Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Το βίντεο που σε κάνει να αναθεωρήσεις για τη ζωή


Η αίσθηση ότι ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα όταν φτάνουμε σε μια ηλικία που καταλαβαίνουμε ότι η ζωή αρχίζει να κινείται, έχει λογική εξήγηση την οποία επιχειρεί να δώσει ένα πρόσφατο βίντεο.

Τη στιγμή της γέννησής μας, η ζωή περνάει μπροστά από τα μάτια μας. Σύντομα η ζωή αρχίζει να κινείται και μαζί της μαθαίνουμε κι εμείς. Θεωρούμε δεδομένη την αλλαγή μας στο χρόνο, τη σωματική μας ανάπτυξη, τα σχέδια που διαμορφώνονται και προγραμματίζονται για το μέλλον.

Τρέχουμε γύρω γύρω γρήγορα αλλά όχι για να προλάβουμε τη ζωή που μοιάζει να μας προσπερνάει. Τρέχουμε για να προλάβουμε τις ίδιες γνωστές συνήθειες. Νομίζουμε ότι αυτό συμβαίνει ακόμη και όταν μένουμε σταθεροί σε ένα σημείο.

Και έτσι κάθε χρόνος αξίζει λίγο λιγότερο από τον προηγούμενο και με κάθε γενέθλια κάνουμε ακριβώς τον ίδιο κύκλο. Διασχίζουμε το ίδιο σημείο γύρω από τον ήλιο μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποιούμε ότι από τον άπειρο χρόνο που έχουμε, εκείνο που θα μείνει, είναι λίγα δευτερόλεπτα, γιατί η ζωή είναι μικρή όταν στα μάτια μας δεν υπολογίζεται ως μεγάλη...





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου