Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Κυκλικοί αεροψεκασμοί σήμερα...στην Καλαμάτα!


Τα chemtrails δεν είναι καινούριο φαινόμενο. Χρόνια τώρα φωνάζουμε, αλλά καμιά επίσημη αρχή δεν έχει δώσει ουσιαστικές απαντήσεις για το θέμα.

Σήμερα γίναμε μάρτυρες ένος όχι τόσο συνηθισμένου είδους ψεκασμών.

Το σύνηθες φαινόμενο είναι η εμφάνιση στο ουρανό λευκών χημικών ουρών πολλών χιλιομέτρων. Σήμερα αργά το απόγευμα τουλάχιστον δύο αεροπλάνα έκοβαν βόλτες στον ουρανό της Καλαμάτας κάνοντας κύκλους για αρκετή ώρα πάνω από την πόλη. Το αποτέλεσμα μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Θα δώσει ποτέ κάποιος μια πειστική απάντηση για όλα αυτά;












φωτογραφικό υλικό και επιμέλεια άρθρου
ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΡΑΣΗ

1 σχόλιο:

  1. Δεν ήταν χημικοί ψεκασμοί βρε παιδιά άλλα μαχητικά αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας, η οποία κάνει την μεγάλη διακλαδική άσκηση Ηνίοχος 2014 σε όλο το Ιόνιο μαζί με το Στράτο και Πολεμικό Ναυτικό.
    Μέχρι τις 11 Απριλίου που θα τελειώσει η άσκηση αυτά τα σχεδία στον ουρανό θα υπαρχουν.

    Η δημιουργία των γραμμών που βλέπετε είναι μια θερμική αντίδραση από τα καυτά καυσαέρια που βγαίνουν από την τουρμπίνα (την μηχανή του αεροπλάνου δηλ.) μέσα στο παγωμένο ουρανό .

    Ενώ σε αντίθεση με τους χημικούς ψεκασμούς οι οποιοι γίνονται κυρίως πάνω από μεγάλα αστικά κέντρα ,έχουν την τάση να απλώνονται σαν σύννεφο σε αντίθεση με αυτές των πολεμικών αεροπλάνων της Π.Α. που διαλύονται μετά από λίγο γιατι είναι απλά καυτό ρεύμα αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή