Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ένας χαρισματικός, νέος Παγκόσμιος ηγέτης εμφανίζεται από το πουθενά και παίρνει τον έλεγχο στην Ελλάδα


Αυτό το κείμενο κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του κόσμου… 


Είναι ο Αλέξης Τσίπρας (;) ο Αντίχριστος…Ένας άνθρωπος έχει έρθει στη διεθνή σκηνή, και πολλοί που αναγνωρίζουν τον Κύριο Ιησού Χριστό ως Σωτήρα τους, ρίχνουν μια επικριτική ματιά σε αυτόν.

«Και το θηρίο που είδα ομοίαζε με λεοπάρδαλη, και τα πόδια του ήταν σαν τα πόδια αρκούδας, και το στόμα του σαν στόμα λιονταριού • και ο δράκος του έδωσε την δύναμή του, τη θέση του, και τη μεγάλη εξουσία. «Αποκάλυψη 13: 2 (KJV)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ : Εμείς αναζητούμε τον Ιησού Χριστό, και όχι τον Αντίχριστο. Αλλά όταν ανακαλύψαμε αυτόν τον νέο «άνθρωπο-μυστήριο» που από το πουθενά έχει πάρει τον έλεγχο σαν ροκ σταρ της Ελλάδα, υποστηρίζεται από τον George Soros, έχει σχηματίσει συμμαχία με τη Ρωσία και μιλάει με τον Πάπα Φραγκίσκου για μια συνθήκη ειρήνης μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων, εμείς σκεφτήκαμε ότι μπορεί απλά να θέλετε να μάθετε περισσότερα γι “αυτό.

Το όνομά του είναι Αλέξης Τσίπρας, και φαίνεται ότι πληροί πολλά από τα κριτήρια που έχουν προφητέψει για τον Αντίχριστο. Έχει μόλις εκλεγεί ως πρωθυπουργός της Ελλάδας. Είναι άθεος και πολύ αριστερός. Το κόμμα του στην Ελλάδα ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ. Έχει εμφανιστεί από το πουθενά τα τελευταία δύο χρόνια, σχεδόν μαγικά. Ο ίδιος έχει τεθεί σε μια πιο επισφαλή κατάσταση. Η Ελλάδα είναι σε επισφαλή κατάσταση. Είναι αυτός ο κάποιος που μπορεί να την επαναφέρει , αλλά και η ΕΕ, η οποία δεν αγωνίζεται καθόλου για να αναζωογονήσει την Ευρώπη; Όλων τα μάτια επικεντρώνονται σε αυτόν τον άνθρωπο.

Στις 17 Σεπτέμβρη 2014 ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον Πάπα Francis στο Βατικανό. Ήταν ο πρώτος ηγέτης ενός κόμματος της αριστεράς, που συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη γι’ αυτόν τον Πάπα, γιατί είναι λυσσαλέα οικουμενικός, και πολύ «πράσινος», πάντα μιλώντας συχνά για την υπερθέρμανση του πλανήτη και τους ανθρώπους που βλάπτουν τη γη. Έχει ειπωθεί ότι ο Τσίπρας και ο Πάπας έχουν πολύ καλή σχέση, και ότι βρίσκονται σε αρμονία. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που κάποιος ισχυρίζεται ότι είναι ο επικεφαλής των «πιστών» σε αυτή τη γη, και ο άλλος, ένθερμος άθεος! Θα μπορούσε να λεχθεί ότι υπάρχουν αόρατες περιστάσεις, που δεν αποκαλύπτονται στο κοινό; Θα τολμήσω να πω, πως σίγουρα είναι έτσι.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει προσωπικά ζητήσει από τον πάπα Φραγκίσκο, σε μια συνάντηση στο Βατικανό, να δημιουργηθεί μια συνθήκη ειρήνης μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων.

Ο Terry James της Rapture Ready έγραψε ένα κομμάτι σχετικά με την πιθανότητα αυτού του ανθρώπου να είναι ο Αντίχριστος, αλλά έθεσε ένα ισχυρό επιχείρημα στην αρχή του αποσπάσματος, που λέει ότι οι Χριστιανοί θα πρέπει να αναμένουν την ένδοξη επιφάνεια του Κυρίου Ιησού Χριστού να Αρπάξει την εκκλησία του από αυτή τη γη.

Ακολουθούν δύο αποσπάσματα από άρθρα του Terry James στο ’’Nearing Midnight’’



To Αρχέτυπο του Αντιχρίστου αναδύεται

«… Έχει επιφάνεια, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον, ένα αρχέτυπο του ηγέτη να έρθει ποιος θα είναι ο πρώτο θηρίο της Αποκάλυψης 13. Αυτή η γενιά δεν είναι ακόμη σε Θλίψη, αλλά βιώνει πρόδρομες ουσίες για το ότι τα τελευταία επτά χρόνια που μας κάνει γνωρίζουν ότι μια εποχή πρωτοφανούς προβλήματα είναι μπροστά μας. Ομοίως, ένας ηγέτης έχει προκύψει από την περιοχή της αναβίωσης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, του οποίου η μία εμφάνιση κάνει το παρατηρητικός σπουδαστής της Γραφής προφητεία ύποπτος όλο και πιο σίγουρα ότι Αντίχριστος περιμένει στις σκιές του άμεσου μέλλοντος.

«… Έχει εμφανιστεί, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον, ένα αρχέτυπο του ηγέτη που θα αποτελεί ο πρώτο θηρίο της Αποκάλυψης 13. Αυτή η γενιά δεν βρίσκεται ακόμη σε Θλίψη, αλλά βιώνει πρόδρομες καταστάσεις αυτών των τελευταίων επτά χρόνων που θα μας κάνει να βιώσουμε μια εποχή πρωτοφανών προβλημάτων που είναι μπροστά μας. Ομοίως, ένας ηγέτης έχει προκύψει από τον τομέα της αναβίωσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, του οποίου η εμφάνιση κάνει τον παρατηρητικός αναγνώστη της προφητεία της Γραφής ολο και πιο καχύποπτο ότι ο Αντίχριστος περιμένει στις σκιές του άμεσου μέλλοντος.

Κάθε τέτοιος ηγέτης που εμφανίζεται ξαφνικά και δραματικά από τον πυρήνα του τι ήταν η αρχαία Ρώμη εγείρει δικαιολογημένα το ενδιαφέρον των μελετητών της προφητείας της Βίβλου. Οι ορατές, φυσικές αντιδράσεις από εκείνους που τον έχουν βάλει στο βάθρο είναι αρκετά ενδιαφέρουσες … λαμπερά μάτια γεμάτα δάκρυα χαράς, όπως φαίνεται πως έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε αυτόν τον άνδρα, από τον οποίο κρέμονται οι ελπίδες τους. Ως απόδειξη, το σύνθημα για την εκστρατεία του ήταν η «Ελπίδα έρχεται!» – (Terry James, RaptureReady.com)
«Νομίζω ότι είμαστε αντιμέτωποι με το αρχέτυπο του ανθρώπου του οποίου το όνομα θα καταλήξει σε σκορ εξακόσια, τρία και έξι.» – Terry

Εδώ ακολουθεί μέρος από ένα blogpost του christianpost.com: «Ένας ενδιαφέρων υποψήφιος που είναι σαφώς διαφορετικός από τους περισσότερους είναι ο Έλληνας πολιτικός Αλέξης Τσίπρας. Είναι υποψήφιος για το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Επίσης, είναι ο νεότερος όλων των υποψηφίων στα 39 έτη του. Είναι εντελώς άθεος, του οποίου οι πολιτικές ρίζες βρίσκονται στο σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό. Παραμένει ανύπαντρος, αλλά συμβιώνει με τη φίλη του από το γυμνάσιο εδώ και είκοσι χρόνια και έχουν ένα παιδί.



Δεν είναι μόνο μια εξωφρενικά δημοφιλή φιγούρα στην Ελλάδα, αλλά εξελέγη ομόφωνα στον ΣΥΡΙΖΑ σε μια συσπείρωση των 13 άκρα αριστερών ριζοσπαστικών ομάδων. Έχει μια αξιολόγηση σαν του Ομπάμα, όπου γίνεται πιστευτός χωρίς μια μακρά ιστορία σημαντικών επιτυχιών ή καλά αποδεκτών πολιτικών σχεδίων η δεξιοτήτων.(πηγή 2)



Ο Αλέξης Τσίπρας ορκίστηκε στο γραφείο παίρνοντας Πολιτικό Όρκο

« Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ορκίστηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ως ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, έχει γίνει ο πρώτος ανοιχτά άθεος ηγέτης της χώρας του. Μια έρευνα διαπίστωσε ότι οι άθεοι ηγέτες στην Ευρώπη γίνονται όλο και πιο συχνοιί, με τη Γαλλία και την Κροατία να καθοδηγούνται από μη-θρησκευτικές προσωπικότητες.

Ο Τσίπρας ορκίστηκε τη Δευτέρα, μετά την εκλογή του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ που κέρδισε τις εκλογές στην Ελλάδα, αλλά επέλεξε να μην λάβει θρησκευτικό όρκο κατά την τελετή. Σημειωτέον ότι το κόμμα του Τσίπρα αντιτάχθηκε στα μέτρα λιτότητας, έσπασε την παράδοση, όταν αποφάσισε να λάβει πολιτικό, και όχι βιβλικό όρκο. (Πηγή 3)
Αυτός είναι ο πρώτος ηγέτης της Ελλάδα που αρνήθηκε να λάβει θρησκευτικό όρκο στην Αγία Γραφή στην ιστορία της χώρας.

Ο Τσίπρας συναντήθηκε με τον Πάπα Francis για να συζητήσουν μια συνθήκη ειρήνης με το Ισραήλ:
O Τσίπρας είπε: «Ακόμα κι αν ξεκινήσαμε από διαφορετικά σημεία, ιδεολογικά δηλαδή, πιστεύουμε ότι έχουμε κοινές θέσεις στις αρχές της αλληλεγγύης, στις αρχές της δικαιοσύνης, της ειρήνης και της συνοχής.»

«Συμφωνήσαμε για την ανάγκη να συνεχιστεί ο διάλογος μεταξύ της ευρωπαϊκής αριστεράς και της χριστιανικής εκκλησίας,» είπε. «Υπάρχει ανάγκη για τη δημιουργία μιας οικουμενικής συμμαχίας κατά της φτώχειας, των ανισοτήτων, κατά της λογικής ότι οι αγορές και τα κέρδη είναι πάνω από τους ανθρώπους.» «- είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση τουυ με τον Πάπα.

Ο Πάπας και ο νέος Έλληνας ηγέτης συζήτησαν επίσης για την αλλαγή του κλίματος. Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ανοικτός σε όλους, ή μάλλον σχεδόν όλους. Εναγκαλίζει τον άθεο, τον Wiccan, και πραγματικά οποιεσδήποτε πεποιθήσεις του είναι μια χαρά γι΄αυτόν, εφ “όσον η κοινωνική δικαιοσύνη είναι ο στόχος και έχουν κοινό μίσος για τον Καπιταλισμό, που είναι αρκετά σημαντικό.

Σκεπτόμενοι το πώς η Βίβλος περιγράφει το χαρακτήρα και τη φύση του Αντίχριστου, μπορείτε να διαβάσετε το παρακάτω απόσπασμα από την επίσημη ιστοσελίδα του Αλέξη Τσίπρα:
«Συζητήσαμε ότι είναι ανάγκη η ειρήνη να επιστρέψει στη γη, όπως κ η άμεση κατάπαυση των παρεμβάσεων του πολέμου … του ζητήθηκε να αναλάβει διεθνή πρωτοβουλία για τον τερματισμό των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή. Τέλος, συμφωνήσαμε ότι ο διάλογος μεταξύ της Αριστερής και της χριστιανικής Εκκλησίας πρέπει να συνεχιστεί. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες. Ωστόσο, θα συγκλίνουμε σε κοινές αξίες, όπως η αλληλεγγύη, η αγάπη για τον συνάνθρωπο, η κοινωνική δικαιοσύνη, και η ανησυχία σχετικά με την παγκόσμια ειρήνη μας. «Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντησή του με τον Πάπα.

Ο Αλέξης Τσίπρας σαν τον Αντίχριστο; Και ο Πάπας Φραγκίσκος ως ψευδοπροφήτης; Σίγουρα είναι αρκετά ενδιαφέρον, δεν νομίζετε?



Ο George Soros στηρίζει Τσίπρα

«Ο Guardian δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με τον George Soros και το άνοιγμα του «Κέντρου Αλληλεγγύης » στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα, το πρώτο από τα πολλά που σχεδιάζει να ανοίξει για να βοηθήσει τους Έλληνες που επλήγησαν περισσότερο από την οικονομική κρίση.»

Βλέπετε, αυτό είναι ένα χόμπι του Soros να λαμβάνει δισεκατομμύρια δολάρια του και να τα παίζει στην πολιτική. Περιποιήθηκε τον Μπαράκ Ομπάμα στην είσοδό του στην παγκόσμια σκηνή. Είναι μέρος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (Illuminati). Αυτός είναι ίσως ένας από τους πιο κακούς ανθρώπους που περπάτησαν ποτέ στη γη. Ισχυρή δήλωση – Το ξέρω. Αλλά τι ισχύει για τον Χίτλερ; Φυσικά, ο Χίτλερ ήταν απίστευτα κακός. Αλλά ξέρατε τι έκανε ο Soros στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος; Ήταν ένας έφηβος και από πατέρα δισεκατομμυριούχος. Ήταν ένας Εβραίος, αλλά για να σώσει τη ζωή του, στράφηκε σε ομοίους του Εβραίους να φορτωθούν στα τρένα, οδεύοντας τους προς το θάνατό τους. Είναι αμετανόητος για αυτές πράξεις – λέει πως δεν υπάρχει τίποτα για να λυπηθεί ή μετανιώσει.

Δεν είναι ενδιαφέρον ότι οι προ-εκλογές έγιναν στη Θεσσαλονίκη (Thessalonica από την Αγία Γραφή) και τώρα ο κ. Soros έχει δημιουργήσει Κέντρο Αλληλεγγύης στην ίδια πόλη; Ένα πράγμα που βρίσκω συναρπαστικό είναι ότι στην Αγία Γραφή, για τον Αντίχριστο είχε μιλήσει με πολλές λεπτομέρειες από τον Απόστολο Παύλο στο 2ο βιβλίο, Thessalonica 2:

Let no man deceive you by any means: for that day shall not come, except there come a falling away first, and that man of sin be revealed, the son of perdition;Who opposeth and exalteth himself above all that is called God, or that is worshipped; so that he as God sitteth in the temple of God, shewing himself that he is God.

«Τώρα σας παρακαλώ δε, αδελφοί, με τον ερχομό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, καθώς και από τη συγκέντρωση μας από κοινού γι’αυτόν, ότι δεν πρέπε να μας ταρακουνά το μυαλό, ή να προβληματιζόμαστε, ούτε από το πνεύμα, ούτε από τη λέξη, ούτε από την επιστολή από εμάς, όπως αυτή η ημέρα του Χριστού είναι κοντά. Μην αφήσετε να σας εξαπατήσει κανείς με κανέναν τρόπο: εκείνη η ημέρα δεν θα έρθει, εκτός αν έρθει από κάπου μακριά, και ο άνθρωπος της αμαρτίας αποκαλυφθεί, ο γιος της απώλειας. Ποιος θα αντιταχθεί και θα υψώσει τον εαυτό του πάνω απ Αυτό που λέγεται θεός, ή που λατρεύεται? έτσι ώστε αυτός ως Θεός κάθεται στο ναό του Θεού, δεικνύοντας ότι ο ίδιος ότι είναι Θεός.

Εσείς δεν θα θυμάστε , ότι, όταν ήμουν ακόμα μαζί σας, σας είπα αυτά τα πράγματα; Και τώρα εσείς ξέρετε τι εμποδίζει, ό,τι θα μπορούσε να αποκαλυφθεί στην εποχή του. Γιατί το μυστήριο της ανομίας ήδη ενεργείται: μόνο αυτός θα βρίσκεται μπροστά, έως ότου βγεί. Και τότε ο «πονηρός» θα αποκαλυφθεί, τον οποίο ο Κύριος θα εξουδετερώσει με το πνεύμα του στόματός του, και θα τον καταργήσει με την επιφάνεια της παρουσίας του: Ακόμη και αυτόν, ο ερχομός του οποίου είναι υπό τη λειτουργία του Σατανά με κάθε δύναμη και σημεία και τέρατα ψεύδους, και με όλες τις τεχνικές απάτης και της αδικίας σε αυτούς που χάνονται. Επειδή δεν επεδίωκαν την αγάπη της αλήθειας, με την οποία θα μπορούσαν να σωθούν. ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…



ΠΗΓΗ: nowtheendbegins.com
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-ΑΠΟΔΟΣΗ:
HELLASFORCE.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου