Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Μια μακάβρια προφητεία: Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος και οι Ιππότες της Κολάσεως


Πολλά έχουν γραφτεί για τις μυστικιστικές και αποκρυφιστικές βάσεις του Ναζισμού και τα σύμβολα που είχε οικειοποιηθεί ο Χίτλερ από αρχαίους πολιτισμούς. Σύμβολα όπως η σβάστικα που είχαν χρησιμοποιηθεί από αρχαίους πολιτισμούς όπως οι Αιγύπτιοι και οι Βαβυλώνιοι σαν εικόνα της ηλιακής ενέργειας ή σαν σύμβολα θεών όπως στην Ινδία, την Ελλάδα, την Σκανδιναβία (ακόμα και σαν σύμβολο του Ιησού στις πρώτες χριστιανικές κατακόμβες).

Όμως μια ανάμνηση ενός άγγλου αξιωματούχου, απ’ τη γνωριμία του με έναν γερμανό αξιωματούχο στην Ιαπωνία του μεσοπολέμου, μας φέρνει μπροστά σε μια μακάβρια προφητεία για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και τους … «Ιππότες της Κόλασης».

Η ανάμνηση της προφητείας ήρθε στον άγγλο συνταγματάρχη Sir Arthur, καθώς οι γερμανικές δυνάμεις κατοχής αποχωρούσαν απ’ το Παρίσι, κάτω απ’ την πίεση των συμμαχικών δυνάμεων, τον Ιούνιο του 1944. Τότε μια ανακάλυψη ήρθε να ρίξει επιπλέον μυστήριο στο ήδη μυστηριώδες και αποκρυφιστικό υπόβαθρο του Ναζισμού.

Μπροστά στα μάτια των έκπληκτων συμμάχων εμφανίστηκε μια αίθουσα με ένα στρογγυλό τραπέζι στη μέση, καρέκλες σε γοτθικό στυλ, πανοπλίες, κράνη, αλλά και σύμβολα των SS. Ο Sir Arthur αναγνώρισε πίσω απ’ αυτόν τον διάκοσμο, την ιδεολογία και τα σύμβολα των Ναζί, σύμβολα παρμένα από την παράδοση των τευτονική ιπποτική παράδοση. Ένα κύπελλο που βρέθηκε στο κέντρο του τραπεζιού, το οποίο περιείχε κρασί και αίμα, συμβόλιζε κατά τον Sir Arthur το Άγιο Δισκοπότηρο.

Το μόνο που δεν μπορούσε να εξηγήσει ο άγγλος συνταγματάρχης ήταν γιαπωνέζικο μαχαίρι για χαρακίρι που βρέθηκε μέσα στο όλο σκηνικό. Τότε ο Sir Arthur θυμήθηκε ένα γεγονός από τη θητεία του στην Ιαπωνία στη δεκαετία του 1930 και κάποιον Hausshofer, μέλος της γερμανικής πρεσβείας στο Τόκιο, ο οποίος είχε εκπληκτικές γνώσεις για τη γιαπωνέζικη παράδοση και ήταν μέλος της Εταιρείας του Πράσινου Δράκου, μιας μυστικής γιαπωνέζικης πολιτικής ομάδας με εχθρικές διαθέσεις προς τη Δύση. Στη διάρκεια του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου ο Hausshofer υπήρξε στρατηγός, με διορατικές και πολλές φορές προφητικές ικανότητες!

Μετά τον πόλεμο έγινε επιστήμονας, με έντονο ενδιαφέρον στη μαγεία, τον αποκρυφισμό, ενώ υπήρξε και ένας απ’ τους ιδρυτές – μαζί με τον Dietrich Eckart - του μυστικού και αποκρυφιστικού χαρακτήρα Τάγματος της Θούλης. Τα μέλη αυτού του τάγματος πίστευαν ότι είχαν άμεση σχέση και σύνδεση με τον χαμένο πολιτισμό της Ατλαντίδας.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1920, ο Χίτλερ είχε προσχωρήσει στο Τάγμα της Θούλης. Επιπλέον ο Eckart πεθαίνοντας είχε συμβουλεύσει τον Hausshofer να ακολουθήσει την πορεία και τη στρατηγική που θα χάραζε ο Χίτλερ για το μέλλον της Γερμανίας και του κόσμου. Ο Hausshofer απ’ τη μεριά του χαρακτήριζε τον Χίτλερ – σε συζήτηση που είχε με τον Sir Arthur στα τέλη της δεκαετίας του 1930 - σαν ημιμαθή και ασήμαντο άτομο, ιδιαίτερα πολύτιμο όμως στο Τάγμα της Θούλης σαν «μέντιουμ» (ενδιάμεσο). Μέσω του Χίτλερ, οι μάζες εμποτίστηκαν με μια ισχυρή αποκρυφιστική ενέργεια και πέρασε σ’ αυτήν το αρχέτυπο της Άριας ανωτερότητας. Μάλιστα ο Hausshofer ήταν αυτός που επέβαλε στον Χίτλερ τη σβάστικα σαν σύμβολο των Ναζί.

Μάλιστα ο Hausshofer παραδέχτηκε μπροστά στον άγγλο αξιωματούχο, ότι ξέρει ότι η Γερμανία θα χάσει τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και προέβλεψε έναν 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο κατά τον οποίο μια τελείως διαφορετική Γερμανία θα αποτελεί μέλος ενός διεθνούς συνασπισμού, ο οποίος όμως θα είναι ανήμπορος να αντιδράσει μπροστά στα υπερ-όπλα αυτής της απόκρυφης στρατιάς που ο Hausshofer αποκαλούσε «Ιππότες της Κόλασης». Ένα χάος θα επικρατήσει μέσα στο οποίο κανείς δεν θα ξέρει από πού θα έρθει το επόμενο χτύπημα, ο επόμενος καμικάζι.

Ας ελπίσουμε ότι ο – γενικά διορατικός και προφητικός Hausshofer – έκανε λάθος και ότι δεν πρόκειται να ζήσουμε μια τέτοια παγκόσμια τραγωδία, σήμερα σε μια εποχή γεμάτη μίσος, φανατισμό και παραλογισμό ! … Άσχετα απ’ το ποιοι θα είναι οι «Ιππότες της Κόλασης» στους οποίους αναφέρονταν !




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου