Ναζί και τους Kομμουνιστές, ζει μέρες αβεβαιότητας, αφού οι μεν Δυτικοί δεν θα σταματήσουν αν δεν τους στείλουνε το ΔNT να τους "σώσει", ενώ ο Πούτιν, δεν υπάρχει περίπτωση να παραδώσει τις ανατολικές και νότιες επαρχίες με τους ρωσικούς πληθυσμούς που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ουκρανία, στις περιοχές που η Ρωσία έκανε και τις μεγάλες επενδύσεις και όπου βρίσκεται ολόκληρη η υποδομή της ουκρανικής οικονομίας, της βιομηχανίας και του εμπορίου και της γεωργίας και κυρίως των ρωσικών αγωγών φυσικού αερίου με το οποίο τροφοδοτείται κυρίως η Ευρώπη και βεβαίως η Γερμανία.

Αν το ρωσικό φυσικό αέριο σταματήσει να ρέει, μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά η Γερμανία θα απαιτήσερι τα ρωσικά άρτματα να κατακλύσουν τους κάμπους της Ουκρανίας από το Χάρκοβο στον βορρά, μέχρι την Σεβαστούπολη στην Κριμαία.

Αν δεν το κάνουν οι Ρώσοι, τότε θα αναγκαστούν να το κάνουν τα σύγχρονα γερμανικά PANZER (LEOPARD).

Εκείνοι που τρώνε το παραμύθι του δήθεν εξεγερμένου ουκρανικού λαού, καλά θα κάνουν να δούνε τις ύαινες της Λευκής Αδελφότητας, που μέσω των Δυτικών οικονομικών συνασπισμών θέλουν να στραγκαλίσουν την Ρωσία, που τώρα τελευταία έχει αυξήσει τους ρυθμούς παραγωγής αρμάτων, αεροσκαφών και πλοίων τύπου Stealth.

Μέσα στους ολυμπιακούς αγώνες την "έπεσαν" στον Πούτιν και την περασμένη φορά και ο "κοντός" τους ξεπουτίνιασε

και τους έκανε να τρώνε τις γραβάτες τους.

Μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις από δω και πέρα που οι ολυμπιακοί αγώνες τελείωσαν.

Αν πιέσουν περισσότερο τον Πούτιν, θα τους δαγκάσει άσχημα και η Ουκρανία μέχρι τον Δνείπερο θα γίνει ρωσική επαρχία.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου