Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Φόρος ΕΝ.Φ.Ι.Α. : Ακόμη μια εφαρμογή της Ατζέντα 21


Ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), δεν φορολογεί μόνο τα άδεια διαμερίσματα αλλά και τα μπετά.

Αυτός ο φόρος ουσιαστικά είναι διπλός κι ας ονομάζεται ενιαίος. Είναι ένας πρώτος φόρος ανα ακίνητο ξεχωριστά, και στη συνέχεια είναι ένας δεύτερος φόρος για όσους ξεπερνούν σε αντικειμενική αξία τις 300.000 ευρώ στο σύνολο της περιουσίας.

Οι ιδιοκτήτες των αστικών ακινήτων και ιδιαίτερα εκείνοι που έχουν κενά ακίνητα τα οποία ως μη ρευματοδοτούμενα δεν πλήρωναν το χαράτσι παρά μόνο τον ΦΑΠ. τώρα θα πληρώσουν έναν διπλό φόρο.

Και δεν είναι μόνο το άδειο σπίτι, είναι το άδειο κατάστημα, το ξενοίκιαστο κατάστημα επί σειρά ετών, το ξενοίκιαστο άδειο γραφείο, η αποθήκη και οποιοδήποτε άλλο κτήριο που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκει ούτε ενοικιαστή ούτε αγοραστή.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων προτείνει μείωση κατά 50% του ΕΝΦΙΑ για τα κενά ακίνητα, που δεν αποφέρουν κανένα έσοδο στους ιδιοκτήτες τους, αλλά δεν γνωρίζει ότι πίσω από όλους αυτούς τους φόρους κρύβεται η Ατζέντα 21 που θέλει να αφανίσει οποιαδήποτε ιδιοκτησία σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Από αυτό τον φόρο έρχεται αυτόματα ακόμη μια ύπουλη εφαρμογή της Ατζέντας 21, που έχουμε μιλήσει άπειρες φορές στην Αθέατη γνώση και που ενεργοποιήθηκε εν καιρό Τρόικας, διότι πως αλλιώς θα μπορούσε ο Ελληνικός λαός να υποταχθεί στις προσταγές αυτού του εξαμβλώματος που ονομάζεται Ατζέντα 21.

Πίσω από τους φόρους που επιβάλλονται στα ακίνητα δεν κρύβεται ούτε το Υπουργείο Οικονομικών ούτε ο Πρωθυπουργός. Ολοι οι δημοσιογραφίσκοι πιπιλίζουν την καραμέλα ότι υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση που υποδουλώνεται στις προσταγές της Τρόικα, που ουσιαστικά είναι από τους τελευταίους κρίκους της αλυσίδας αφού πρίν από αυτήν κρύβεται ο ΟΗΕ και η Ατζέντα 21, που πίσω από αυτήν βρίσκεται η Λευκή Αδελφότητα που διοικείται από τον Σαμαέλ.

Τρέχα γύρευε δηλαδή!

Αντε να πείσεις τώρα όλους αυτούς τους γκοίμ που περιμένουν να γίνουν εκλογές για να διώξουν την όποια κυβέρνηση ελπίζοντας από τα κόμματα και τους πολιτικούς ότι θα αλλάξει κάτι.

Θέλουν να διώξουν τον προδότη Σαμαρά και να βάλουν το ψευτοαριστερό τσουτσέκι τον Τσίπρα, που αυτός θα είναι ακόμη πιό σκληροπυρηνικός αφού ως αριστερός θα ακολουθήσει με μεγαλύτερο φανατισμό τη νοοτροποία της Λευκής Αδελφότητας.

H Ατζέντα 21 των Ηνωμένων Εθνών είναι το σχέδιο δράσης που θα υλοποιηθεί σε όλο τον κόσμο και οχι μονο στην ελλάδα για την απογραφή και τον έλεγχο ολόκληρης της γης, όλο το νερό, όλα τα ανόργανα συστατικά, όλα τα φυτά, όλα τα ζώα, όλες τις κατασκευές, όλα τα μέσα παραγωγής, όλη την ενέργεια, όλη την εκπαίδευση και όλους τους ανθρώπους στον κόσμο.

Ενώ πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τις προσπάθειες «ειρήνευσης» του, λίγοι γνωρίζουν ότι έχουν πολύ συγκεκριμένες πολιτικές χρήσης γης που περιμένουν να δουν να εφαρμόζονται σε κάθε πόλη, νομό, κράτος και έθνος.

Υπερ-φορολόγηση λοιπόν των επιχειρήσεων μέχρι να κλείσουν. Να μην υπάρχει καθόλου ιδιωτική πρωτοβουλία. Δεν μπορείς να έχεις επιχείρηση, διότι οποιαδήποτε επιχείρηση μολύνει δήθεν το περιβάλλον. Γιατί το λένε αυτό; Διότι ο πραγματικός σκοπός τους είναι να μην υπάρχει μεσαία αστική τάξη, όλοι να γίνουν υπάλληλοι.

Να γίνει υπερ-φορολόγηση ιδιοκτησίας μέχρι να μην έχει κανείς σπίτι. Διότι όταν έχεις σπίτι, μολύνεις δήθεν το περιβάλλον.

Τυχεροί όμως, δεν θα είναι όσοι αντέξουν τους φόρους αυτούς, διότι όπου νά΄ναι παίρνουν σειρά οι Ενεργειακοί Επιθεωρητές από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που θα κάνουν ελέγχους σε όλα τα σπίτια για να δούν ποιά είναι ενεργοβόρα ώστε να τα κρίνουν ακατάλληλα και να αναγκάσουν τους ιδιοκτήτες τους να ξοδέψουν πολλές χιλιάδες ευρώ για να τα συμορφώσουν σύμφωνα με τις προσταγές της Ατζέντας 21.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται σε κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό κτίριο ή / και κτιριακό ή οικιστικό έργο με επιτόπου αυτοψία, ελέγχους και μετρήσεις, καθώς και συλλογή κάθε χρήσιμου στοιχείου.

Μετά από κάθε έλεγχο θα συντάσσεται από τον Επιθεωρητή Ενέργειας ή το Κλιμάκιο Επιθεωρητών, που θα διενεργούν τον έλεγχο, έκθεση ελέγχου και ανάλογα θα συντάσσει αιτιολογημένη Πράξη Βεβαίωσης ή μη της Παράβασης την οποία υπογράφει ο Γενικός Επιθεωρητής.

Οπως καταλαβαίνεται, τα παλαιά σπίτια θα τα βγάλουν εντελώς ακατάλληλα και θα μας αναγκάσουν όπως προείπα να ξοδέψουμε πολλές χιλιάδες ευρώ για να γίνουν κατάλληλα, διαφορετικά θα γίνεται κατάσχεση περιουσίας.

Με λίγα λόγια, το σχέδιο της Ατζέντας 21 καλεί τις κυβερνήσεις να αναλάβουν τον έλεγχο όλης της χρήσης της γης και να μην αφήσουν καμία λήψης αποφάσεων στα χέρια των ιδιωτών κατόχων ιδιοκτησίας. Υποτίθεται ότι οι άνθρωποι δεν είναι καλοί διαχειριστές της γης τους και η κυβέρνηση θα κάνει καλύτερη δουλειά, αν αυτά είναι υπό έλεγχο.

Ωστόσο, για να επιστρέψουμε στον ΕΝ.Φ.Ι.Α., είναι απολύτως αδύνατον, για τους ιδιοκτήτες κενών ακινήτων, να πληρώσουν τον καινούργιο διπλό φόρο. Γιατί θα βρεθούν αντιμέτωποι και με πλειστηριασμό της περιουσίας τους αλλά και μπροστά στη πόρτα της φυλακής, και για να μην μπούνε φυσικά φυλακή, θα αναγκαστούν να παραδώσουν την ιδιοκτησία τους στο κράτος.

Καταλάβατε τώρα με ποιόν τρόπο θα πάρουν τα σπίτια μας;

Κι αφού τα πάρουν (θα μου πείτε) που θα μένουμε; στους δρόμους;

Φυσικά και όχι, αφού η Ατζέντα 21 προβλέπει περιορισμό των ανθρωπίνων όντων σε συγκεκριμένες περιοχές σε περιορισμένα σπίτια ολίγων τετραγωνικών, δηλαδή γκετοποίηση και απόλυτος έλεγχος των εντόπιων, αλλά και των μεταναστευόντων πληθυσμών, δημιουργόντας παράλληλα περιοχές no human zones (ζώνες χωρίς ανθρώπους).





atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου