Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Παροξυσμός για τον... «εξωγήινο» σε βίντεο της NASA


Φρενίτιδα στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει μία περίεργη σκιά που κατέγραψε η NASA στην επιφάνεια της Σελήνης τον περασμένο μήνα και οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν.
Παροξυσμός για τον... «εξωγήινο» σε βίντεο της NASA

Χρήστης του YouTube πιστεύει ότι έχει κάνει την απόλυτη ανακάλυψη στις εικόνες από το Google Moon - μία εξωγήινη φιγούρα που περιδιαβαίνει μεταξύ των κρατήρων.

Το βίντεο του Wowforreel που δείχνει κάτι το οποίο αποκαλεί εξωγήινο που περπατά στην επιφάνεια του φεγγαριού, έχει δεχθεί πάνω από δύο εκατομμύρια επισκέψεις σε λιγότερο από ένα μήνα.

Ο Wowforreeel δήλωσε στο UFO Sighting Daily ότι το περίεργο αυτό σκοτεινό αντικείμενο που είδε στο Google Moon μπορεί να είναι μία σκιά από ένα στατικό αντικείμενο ή φιγούρα.

Ο Τομ Ρόουζ που εξηγεί μεταφυσικά φαινόμενα έγραψε στο Examiner ότι η φιγούρα αυτή μοιάζει με το γνωστό μας άγαλμα του Κολοσσού της Ρόδου.

Ειδικοί επίσης, λένε ότι το πιο λογικό είναι να πρόκειται για «παιχνίδι» του φωτός ή απλώς για μία δυσλειτουργία του φακού της κάμερας.

Μπορεί ακόμη να πρόκειται για το ψυχολογικό φαινόμενο που ονομάζεται «παρειδωλία», κατά το οποίο το μυαλό μπορεί να αναγνωρίζει ως ευκρινή και αναγνωρίσιμα, ασαφή πρόσωπα και άλλα αντικείμενα.

Η NASA πάντως δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο επ' αυτού.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου