Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Πληθαίνουν οι αφορμές διεθνούς παγκοσμιοποιητικής επέμβασης στην Μέση Ανατολή


Συνεχίζεται η σφαγή αμάχων και παιδιών στην Παλαιστίνη με τα ΜΜΕ να δείχνουν με κάθε λεπτομέρεια τις φρικαλεότητες και τους πολεμοχαρείς αλαλαγμούς των Ισραηλινών, όχι βέβαια από ευαισθησία, αλλά για να αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές της κοινής γνώμης και να δικαιολογηθεί η όποια διεθνής «ειρηνική» επέμβαση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ-Ο.Η.Ε. Γυναικόπαιδα σφαγιάζονται άδικα για να περάσουν σχέδια και όλοι «μπουχτισμένοι» από τους ποταμούς αίματος να αποδεχθούν τους ηθικούς αυτουργούς, δηλαδή αυτούς που κρύβονται πίσω από τις πολυεθνικές και τους διεθνείς οικονομικούς οίκους χρηματοδότησης των συγκρούσεων, ως σωτήρες.

Μάλιστα τώρα χτυπιούνται ακόμα και σχολεία του Ο.Η.Ε., προκειμένου να αυξηθούν οι αφορμές επέμβασης των σταυροφόρων της Δύσης στο όνομα της «ειρήνης». Η υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες (UNRWA) ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε κρυψώνα με ρουκέτες σε ένα από τα σχολεία της στη Λωρίδα της Γάζας, καταγγέλοντας «εκείνους» που τις τοποθέτησαν εκεί, χωρίς πάντως να δείξει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Η παγκόσμια διαπλοκή δεν «κάνει κανέναν μάγκα» και ενδεχόμενα χρησιμοποιήσει τον μισθοφορικό στρατό του ΝΑΤΟ υπό την εποπτεία του Ο.Η.Ε. για να αναλάβει, ακόμα και κόντρα στα ισραηλινά συμφέροντα, τα ηνία στα Ιεροσόλυμα, την σημαντικότερη πόλη της Μέσης Ανατολής (θυμηθείτε εδώ). Ήδη στην Ουάσινγκτον πιέζουν για επέμβαση.

Ταυτόχρονα ονειρεύονται, κατά τους συνήθεις τρόπους, ανατροπή του Πούτιν από την ηγεσία της Ρωσίας, έτσι ώστε ανενόχλητοι να προχωρήσουν στην εγκαθίδρυση δικτατορικής διακυβέρνησης σε όλον τον πλανήτη. Ωστόσο ο Ρώσος ηγέτης δεν είναι Σαντάμ ή Καντάφι.

Οι εξελίξεις συνεχίζονται…




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου