Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ο αιώνας της Ανατολής


Ένας κόσμος πεθαίνει… ένας κόσμος αναδύεται! Αυτό είναι το συμπέρασμα των μελετητών της Απόκρυφης Γεωπολιτικής παγκοσμίως, όταν αυτοί ερευνούν τα πλανητικά δεδομένα που επικρατούν τον τελευταίο καιρό στις σχέσεις Δύσης-Ανατολής. Το γράφαμε και εμείς την προηγούμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015, από αυτό εδώ το σημείο: «Η Δύση πεθαίνει, η Ανατολή ανεβαίνει»!

Θα αρκούσε και μόνο βεβαίως η δημογραφική πραγματικότητα, για να αποδείξει την παραπάνω αλήθεια. Διότι, ενώ τα προηγούμενα χρόνια η (δήθεν) «Ενωμένη Ευρώπη» έριξε βάρος στη λεγόμενη «ευημερία των αριθμών», την ίδια ώρα η Ανατολή στο σύνολό της αυξανόταν υπέρμετρα πληθυσμιακά. Στο 1,5 παιδί ανά γυναίκα της Δυτικής Ευρώπης (αλλά και της Ανατολικής) αντιστοιχούν 5 με 6 παιδιά ανά οικογένεια στις χώρες της Ασίας και της Αφρικής, βασικά μάλιστα μωαμεθανικές! Για να μην αναφερθούμε ότι στα μόλις περίπου 350 εκατομμύρια Ευρωπαίων αντιστοιχούν κάπου… 4 δις Ασιατών και Αφρικανών, διαρκώς μάλιστα αυξανομένων σε απόλυτους αριθμούς ανθρώπων!...

Μάλιστα όσο πιο κοντά σε Ασία και Αφρική φτάνουμε, τόσο το δημογραφικό πρόβλημα των χριστιανικών λαών γίνεται και πιο έντονο! Έλληνες, Σέρβοι, Βούλγαροι και άλλα έθνη της περιοχής των Βαλκανίων κυριολεκτικά εξαφανίζονται, την ώρα μάλιστα που η μεν Τουρκία αναμένεται το 2025 να φθάσει τα 100 εκατομμύρια πληθυσμού, η δε Αλβανία να περάσει την Ελλάδα πληθυσμιακά στη διάρκεια των επόμενων 15 ετών!... Στην Ελλάδα, π.χ., ο μέσος όρος γεννήσεων έπεσε απελπιστικά στα 0,6 παιδιά/γυναίκα, όταν στη γειτονική Τουρκία παραμένει εξαιρετικά υψηλός (άνω των 3 παιδιών/γυναίκα).

Πώς λοιπόν ο κόσμος της Δύσης (και των δυτικοποιημένων κοινωνιών, όπως οι βαλκανικές, που «πιθηκίζουν» στη Δύση, ενώ δεν ανήκουν σ’ αυτή) να επιβιώσει; Η λογική δείχνει ότι το αργότερο το έτος 2050 η Ευρώπη θα καταστεί… ισλαμική ήπειρος! Με πρώτη την περιοχή των Βαλκανίων, που ήδη ισλαμοποιείται με ρυθμούς ραγδαίους. Ας όψονται οι νεοφιλελεύθεροι και σοσιαλδημοκρατικοί «εγκέφαλοι», όπως ο νάνος Σημίτης, που τόσα χρόνια προέκριναν την πλασματική «ευημερία των αριθμών», με όλα τα παράγωγά της (όπως ο υπερκαταναλωτισμός κτλ.). Η Δύση δεν έχει κανένα απολύτως μέλλον. Η δε Ελλάδα αναπόφευκτα θα «απορροφηθεί» πλήρως από την Ανατολή. Ένας κόσμος πεθαίνει… ένας κόσμος αναδύεται!




Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου