Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Επιχείρηση Δούρειος Ίππος ή Επιχείρηση Διάσωσης ενός Εξωγήινου πολιτισμού;


Γράφει ο Εμμανουήλ Μποτσάκης

Υπάρχει ένα ερώτημα, πως ίσως η επικοινωνία με κάποιους εξωγήινους πολιτισμούς, ίσως να μην είναι φρόνιμη ιδέα! Πως μπορεί το σήμα της ανθρωπότητας, να πέσει σε λάθος "αυτιά" και τελικά να γίνει αιτία, μέσω ενός Δούρειου Ίππου να μας φέρει σε δυσμενή κατάσταση και θέση. Αν όμως η απάντηση που ίσως μας εδώθει είναι για την διάσωση ενός εξωγήινου πολιτισμού;

Η Υπηρεσία Ερευνών Εξωγήινης Ζωής (SETI) το 1977,κατέγραψε ένα σήμα, που διήρκεσε μόλις 72 δευτερόλεπτα και συγκεκριμένα από ένα ραδιοτηλεσκόπιο στο Ντέλαγουερ του Οχάιο. Ήταν μια ακολουθία από μεταβλητές και αριθμούς, η οποία αναπαριστούσε ένα σήμα τριάντα φορές πιο ισχυρό από τα συνηθισμένα. Ο επιστήμονας που είχε βάρδια εντυπωσιασμένος από τα στοιχεία, κύκλωσε την ακολουθία με κόκκινο μελάνι και έγραψε δίπλα το επιφώνημα «Wow!». Το περίφημο " Wow SIGNAL "..


Οι κυβερνήσεις ξεκίνησαν μια προσπάθεια θα μπορούσαμε να πούμε, εξοικείωσης της ανθρωπότητας, με κάποιου είδους μηνυμάτων που είχε στόχο την μεταναστευτική πολιτική. Ένα παράδειγμα είναι η τηλεοπτική σειρά Alien Nation (1989), με φανταστικούς εξωγήινους μετανάστες.
Οι νεοεισερχόμενοι χρειάζεται να εξοικειωθούν με πολλές πτυχές του πολιτισμού μας και να μάθουν το νέο τους σπίτι - πλανήτη.... Πρόσφατα οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών έλαβαν την απόφαση διορισμού Επιτρόπου για την... υποδοχή εξωγήινων. Ο ΟΗΕ τοποθέτησε την μαλαισιανή αστροφυσικό Μαζλάν Οτµάν, η οποία ήδη διευθύνει το «Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τις Εξωγήινες Υποθέσεις» επί της υποδοχής των εξωγήινων στον πλανήτη. Η ίδια είχε επισημάνει σε πρόσφατη ομιλία της την ανάγκη να αποκτήσει η γη ετοιμότητα για την περίπτωση της επίσκεψης εξωγήινων όντων. Πάντως, στις νέες της αρμοδιότητες η σημαντικότερη είναι μάλλον το να προστατεύσει τους εξωγήινους από τους ανθρώπους παρά το αντίθετο. Παρατηρούμε ένα είδος προετοιμασίας από και προς τον πλανήτη μας, για επισκέπτες άλλου είδους... Και έρχομαι στο βιβλίο " Κοσμικό Ταξίδι " του Courtney Brown, Ph.D , έτος πρώτης έκδοσης 1996, στο οποίο μας αναφέρει πως οι Αρειανοί θέλουν να έρθουν στην Γή, παρά μονάχα αν έχουν τη βεβαιότητα ότι θα συνεργαστούν με αντιπροσώπους από όλο τον πλανήτη. Και συνεχίζει στο βιβλίο του ο συγγραφέας με την πρότασή του να εγκρίνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ (με την συγκατάθεση του ΟΗΕ) ,την εκπομπή στον Άρη μιας πρόσκλησης, να αρχίσουν άμεσα συνομιλίες μεταξύ των γήινων και των εκλεγμένων αντιπροσώπων και από τις δύο πλευρές. Συνεχίζουμε..;;

Τo καλοκαίρι του 2001 δόθηκε στο χώρο των Στηλών του Ολυμπίου Διός μια συναυλία του διάσημου ανά τον κόσμο συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, η περίφημη "Μυθωδία" . Ο λόγος της πραγματοποίησης αυτής της συναυλίας ήταν η αποστολή σήματος εικόνας και ήχου στον....Άρη. Στο βιβλίο ο συγγραφέας αναφέρει μεταξύ άλλων πως από την στιγμή που η ανθρωπότητα έρθει σε επαφή με τα εξωγήινα αδέρφια μας, (θα μας πάω αργότερα και στο θέμα του Βατικανού), προκύπτει θέμα υπηκοότητας. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι οποιοδήποτε Αρειανό παιδί έχει ήδη γεννηθεί στη Γή θα πρέπει να αποκτήσει αμέσως την υπηκοότητα της χώρας στην οποία γεννήθηκε. Οι ΗΠΑ και ο ΟΗΕ πρέπει να ενθαρρύνουν άλλες κυβερνήσεις να δώσουν υπηκοότητα στους Αρειανούς, οι οποίοι γεννιούνται στις δικές τους περιοχές και να επεκτείνουν σε μόνιμη την παραμονή των συγγενών αυτών των πολιτών.

 Σε ένα από τα παλαιότερα αστρονομικά ερευνητικά ιδρύματα στον κόσμο, το Παρατηρητήριο του Βατικανού στην Castel Gandolfo, έξω από τη Ρώμη, που συνεργάζεται με το Steward Observatory του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, (Vatican Observatory) υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα τους το "Επιστήμη και Πίστη". Τι μας αναφέρουν λοιπόν...;; Πως " ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ»

Κλείνοντας το άρθρο μου, και κάνοντας μια μικρή αναφορά και στον τίτλο, αλλά και στο βιβλίο περιληπτικά, το " Κοσμικό Ταξίδι " είναι η επιστημονική μέθοδος ψυχικής παρατήρησης εξ'αποστάσεως (ΠΕΑ) όπως αναπτύχθηκε από τον στρατό των ΗΠΑ. Στο κεφάλαιο 6 διαβάζουμε τον τίτλο " Αρειανοί : οι Σημερινοί Επιζώντες "

Είμαστε λοιπόν έτοιμοι να υποδεχτούμε τα εξωγήινα αδέρφια μας συνειδητά ...να αφομοιώσουμε ένα άλλο είδος πέρα από το ανθρώπινο...;;;




πηγές :

" Κοσμικό Ταξίδι " του Courtney Brown, Ph.D
Vatican Observatory
Έιναι το SETI σε κίνδυνο λήψης ενός κακόβουλου ιού από το διάστημα; (Ερ.Ε.Ν.Ζω)
Ο ΟΗΕ διόρισε επίτροπο υποδοχής..εξωγήινων (STAR.gr)

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου