Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Obama έτοιμος να κηρύξει Στρατιωτικό Νόμο στις Η.Π.Α


Στις 23 Ιανουαρίου του 2014 οι Ένοπλες Δυνάμεις των Η.Π.Α, και πιο συγκεκριμένα το Κέντρο Εκπαίδευσης Ασύμμετρου Πολέμου (σ.σ. pentapostagma.gr– Asymmetric Warfare Training Center), πραγματοποίησαν εκδήλωση για τα εγκαίνια ενός νέου κέντρου εκπαίδευσης αστικού πολέμου. Η εγκατάσταση συνολικής αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων και έκτασης 300 εκταρίων αποτελεί ουσιαστικά επέκταση του Φρουρίου A.P. Hill που βρίσκεται εκτός της πόλης Bowling Green, στην Virginia.

Σύμφωνα με την Ανακοίνωση Τύπου των Ενόπλων Δυνάμεων των Η.Π.Α, το κέντρο εκπαίδευσης θα αξιοποιηθεί για την εκπαίδευση των στρατιωτών σε τακτικές αστικού πολέμου που θα αναπτυχθούν σε τοποθεσίες της Μέσης Ανατολής. Σύμφωνα με τις Ένοπλες Δυνάμεις των Η.Π.Α η «ψευδοπόλη» θα περιέχει «τζαμί», «γήπεδο ποδοσφαίρου», «υπόγεια εγκατάσταση στάθμευσης αυτοκινήτων», καθώς και «σιδηροδρομικό σταθμό με πραγματικά βαγόνια τρένων».

Όμως, σε βίντεο που απεικονίζει τη συγκεκριμένη εγκατάσταση στρατιωτικής εκπαίδευσης, η νέα «ψευδοπόλη» δεν φαίνεται να αποτελεί αντίγραφο πόλης που βρίσκεται σε χώρα εκτός των Η.Π.Α. Είναι αντίγραφο αμερικανικής πόλης, γεμάτη από αμερικανικές πινακίδες, με εξαιρετικές λεπτομέρειες.. Σύμφωνα με το Insiders, ο υπόγειος σιδηροδρομικός σταθμός διαθέτει logo το οποίο παραπέμπει άμεσα σε αυτό που χρησιμοποιείται στην πόλη της Washington D.C. Ότι περιγράφεται ως «τζαμί» στην ανακοίνωση τύπου, είναι στην πραγματικότητα μία τυπική αμερικανική Εκκλησία.

Γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις των Η.Π.Α ψεύδονται για τον σκοπό της κατασκευής της συγκεκριμένης εγκατάστασης στρατιωτικής εκπαίδευσης; Γιατί δεν παραδέχονται ανοιχτά ότι προετοιμάζονται να «κατέβουν» στους δρόμους των πόλεων των Η.Π.Α; Η εκπαίδευση αυτού του τύπου (αστικός πόλεμος) είναι παράνομη… και προδοτική..

Σύμφωνα με τον Νόμο Posse Comitatus του 1878, ο Στρατός δεν μπορεί να υποκαθιστά την δικαιοδοσία και την εξουσία των ομοσπονδιακών και τοπικών αστυνομικών δυνάμεων. Ο Νόμος αυτό έχει μόνο μία εξαίρεση: Όταν ο Πρόεδρος των Η.Π.Α κηρύσσει στρατιωτικό νόμο..

Ο Obama προετοιμάζεται πιθανώς για ένα γεγονός απόλυτης καταστροφής που απαιτεί την κήρυξη στρατιωτικού νόμου. Ίσως αυτό εξηγεί και τον συνεχή αγώνα του Obama για τον έλεγχο της κατοχής των όπλων – για τον τελικό αφοπλισμό των πολιτών και την ακύρωση της δεύτερης τροπολογίας του Αμερικανικού Συντάγματος.

Οι συνεχείς εξοπλισμοί των Ενόπλων Δυνάμεων είτε σε πυρομαχικά, είτε σε τεθωρακισμένα οχήματα εξηγούν την πρόθεση της Διοίκησης Obama για την πλήρη κήρυξη στρατιωτικού νόμου στις Η.Π.Α. Ένα μικρό δείγμα βίωσαν οι κάτοικοι της Βοστώνης αμέσως μετά τον βομβαρδισμό στον Μαραθώνιο της πόλης…



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου