Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Επειδή το βλέπω σαν ένα πιθανό σενάριο...


...να ακούσουμε σύντομα περί κουρέματος του χρέους 50% και εσύ να τρέχεις να ζητωκραυγαζεις να σου θυμίσω ότι:

Όταν έχεις ένα χρέος πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς τι χρέος έχεις και πως δημιουργήθηκε!

Αν έχεις ενα χρέος πχ 600 και έρθω και σου πω σου χαρίζω τα 300 δεν σημαίνει ότι σου έκανα και χάρη ...ΙΔΙΩΣ αν μέχρι να σου χαρίσω τα 300 σου έχω πάρει τις κάλτσες σου από αλλού....( νησιά, ορυκτά,οργανισμούς κοκ) !!

Αν δεν γνωρίζεις πόσο χρωστάς το να περάσεις σε κούρεμα είναι σαν να δέχεσαι ότι η μεγαλύτερη κομπίνα του αιώνα πέτυχε ανεπίστρεπτη!

...Και θα έχεις δώσει και πλουτοπαραγωγικές σου δυνάμεις σε μια εποχή που εξαιτίας του υποτιθέμενου χρέους αναγκαστικες (θεωρητικα ) να ξεπουλήσεις !!!!!....

Αρα αν αύριο η κυβέρνηση μας ανακοινώσει μεγάλη επιτυχία το κούρεμα πάρε μια βαριοπούλα και χτύπα το κεφάλι σου απανωτές φορές !!

Η Γαλλοαμερικανική εταιρεία συμβούλων Lazard μάλλον θα είναι σύμβουλος στο υπουργείο οικονομικών του Βαρουφακη.... Θυμήσου Βενιζέλο και Παπαδημο και την τρύπα στο νερό με το PSI ...και όχι μόνο τρύπα αλλά και αρπαχτή από άλλα παιδιά γνωστά!!

Αρα καρντασι μικρο καλάθι κράτα..και μην ξεπουλήσεις πατρίδα επειδή δεν θα σου πάρουν τον Ενφια η επειδή θα σου κάνουν τον κατώτατο 791.... γιατί σου έχουν πάρει ήδη τις κάλτσες τους και απλά σου δίνουν τυρακι τώρα να δώσεις κώλο...και να ξεχάσεις και τους ενόχους!!




Stranger....Καλημερα σε ολους ...



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου