Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Δέκα πράγματα που δεν γνωρίζετε για την Μυστική Περιοχή 51


Η περιοχή 51 είναι το όνομα μιας στρατιωτικής βάσης που βρίσκετε στο νότιο τμήμα της δυτικής Νεβάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (130 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το Λας Βέγκας ). Κύριος σκοπός της δημιουργίας αυτής της βάσης είναι η ανάπτυξη και δοκιμή πειραματικών στρατιωτικών αεροσκαφών και όπλων.

Η βάση εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τα ονόματα Dreamland, Paradise Ranch, Home Base, Watertown Strip και Groom Lake (λίμνη νεόνυμφων).

Πολλά μυστήρια και κρυφές εκδηλώσεις περιτριγυρίζουν την βάση τα οποία διαψεύδει η αμερικανική κυβέρνηση και συχνά οδηγούν σε θεωρίες με κέντρο άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) κρυμμένα μέσα στη βάση.




Ένας σοβιετικός κατασκοπευτικός δορυφόρος φωτογράφισε την περιοχή 51 κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου και αργότερα άλλοι πολιτικοί δορυφόροι φωτογράφησαν την βάση και γύρω από αυτήν. Από την εικόνες βεβαία μπορείτε να βγάλετε μέτρια συμπεράσματα καθώς το μόνο που φαίνεται είναι ο διάδρομος υπόστεγα και μια λίμνη.

Άλλες εμπιστευτικές πληροφορίες,σύμφωνα με το axioperierga.gr, βρίσκονται μακριά από τα μάτια του κοινού και αντιπροσωπεύουν σε μεγάλο βαθμό το φυλαγμένο μυστικό.


Διαβάστε παρακάτω 10 καταπληκτικές και ασυνήθιστες πληροφορίες σχετικά με την περιοχή 51.


10. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής της περιοχής 51 ονομαζόταν “Paradise Ranch”. Αργότερα συντομεύτηκε σε “The Ranch”. Αυτό έγινε για να φέρουν περισσότερους εργάτες.

9. Στην περίμετρο της βάσης έχουν τοποθετηθεί αισθητήρες κίνησης και οι περιπολίες γίνονται από τους αναδόχους πάνω σε τζιπ 4Χ4, το παρατσούκλι τους είναι “dudes Cammo” λόγω του καμουφλάζ τους.

8. Κοντά στην περιοχή 51 υπάρχει ένας επιστημονικής φαντασίας Οίκος Ανοχής, όπου οι πελάτες ντύνονται σαν Darth Vader και περνάνε την βραδιά τους με την γυναίκα Storm Trooper.

7. Η ΗΠΑ τελικά αναγνώρισαν την ύπαρξη της περιοχής 51 το 2013. Η CIA υποστηρίζει ότι ήταν εγκαταστάσεις δοκιμών για την τεχνολογία εναέριας επιτήρησης.

6. Για να δοκιμάσουν τα στρατιωτικά αεροπλάνα, τα έστελναν στην άλλη άκρη της Αμερικής, συγκεκριμένα στην πολιτεία Maine και οι πιλότοι θα έπρεπε να φέρουν πίσω φορτία με αστακούς για την καντίνα της βάσης.

5. Ο εναέριος χώρος της περιοχής 51 γνωστός και ως R-4808 μετράει 37 με 40 χιλιόμετρα. Οποιοσδήποτε ΜΗ εξουσιοδοτημένος πιλότος πετάξει εις γνώση του πάνω από την περιοχή 51 αντιμετωπίζει στρατοδικείο, αφαίρεση αδείας και ποινή φυλάκισης.

4. Η διασκέδαση αποτελείται μόνο από ένα γήπεδο τένις και μια αίθουσα μπόουλινγκ. Τα ραδιοκύματα περνάνε μόνο μέσα από τα βουνά το βράδυ και δεν υπάρχει τηλεόραση.

3. Η μεγαλύτερη πυρηνική δοκιμή ατμόσφαιρας στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες συνέβη στην κοντινή περιοχή δοκιμής Γιούκα. Η έκρηξη είχε απόδοση 5 φορές μεγαλύτερη από τη βόμβα Χιροσίμα.

2. Ο στρατός των ΗΠΑ επρόκειτο να παράσχουν κοστούμια, προσωπικό και εξοπλισμό για την ταινία “Ημέρα της Ανεξαρτησίας“. Έκαναν πίσω λόγω των παραπομπών στο σενάριο για την περιοχή 51.

1. Η υπηρεσία πληροφοριών δήλωσε ότι οι Σοβιετικοί είχαν συγκεντρώσει στοιχεία ενός διαβαθμισμένου αεροπλάνου από υπέρυθρους δορυφόρους. Για να μπερδέψουν τους υπέρυθρους δορυφόρους, το πλήρωμα της περιοχής 51 κατασκεύασε ψεύτικα αεροπλάνα από χαρτόνι και άλλα υλικά, για να ρίχνουν παραπλανητικές σκιές για τους Σοβιετικούς.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου