Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ανθιμος: Δεν αφήνουν να βρεθεί ο Μέγας Αλέξανδρος γιατί θα γίνει σεισμός παγκόσμιος


Η σημερινή ομιλία του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμου, από άμβωνος, τα είχε όλα: Από σχολιασμό της ήττας της Εθνικής, ως και την ανασκαφή στην Αμφίπολη.

Αναφερόμενος στην ήττα της Εθνικής Ελλάδος από τα Νησιά Φερόε, ο κ. Ανθιμος υπογράμμισε πως «αυτό είναι από την γενική κάμψη που έχει η χώρα μας και γι' αυτό πρέπει να ξυπνήσουμε». Κατά τη διάρκεια της ομιλία του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ανασκαφές στην Αμφίπολη με αφορμή το Σκοπιανό και την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Με αφορμή αυτό και λέγοντας ότι οι Σκοπιανοί προσπάθησαν να διαβάλουν και την ανασκαφή στην Αμφίπολη «που είναι ομολογημένη με χίλιους τρόπους» όπως είπε, προέβλεψε ότι θα υπάρχουν και άλλα ευρήματα στον τύμβο Καστά, ενώ αναφέρθηκε και στο τελευταίο συγκλονιστικό εύρημα από τον τάφο της Αμφίπολης, τον σκελετό του νεκρού. Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι την απάντηση για την ταυτότητά του θα τη δώσουν οι ειδικοί και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύουμε για τον Μέγα Αλέξανδρο. Αν βρεθεί ο Μέγας Αλέξανδρος θα γίνει σεισμός παγκόσμιος. Τι σεισμός δεν ξέρω, αλλά έτσι λένε οι ειδικοί. Θα αλλάξουν όλα, για αυτό λένε ότι δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ, δεν θα αφήσουν. Σε κάποια στιγμή είπαν και εδώ, μήπως; Αλλά δεν φαίνεται να είναι».







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου