Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Η απάτη του Γ.Ντάισενμπλουμ και η προϊστορία των προδοσιών του Ελληνισμού από τους δυτικούς


Άφωνος ο ελληνικός λαός άκουσε χθες τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα να περιγράφει πως οι Δυτικοί εξαπάτησαν για άλλη μια φορά την χώρα και τους πολίτες της καταπατώντας την υπόσχεση που είχαν δώσει για άρση από την ΕΚΤ της απαγόρευσης αγοράς από 18/02 των ελληνικών ομολόγων από τους ελληνικές τράπεζες.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι "Η ΕΚΤ πήρε μία ανορθόδοξη απόφαση στις 18 Φεβρουαρίου, αποτρέποντας τις τράπεζες από την αναχρηματοδότηση του χρέους. Σε επικοινωνία μου με τον κ. Ντέισεμπλουμ, πήρα τη δέσμευση ότι θα αποκατασταθούν από την ΕΚΤ οι δυνατότητες των ελληνικών τραπεζών σε ό,τι αφορά το όριο της έκδοσης εντόκων γραμματίων. Το ίδιο διαβεβαίωσε και τον Βαρουφάκη. Αυτό δεν έγινε. Ηταν λάθος μας που αυτή τη δέσμευση δεν την πήραμε γραπτώς αλλά μόνο προφορικώς".

Βέβαια, λέμε εμείς, από κάποιον που έχει πτυχίο-μαϊμού, δηλαδή τον Γ.Ντάϊσενμπλουν, θα έπρεπε κάποιος όλα να τα περιμένει.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να κινδυνέψει με οικονομικό στραγγαλισμό ολόκληρη η χώρα (εδώ καταδεικνύεται το έγκλημα της ελληνικής πολιτικής ελίτ η οποία άφησε με τη συμφωνία του Μνημονίου το "διακόπτη" της Ελλάδας στην ΕΚΤ).

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Δυτικοί πουλάνε τον Ελληνισμό, υπάρχουν μύρια παραδείγματα στο πέρασμα των αιώνων:

Το μακρινό αλλά καθοριστικό για τον Ελληνισμό 1204 μ.Χ. όταν οι Σταυροφόροι άλωσαν την Πόλη και ουσιαστικά διαμέλισαν την Βυζαντινή Αυτοκρατορία, η οποία δεν μπόρεσε ποτέ να συνέλθει, ούτε ακόμα και όταν επανασυστήθηκε, με αποτέλεσμα να καταπέσει οριστικά στα χέρια των βάρβαρων Τούρκων. Τετρακόσια χρόνια μαύρης σκλαβιάς ακολούθησαν για το Γένος.

Το 1453 όταν πάλι οι Δυτικοί μας υποσχέθηκαν βοήθεια, που δεν απέστειλαν ποτέ εναντίον των Οθωμανών Τούρκων, με αποτέλεσμα την δεύτερη και τελειωτική Άλωση της Πόλης από τον Μωάμεθ τον Πορθητή και το οριστικό τέλος της Αυτοκρατορίας. Η πιο ένδοξη περίοδος του Ελληνισμού, η Χιλιόχρονη Αυτοκρατορία είχε λάβει οριστικό τέλος.

Το 1821 όταν οι Δυτικοί επιθυμούσαν την κατάπνιξη της ελληνικής Επανάστασης, και εάν δεν ήταν ο Ρώσος ναύαρχος η απελευθερωτική για το Γένος ναυμαχία του Ναυρίνου δεν θα γίνοταν ποτέ. Ο τουρκοαιγυπτιακός στόλος, κρίνοντας ότι έχει υπεροχή άνοιξε πυρ κατά συμμαχικών πλοίων και η ναυμαχία άρχισε σε όλη τη διάταξη των πλοίων. Ο τουρκοαιγυπτιακός στόλος υπερτερούσε αριθμητικά και ταυτόχρονα υποστηριζόταν από πυροβόλα των γύρω φρουρίων.

Σε κρίσιμη στιγμή της ναυμαχίας μπήκε στο λιμάνι ο ρωσικός Στόλος από οκτώ πλοία. Λεπτομερείς περιγραφές της μάχης αναφέρουν ότι τα πλοία ήταν τόσο κοντά μεταξύ τους, ώστε εμπλέκονταν τα ξάρτια τους οι δε ναύτες έβαλαν ακόμα και με πιστόλια. Μέχρι ώρα 5 το απόγευμα τα πλείστα των τουρκοαιγυπτιακών πλοίων είχαν καταστραφεί ή παραδοθεί.

Οι απώλειες των Οθωμανών υπολογίζονταν σε 6.000 ενώ μόνο πάνω στην τουρκική και αιγυπτιακή ναυαρχίδα οι νεκροί και οι τραυματίες ήταν περίπου 1.000. Από τη συμμαχική πλευρά οι νεκροί και τραυματίες ήταν 654 άνδρες εκ των οποίων 272 Βρετανοί, 184 Γάλλοι και 198 Ρώσοι. Ο Δεριγνύ ανέφερε ότι "στην ιστορία δεν υπήρξε μεγαλύτερη καταστροφή στόλου".

Στην Μικρασία το 1922, πρώτα κάνει πίσω η Γαλλία, μετά η Ιταλία, και στο τέλος η Αγγλία. Αποτέλεσμα ο ξεριζωμός του Ελληνισμού από τις πανάρχαιες εστίες του.

Το 1940 όταν μας άφησαν να πολεμάμε μόνοι μας εναντίον Γερμανών και Ιταλών.

Και το 1974 όταν Βρεταναί και Αμερικανοί επέτρεψαν η και προέτρεψαν τους Τούρκους να εισβάλλουν στην Κύπρο και να κατέχουν μέχρι σήμερα το 33% του νησιού...




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου