Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Πικρή δικαίωση του Λιακόπουλου για την Ατζέντα 21 και το περιουσιολόγιο, που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Όπως πάντα, όταν αποκαλύπτω κάτι,  επιβεβαιώνεται μερικά χρόνια μετά.

Έτσι και η μέθοδος αφαίμαξης της ιδιωτικής περιουσίας, βάσει της Ατζέντας 21. Της Ατζέντας δηλαδή, ή αν προτιμάτε της διαδικασίας, πλήρους κομμουνιστοποίησης (Σοβιετικοποίησης) του πλανήτη στις αρχές του 21ου αιώνα.

Η μόλυνση του περιβάλλοντος όμως, δεν έπεισε και πολύ ακόμη και τους καθυστερημένους εκ των πολιτών του πλανήτη, οπότε, άλλαξαν το τροπάρι και βρήκαν μία απειλή πιο πειστική από την υπερθέρμανση του πλανήτη και την καταστροφή του περιβάλλοντος. Αντί να μιλούν για την καταστροφή του περιβάλλοντος, αποφάσισαν να μιλούν για την καταστροφή της οικονομίας.

Για την καταστροφή αυτή, είπαν ότι φταίνε οι ...πλούσιοι, οι οποίοι είναι πλούσιοι, ή τέλος πάντων απλά ευκατάστατοι, επειδή φοροδιέφευγαν.

Έτσι, ετοίμασαν ειδικά για την Ελλάδα και μόνο για την Ελλάδα, μία μέθοδο αφαίμαξης της ιδιωτικής περιουσίας, την οποία το κράτος θα κατάσχει με στυγνό και απόλυτα φασιστικό ή αν θέλετε πιό σωστά, κομμουνιστικό τρόπο.

Έτσι όταν ακόμη προεκλογικά μίλησε ο Γ. Α. Παπανδρέου στην έκθεση Θεσσαλονίκης το 2009, είπε, ότι θα καταγραφούν τα πάντα και ότι δεν δηλώθεί θα κατάσχεται.

Ήταν επομένως, έτοιμο το κολπάκι.

Έτσι, όπως έκαναν και με το Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που το κάνανε νόμο συμφωνώντας όλοι, ενώ δεν χρειαζότανε, θα κάνουν το ίδιο και με το περιουσιολόγιο για το οποίο συμφωνούν μεταξύ τους όλοι οι πολιτικοί χωρίς καμία εξαίρεση.

Δεν αρκούνται δηλαδή στο πόθεν έσχες, που είναι λογικό, αλλά θέλουν να δηλώσουν όλοι,

1. Πόσα σπίτια και ακίνητα έχουν. Αυτό δηλώνεται ήδη στο Ε9 της φορολογικής δήλωσης.

2. Πόσα και ποια αυτοκίνητα τυχόν έχει ο καθένας. Αλλά και αυτό δηλώνεται στην φορολογική δήλωση.

3. Πόσα χρήματα έχει ο καθένας στην τράπεζα και πόσα έχει στο σπίτι του. Αλλά και αυτό δηλώνεται στο πόθεν έσχες αν πάει κανείς να αγοράσει σπίτι ή αυτοκίνητο.

4. Ποιά και πόσα ακριβά αντικείμενα  έχει ο καθένας στο σπίτι του. Τι θεωρείται όμως ακριβό; Πίνακες; Σερβίτσια; Κοσμήματα; Χαλιά; Έπιπλα; Αντίκες; Λίρες; Πορσελάνες; Κεντήματα; Υπολογιστές; Μπιμπελό; Κουζινικά; Έπιπλα; Τηλεοράσεις; κτλ κτλ

5. Τι μετοχές έχει ο καθένας σε πάσης φύσεως εταιρείες (ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, ΟΕ, ΕΕ, Ατομικές κτλ)

6. Ότι άλλο διεστραμένο μπορεί να σκεφτεί η νέα τάξη των πραγμάτων.

Όταν λοιπόν πάρει το αρμόδιο κέντρο εξουσίας αυτά τα περιουσιολόγια, χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού θα πεί ότι οι φτωχοί δεν θα δώσουν τίποτε, θα ζητήσει από αυτούς που υποιτίθεται ότι είναι ευκατάστατοι να "συμμετάσχουν" στην σωτηρία της χώρας και να  ΑΚΟΥΜΠΉΣΟΥΝ έστω το 25% της υποθετικής αξίας όλων των παραπάνω.

Εκείνοι που  έχουν αίσθηση οικονομικών μεγεθών, καταλαβαίνουν ότι για πλάκα κάποιος θα περνάει τις 500.000 ευρώ σε ολική αξία όλων αυτών των πραγμάτων.

Έτσι, άνετα θα μπορούσε να ζητηθεί από υπερβολικά πολλούς πολίτες να καταβάλουν δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρω, δήθεν εφάπαξ, αλλά και μετά από ένα χρόνο ή δύο έστω χρονια, θα μπορούσε να ζητήσει τα ίδια, μέχρι να μην μείνει οτιδήποτε στο σύνολο των κατοίκων της χώρας, λόγω μεγάλου οικονομικού προβλήματος, πράγμα που όλοι πια έχουν πεισθεί ότι ιυπάρχει.

Ποιός όμως έχει τόσα μετρητά;;;;; Υπολογισμένα πάνω σε ανύπαρκτα περιουσιακά στοιχεία, αφού και να έχει κανείς έστω δύο χαλιά που κοστίζουν 50.000 ευρώ, δεν σημαίνει ότι έχει 50.000 ευρώ στο χέρι, μια και το κράτος θα ζητάει λεφτά και όχι κρόσια από το χαλί.

Εννοείται κανείς δεν θα έχει περίσια τόσο χρήματα!!!!!

 
Η απόλυτη καταστροφή

Εφόσον μάλιστα ζητήσουν παρόμοια ποσά από τις επιχειρήσεις, σας υπογράφω ότι θέλετε, για το ότι θα απολυθούν οι πάντες αφού οι επιχειρηματίες θα αναγκαστούν να  κλείσουν τις επιχειρήσεις τους.

Αιτία δολοφονιών και ληστειών

Καταλαβαίνετε, ότι όλα αυτά τα στοιχεία, εννοείται ότι θα διαρρεύσουν, όπως έγινε ξανά και ξανά με στοιχεία οικονομικής φύσεως και στα χέρια συμμοριών θα αποτελέσουν αίτίες για χιλιάδες "πάρτυ", μια και οι ληστές θα επιλέγουν ποιό σπίτι θα χτυπήσουν , βάσει των αντικειμένων και των χρημάτων που θα έχει μέσα, σύμφωνα με το περιουσιολόγιο.

 
Κατά πάσα πιθανότητα
Το πιο πιθανό, είναι σε πρώτη φάση να μην ζητηθεί λίστα αντικειμένων μεγάλης αξίας, αν και δεν το πιστεύω.

 
Τελικό συμπέρασμα
Όπως είπε και ο Γ.Α.Παπαννδρέου, ότι δεν δηλωθεί θα κατάσχεται και για λόγους εφέ και εκφοβισμού, θα μπουκάρουν διαρκώς μέσα σε σπίτια και θα κατάσχουν ότι δεν δηλώθηκε, ή ότι θεωρούν ότι έπρεπε να δηλωθεί και δεν δηλώθηκε.

Από ότι καταλαβαίνετε, η εποχή του Αντιχρίστου, είναι πολύ κοντά, αφού όποιος δεν έχει να πληρώσει τον φόρο του περιουσιολογίου, ή θα πρέπει να δώσει κάτι  σε είδος, μάλλον κάποιο σπίτι, ή την μπανιέρα του, ή θα συλλαμβάνεται και θα οδηγείται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

 
Η ελπίδα

Αυτός ο φόρος, ο φόρος επί της ολικής περιουσίας, από ότι καταλαβαίνετε, είναι φόρος που δεν μπορεί να πληρωθεί. Είναι ο δυσβάσταχτος φόρος για τον οποίο μίλησε μεταξύ των άλλων, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.

Ο Άγιος του Θεού όμως είπε και κάτι πολύ ελπιδιφόρο. Είπε ότι "θα βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να εισπράξουν".


Ο Πούτιν γαρ εγγύς.

Μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου