Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

2015… Τα Ηνωμένα Έθνη φέρνουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων… Έμπολα, ISIS, Στρατιωτικός Νόμος…


«Τα Ηνωμένα Έθνη είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία. Σκοπός του είναι να καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες», αποκαλύπτει το μέλος του Αμερικανικού Κογκρέσου, John E. Rankin.

«Η εποχή των εθνών πρέπει να σταματήσει. Οι κυβερνήσεις των εθνών έχουν αποφασίσει να παραδώσουν ξεχωριστά τις κυριαρχίες τους σε μια κυβέρνηση που θα αναλάβει να τους λύσει τα χέρια».

Ο πρώτος πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ο Paul-Henri Spaak, ο οποίος υπήρξε και πρωθυπουργός του Βελγίου και ένας από τους σχεδιαστές της κοινής Ευρωπαϊκής Αγοράς, καθώς και γενικός γραμματέας του NATO ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Δεν θέλουμε μια άλλη επιτροπή, έχουμε πάρα πολλές ήδη. Αυτό που θέλουμε είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος θα υψώσει το ανάστημα του για να κρατήσει επαρκή την πίστη όλων των ανθρώπων και να μας βγάλει από το οικονομικό τέλμα στο οποίο βυθιζόμαστε. Στείλτε μας έναν τέτοιο άνθρωπο και είτε είναι ο Θεός είτε ο Διάβολος θα τον δεχτούμε. Κανείς δεν θα μπει στη Νέα Τάξη Πραγμάτων εκτός αν αυτός ή αυτή μας δώσει ελπίδα να λατρεύουμε τον Εωσφόρο…».






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου