Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ο Ρώσος Νεομάρτυρας Κωνστάντιος για τον Αρμαγεδδώνα που έρχεται!


Ε, πλέον έχουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ, κάθε μέρα, ροή εξελίξεων και γεγονότων!!! Είναι πια ΟΛΑ τόσο ΠΟΛΥ καταιγιστικά, που σε δυσκολεύει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να τα συλλέξεις και να τα κατατάξεις, για να γράψεις έστω μία μικρή-μικρή (μικρούτσικη!) αναλυσούλα σαν την δική μου εδώ πέρα μέσα!... ΔΕΝ... ξέρεις πια από πού θα σου πρωτόρθει η κατραπακιά!!! Την μία σου ’ρχεται από Ουκρανία μεριά, την άλλη από Συρία, την άλλη από Αίγυπτο, την άλλη από Τουρκία!... Κτλ. κτλ. κτλ. Όλα, μα ΟΛΑ, πάνε να εκπληρωθούνε, να γίνουνε!

Ας πάμε λοιπόν τώρα να δούμε έναν ΑΚΟΜΑ Ρώσο Προφήτη και Άγιο, που ΔΕΝ τον ξέρουνε τόσο καλά οι Ομοεθνείς ΜΑΣ! Είναι ο Άγιος Κωνστάντιος ο Ρώσος. Αυτός ήτανε ένα από τα παρακάτω δύο (όπως μας τα μεταφέρει η Παράδοση): ή ήτανε Ρώσος Νεομάρτυρας, που τον σκοτώσανε οι αντίχριστοι στις 26 Δεκεμβρίου 1743 στην Κωνσταντινούπολη, ή ήτανε Ρώσος επίσκοπος που ’λεγε και Προφητείες... Χμμμ... Τέλος πάντων, Ο,ΤΙ και να ’τανε εμάς μας νοιάζει που είπε κάποια ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ πράγματα, που «βγαίνουνε» τώρα στην εποχή ΜΑΣ!!!


Σε ένα χειρόγραφο της Μονής Κασταμονίτου του Αγίου Όρους βρεθήκανε κάποιες Προφητείες του.
Πάμε λοιπόν να τις δούμε! Έχουμε λοιπόν και λέμε (αυτά είναι τα κεφάλαια των Προφητειών του):

«Α. Θέλει γενεί ένας Βασιλεύς και αποθνήσκει.
Β. Ένας Μέγας Αυθέντης θέλει ετοιμάσει δια τον εαυτόν του ένα αιματώδη λουτρόν.
Γ. Ένας μεγαλύτερος μονάρχης θέλει λυπήσει κατά πολλά τον εαυτόν του.
Δ. Σηκώνονται οι καταφρονεμένοι και αποκτούν δυνάμεις.
Ε. Ο φθόνος δείκνυται από τον Χριστιανισμόν.
ΣΤ. Δια 3 ημέρας θέλουσι φανεί εις τον Ουρανόν απερίγραπτοι κομήται και βρονταί.
Ζ. Συμβαίνει φθορά δια ξηράς και δια θαλάσσης.
Η. Εις τας 18 Μαρτίου θέλουν αυξήσει οι αιματώδεις πόλεμοι και νίκαι.
Θ. Εις τας 8 Ιουλίου συμβαίνουν δύο ανήκουστοι πόλεμοι.
Ι. Εις τας 12 Αυγούστου, ανυπόφορος ζέστη γενήσεται.
ΙΑ. Εις τας 18 Δεκεμβρίου χάνεται το ήμισυ της Ανθρωπότητος.
ΙΒ. Θέλει εκλεγεί ένας Βασιλεύς από το Ημπέριον».


Ε λοιπόν... ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ δεν είναι ΟΛΑ τα παραπάνω;;; Ο Άγιος Κωνστάντιος ο Ρώσος, είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ αυτό, μας περιγράφει έναν απίστευτο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, όπου και θα χαθεί το... ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!! Μας περιγράφει δλδ. τον ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ!!!

Και να τι λέει σ’ ένα σημείο το προφητικό κείμενο του Κωνστάντιου του Ρώσου:
«Δις τρισάριθμος χιλιαντάδος νόει, όταν τέρμα φέρωσιν, συν έβδομον αιώνα, ξανθόν γένος ορμήται πρός Βυζάντιον τάχα προς γενής ανακτόρων δειχθήση.

Ώδε Πύλη θρήνησον επ' άκρα νέμων, στέφος γαρ εν σοί, το στέφος όταν άρη, προς ύψος ήξω την πατηθείσαν χάριν, εφευροί μοι και κόψατε και τέλος αλαζόνας. Οπηνίκα μεν εις Άδην τρέχειν πάντας τοις εν τάφοις σπεύδοντας έξω, των δυσσεβών συστήματα κόπτετε ξίφος. Φευ σοι Πελοπόννησος πολεμηθήση, ούχ ως ξένος κίνδυνος, αλλ' οικείως, πλείστα κόλα μένουσιν εν εξαμίλει. Γότθου συριγμός υιόν της Άγαρ φεύμα, όγε τρισαθλιόματος ύδατος του αλφαίως, ω των συμφορών τής νήσου τής Ελλάδος! μάλλον και τα πρώτιστα πάση τη κτίσει».


ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΝΙΑΣ:

1. ΟΛΑ αυτά που λέει ο Κωνστάντιος ο Ρώσος στην Προφητεία του είναι ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΤΟΣ! Για το... 2014 μήπως; Πάντως, ΟΛΑ μα ΟΛΑ αρχίζουνε και τελειώνουνε μέσα στην ΙΔΙΑ χρονιά! Άρα ο Γενικός Πόλεμος-Αρμαγεδδώνας θα αρχίσει και θα τελειώσει... ΦΕΤΟΣ!!! Δλδ. (θέλω να πω) την ίδια χρονιά θα αρχίσει και την ίδια θα τελειώσει...

2. Οι Ημερομηνίες που γράφει ο Κωνστάντιος ο Ρώσος (αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το πούμε!) ΔΕΝ είναι με το σημερινό Ημερολόγιο, δλδ. το Παπικό, αλλά με το ΓΝΗΣΙΟ Ορθόδοξο Χριστιανικό!!! Και άρα πάει 13 μέρες «πίσω»... Π.χ. εκεί που λέει «18 Μαρτίου», να διαβαστεί «31 Μαρτίου» κτλ. κτλ. κτλ.!

3. Μιλάει εκεί πέρα στην αρχή για κάτι Ηγέτες του κόσμου κτλ. κτλ. ΣΙΓΟΥΡΑ αυτά θα συμβούνε! Μήπως... μας λέει για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ κάποιου ή κάποιων από αυτούς;;; Ποιου; Του... Ομπάμα; Του... Πούτιν; Της... Μέρκελ; Του... Ερντογάν; Του... Άσαντ; Και ΤΟΣΩΝ άλλων!...

4. «Σηκώνονται οι καταφρονεμένοι» κτλ. κτλ. λέει ο Κωνστάντιος!!! Δλδ. ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝΕ οι Λαοί κατά των τυράννων τους, των ΕΒΡΑΙΩΝ τραπεζιτών, και... τότε θα γίνει ΤΗΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΤΟ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑ!!!!!! Ή, για να το πω... πιο λαϊκά: ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ!!!

5. Μιλάει και για το ΜΙΣΟΣ που μας έχουνε ΕΜΑΣ τους Χριστιανούς Ορθόδοξους οι «χριστιανοί» (τάχα μου...) της Δύσης!!! Τι άλλο να πω εγώ εδώ πέρα;...

6. Λέει και για ΠΑΡΑΞΕΝΑ αστρικά φαινόμενα που θα γίνουνε, για φθορές σε ξηρά και θάλασσα, δλδ. σεισμούς, τσουνάμια και άλλα ΠΟΛΛΑ τέτοια!...

7. Λέει ΚΑΙ για ανυπόφορη ζέστη, που ΜΑΛΛΟΝ (για να μην πω: ΣΙΓΟΥΡΑ!) θα γίνει από την Ηλιακή Καταιγίδα που αναμένουνε στην NASA να γίνει... ΦΕΤΟΣ, δλδ. το καλοκαίρι του 2014!!!

8. Μιλάει και για... ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ (!!!), «δύο ανήκουστοι πόλεμοι» (έτσι λέει), εννοώντας μάλλον πως το παγκόσμιο «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» θα γίνει σε δύο βασικά μέτωπα... Ένα μάλλον εδώ πέρα στην Ευρώπη, Μεσόγειο, Μέση Ανατολή κτλ. κτλ., όπου θα χτυπιόμαστε ΕΜΕΙΣ οι Ορθόδοξοι με επικεφαλής τους Ρώσους κατά των μόγγολων και των σιωνιστών!!! Και το άλλο πιθανότατα στην Άπω Ανατολή, Ειρηνικό, Ινδονησία κτλ. κτλ., όπου θα «τρώγονται» οι Κινέζοι με τους αμερικάνους (σιωνιστές)!...

9. Λέει πως... στις 18 Δεκεμβρίου (31 Δεκεμβρίου με το Παλιό Ημερολόγιο!) ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!! Φυσικά αυτό θα γίνει με ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ, αλλά ίσως και με κάποια ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ που θα αποδεκατίσει σαν τις μύγες τον ανθρώπινο πληθυσμό!!! Αυτό θα πει ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ!!!!!!

10. Τέλος, λέει, πως θα εκλεγεί ένας Βασιλεύς από το Ημπέριον! Τι είναι πάλι αυτό το Ημπέριον; Οι ερμηνευτές θέλουνε να είναι ένα μέρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!!! Νησί, χωριό, βουνό; Θα δούμε! Πάντως... ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΑΣ!!! Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! Που, φυσικά, θα ελευθερώσει ΟΛΕΣ τις Σκλάβες Πατρίδες ΜΑΣ και θα κυβερνήσει στην Κωνσταντινούπολη, την Πρωτεύουσα της Ελλάδας!!! ΑΜΗΝ!!!




Σόνια Μαυρίδου



ΠΗΓΗ

1 σχόλιο: