Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Οι λαοί παρακαλούν για λύση! Ποιοί θα την δώσουν όμως;


Οι αφορμές μαζεύονται η μία μετά την άλλη, προκειμένου οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης να δώσουν την «λύση» στα προβλήματα που μεθοδικά διογκώνονται με την μέθοδο του σαλαμιού.

Η μέθοδος του σαλαμιού (salami technique) στοχεύει στο να αυξήσει το λαβείν και να ελαχιστοποιήσει το δούναι. Ως γνωστό, το σαλάμι δεν τρώγεται όλο μαζί αλλά κόβοντας μια φέτα κάθε φορά. Αντίστοιχα, αν ζητήσουν οι παγκοσμιοποιητές τους δώσουν τα κράτη πολλά πράγματα ταυτόχρονα, πιθανόν εκείνα να το αρνηθούν λόγω λαϊκής πίεσης. Τι κάνουν λοιπόν; Κόβουν το αιτήματά τους σε μικρά αιτήματα-φέτες και  ζητούν ένα κάθε φορά. Στόχος να φτάσουμε στο σημείο εδραίωσης παγκόσμιου κέντρου εξουσίας, καθώς οι πολιτικοί δεν τα καταφέρνουν και η κρίση μεγαλώνει με τα μέτρα που επιβάλλονται. Σου φτιάχνουν το πρόβλημα σου δίνουν την λύση.

Έτσι αυξάνονται στα χτυπήματα στην Ευρώπη από τους αμερικανοκίνητους ισλαμιστές με τελευταίο περιστατικό στην Κοπεγχάγη, συνεχίζεται η καραμέλα της δήθεν «υπερθέρμανσης» για την οποία πρόσφατα συζήτησαν Ομπάμα και Μέρκελ, διογκώνεται το οικονομικό πρόβλημα της Ευρώπης και μέσω της Ελλάδας αναμειγνύονται ακόμα εντονότερα οι παγκοσμιοποιητές της Ουάσινγκτον, ενώ τέλος οι Η.Π.Α. ζητούν ένωση των δυτικών χωρών κατά της «κακής Ρωσίας», η οποία νυχθημερόν προκαλείται από την Δύση στην Ουκρανία και έπειτα κατηγορείται από τα μεγάλο-ΜΜΕ ότι εκείνη φέρει την ευθύνη της κατάστασης.

Ο κόσμος ως συνήθως παρασύρεται και τώρα συγκεντρώνεται ειρηνικά στους δρόμους, ΠΡΟΣΟΧΗ, όχι για να δώσει την λύση αλλά για να αποδεχθεί μια οποιαδήποτε λύση, η οποία υποτίθεται θα τερματίσει την λιτότητα, θα εγγυηθεί ασφάλεια απέναντι στους τρομοκράτες και θα ρυθμίσει τα του περιβάλλοντος. Αρχικά ίσως φανεί έτσι…

Η «λύση» όμως δεν θα δοθεί από αγνούς και ανιδιοτελείς ανθρώπους αλλά από τους υποκριτές της παγκόσμιας διαπλοκής που έπεται να περάσουν στο προσκήνιο μετά την αποτυχία των πολιτικών, οι οποίοι εισάκουαν τις εντολές τους και απέτυχαν. Απλά θα πάρουν με νέους φόρους από αυτούς που έχουν για να δώσουν ψίχουλα σε αυτούς που δεν έχουν με αποτέλεσμα κι άλλες επιχειρήσεις να κλείσουν και η ανεργία να αυξηθεί μαζί με την ανέχεια.

Τότε ο κόσμος θα παρακαλά να έρθει παγκόσμιος ηγέτης στις ελεγχόμενες από την Δύση χώρες, δίνοντάς του την λύση και… δυστυχώς θα του γίνει το χατίρι!

Και όπως λέει ο Thomas Hobbes στο έργο του «Λεβιάθαν», προκειμένου να έχουν οι άνθρωποι ασφάλεια οφείλουν να παραδώσουν στον Κυρίαρχο τις ελευθερίες τους…




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου