Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Φακέλωμα για όσους αγόρασαν το «Charlie Hebdo» στην Μεγάλη Ισλαμική Βρετανία!


Η αστυνομία συνέλεγε τα στοιχεία των αγοραστών σε μια επιχείρηση «κατά της ισλαμοφοβίας»!

Η κατάντια του αγγλικού κράτους που έχει πάθει λουμπάγκο από τις φιλο-ισλαμικές επικύψεις αναδεικνύεται για άλλη μια φορά, με την αστυνομία τουWiltshire να αντιμετωπίζει την διεθνή κατακραυγή μετά από την αποκάλυψη ότι συγκέντρωνε τα στοιχεία όσων αγόρασαν το διάσημο τεύχος του «Charlie Hebdo».

Οι αστυνομικές αρχές απέστειλαν και δικαιολογητική επιστολή, με την οποία προσπάθησαν να πείσουν την κοινή γνώμη για τις ύποπτες και αντι-δημοκρατικές ενέργειες τους. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα αναγκάστηκε σε δημόσια απολογία μετά την καταγγελία διανομέα Τύπου για αστυνομικό που του ζήτησε να του μεταβιβάσει τα έγγραφα με τα στοιχεία των αγοραστών του γαλλικού σατυρικού περιοδικού μετά την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι.

Το ίδιο το αστυνομικό τμήμα του Wiltshire επιβεβαίωσε ότι ένας εκ των αστυνομικών του τμήματος επισκέφτηκε έναν διανομέα Τύπου στην πόλη Corsham του Wiltshire, για να του ζητήσει τα ονόματα τεσσάρων πελατών που παρήγγειλαν το νέο τεύχος του γαλλικού περιοδικού με το διάσημο σκίτσο του Μωάμεθ του καμηλιέρη.

Η παράνομη και αντισυνταγματική αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των πιθανών «ισλαμοφοβικών στοιχείων» -την ίδια ώρα που οι ισλαμιστές της Αγγλίας έχουν βιάσει χιλιάδες παιδάκια, αλλά οι αρχές το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό για να μην φανεί η αλήθεια του ισλάμ- είδε το φως της δημοσιότητας μετά από επιστολή που απέστειλε η 77χρονη Anne Keat που αγόρασε το τεύχος από τον ανακρινόμενο διανομέα Τύπου στην Guardian. Σκοπός της επιστολής ήταν να προειδοποιήσει τους πολίτες ότι ακόμα και η τοποθέτηση καρφιτσών με το λογότυπο «Είμαι ο Τσάρλυ» μπορεί να τραβήξει την προσοχή των αστυνομικών αρχών.

Από την άλλη μεριά η απολογητική αναφορά των αστυνομικών ανέφερε: «Απολογούμαστε στους πολίτες που μπορεί να επηρρεάστηκαν από όλη αυτή την κατάσταση», υποστηρίζοντας ότι έχουν ήδη σβηστεί τα προσωπικά τους στοιχεία από το κεντρικό σύστημα του τμήματος. Μάλιστα, εκπρόσωπος Τύπου του τμήματος της περιοχής, δήλωσε λίγο αργότερα, ότι η κίνησή τους αποσκοπούσε στην παροχή ασφάλειας και προστασίας των αγοραστών του πιο μισητού εντύπου παγκοσμίως για τον ισλαμικό κόσμο, χωρίς, όμως, να πείθει τουλάχιστον τους υποψιασμένους…



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου