Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Nεκρός με δύο σφαίρες στη καρδιά έπεσε ο ηγέτης του Δεξιού Τομέα, Αλεξάντερ Μιζίτσκο


Νεκρός με δύο σφαίρες στη καρδιά έπεσε ο ηγέτης του Δεξιού Τομέα της Ουκρανίας (Πράβιι Σεκτόρ-Pravyy Sektor), Αλεξάντερ Μιζίτσκο, σύμφωνα με το Russia Today.

Ειδικότερα, άγνωστοι σκότωσαν τον Αλεξάντρ Μουζίτσκο, ηγέτη του «Δεξιού Τομέα» στο Ρόβνο της δυτικής Ουκρανίας, όπου συντόνιζε τις δράσεις των τοπικών ομάδων του που ανήκουν στο Δεξιό Τομέα.

O Ουκρανός βουλευτής, Αλεξάντρ Ντονίι, εγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

«Το αυτοκίνητό του είχε αποκοπεί από δύο άλλα αυτοκίνητα. Το έσυραν και τον τοποθέτησαν πάνω σε αυτά τα αυτοκίνητα. Στη συνέχεια τον πέταξαν στο έδαφος, του έδεσαν τα χέρια πίσω από την πλάτη και τον σκότωσαν με δυο βολές στην καρδιά».

Μάλιστα, το RT αναδημοσιεύει από το Twitter τη φωτογραφία ενός νεκρού άνδρα που κείτεται στο έδαφος μέσα στα αίματα και φέρεται να είναι ο ηγέτης του ναζιστικού κόμματος.




Nα υπενθυμίσουμε ποιος ήταν ο Αλεξάντερ Μιζίτσκο:

Στο βίντεο φαίνεται ο διαβόητος Muzychko να κτυπά υπαλλήλους  που βρήκε στο γραφείο του γενικού εισαγγελέα στο Κίεβο ο οποίος δεν ήταν εκεί την συγκεκριμένη στιγμή.

Ο Muzychko που είχε πολεμήσει στην Τσετσενία και ήταν υπεύθυνος για το θάνατο Ρώσων στρατιωτών, είχε απειλήσει τους υπαλλήλους του γραφείου ότι θα τους σύρει έξω και θα τους  κτυπήσει σαν ζώα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου