Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Sputnik: «Ο Τσακ Νόρις, προειδοποιεί για στρατιωτικό πραξικόπημα στο Τέξας»


Οι θεωρίες συνωμοσίας  στροβιλίζονται συνεχώς γύρω από την πολιτεία του Τέξας από τότε που ανακοινώθηκε ότι, μέσα στον Ιούλιο, θα λάβει χώρα  άσκηση του αμερικανικού στρατού.

Η άσκηση της αμερικανικής εθνοφρουράς  που θα πραγματοποιηθεί σε επτά πολιτείες των ΗΠΑ , και  έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών , εναντίον και του Κυβερνήτη του Τέξας Greg Abbott, από πολλούς Τεξανούς συμπεριλαμβανομένου  του  διαπρεπούς  ηθοποιού   γνωστού και ως «Texas Ranger», τζάκ Νόρις , αναφέρει σε άρθρο του αμυντικό πόρταλ Sputnik .

Μια δύναμη 1.200 ανδρών των ειδικών δυνάμεων  πρόκειται να διεξάγει μια «ρεαλιστική Στρατιωτική άσκηση» σε επτά πολιτείες των ΝΔ ΗΠΑ. Άνδρες των ειδικών δυνάμεων από το «Πράσινα Μπερέ»,  τους Navy SEALs,  τις Ειδικές Δυνάμεις της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και  τους πεζοναύτες θα διεξάγουν ασκήσεις  σε πόλεις στις πολιτείες του  Τέξας, του Νέο Μεξικό, της Αριζόνα, της Καλιφόρνια, της Νεβάδα, της Γιούτα, και του Κολοράντο.

Δεν είναι εντελώς σαφές πώς, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση , μέσω της εθνοφρουράς «υποθετικά», θα εισβάλλει  σε μία πολιτεία των ΗΠΑ. Η νομοθεσία , ο  κυβερνήτης του Τέξας , το δικαστικό σώμα, όλοι και  όλα λειτουργούν κάτω από την ευρύτερη «ομπρέλα» της Ουάσιγκτον, ακριβώς όπως κάνουν όλες οι χώρες. Μια «αμερικανική στρατιωτική εισβολή» σε αμερικανικό έδαφος δεν έχει καμία λογική και θα ήταν  το πολιτικό ισοδύναμο μιας « πολιτικής αυτοκτονίας», τονίζει το άρθρο .

Αλλά αυτό το γεγονός  έχει «τσιτώσει»  τα νεύρα πολλών ανθρώπων  στο Τέξας. Τώρα που ο πρώην προεδρικός υποψήφιος Rick Perry έχει εγκαταλείψει την διακυβέρνηση, η νέα διοίκηση της Πολιτείας δηλώνει , ότι  πρόκειται για  μία άσκηση,που αφορά την  προστασία του κράτους . Ο Κυβερνήτης Greg Abbott, δηλώνει ότι η αμερικανική εθνοφρουρά , θα εξασφαλίσει την «ασφάλεια, τα συνταγματικά δικαιώματα, τα δικαιώματα ιδιωτικής ιδιοκτησίας, και τις πολιτικές ελευθερίες, όλων των Τεξανών»,  σύμφωνα με το  δίκτυο NPR.

«Αυτοί που πήραν την απόφαση αυτή νομίζουν ότι απευθύνονται   σε ηλίθιους», δήλωσε ο  εκπρόσωπος της Πολιτείας  Todd Smith.

«Είμαι τρομοκρατημένος διότι θα πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ της δυνατότητας του Κυβερνήτη μου, που πιστεύει πραγματικά ότι αυτά τα πράγματα είναι εφικτά,  και στην δυνατότητα του Κυβερνήτη να σταθεί αντρίκεια απέναντι  σε εκείνους που σχεδιάζουν τέτοια πράγματα », αναφέρει ο  Smith σε μια ανοικτή επιστολή.

Αλλά αν υπάρχει ένας άνθρωπος που διαθέτει  αναμφισβήτητα ισχυρή προσωπικότητα , αυτός είναι ο πάλαι  ποτέ γνωστός ηθοποιός   Τσακ Νόρις, κατέληξε ο ίδιος.

Ο Τσάκ Νόρις είναι ίσως πιο γνωστός από τον ηγετικό ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Walker»,  στην οποία υποδύονταν ένα Τεξανό Ranger.

«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ λέει,« Είναι απλώς μια άσκηση» , με τον  Νόρις να απαντά σε άρθρο του στην εφημερίδα WorldNetDaily, «ότι  είναι  σίγουρος ότι  ο όρος «απλώς», δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, ειδικά όταν τον χρησιμοποιεί η κυβέρνηση ».

«Είναι πολύ λυπηρό και κακό όταν οι μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις,  καταδικάζουν  ένα μεγάλο, και φλογερό κράτος όπως το Τέξας , χωρίς  ούτε καν ο κυβερνήτης ή οι γερουσιαστές της πολιτείας αυτής να  γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της περιοχής αυτής» , πρόσθεσε ο Νόρις.

 «Ιδιαίτερα επειδή οι «ασκήσεις» της αμερικανικής εθνοφρουράς θα πραγματοποιηθούν πολύ κοντά στην πόρτα  του ράντσο μου,  σύμφωνα με το χάρτη», τονίζει ο γνωστός ηθοποιός του Χόλλυγουντ.

Μαζικές στρατιωτικές ασκήσεις σε επτά πολιτείες των ΗΠΑ με περίεργο σενάριο

Σύμφωνα με ανάλυση που κάναμε εδώ στο pentapostagma.gr, και  το αμυντικό πόρταλ Sputnik, αυτό που ανησυχεί πραγματικά είναι ότι,  πολλοί κάτοικοι  στην στρατιωτική  Επιχείρηση  με την ονομασία «Jade Helm», είναι ότι  θα ληφθεί  ως δεδομένο ότι  το σύνολο του πληθυσμού των πολιτειών της  Γιούτα και του Τέξας  θα είναι «εχθρικό». Σύμφωνα με διαβαθμισμένα  έγγραφα που ήρθαν στην δημοσιότητα από τον αμερικανικό  στρατό, η άσκηση θα εξετάσει, επίσης, ότι ένα μεγάλο μέρος της νότιας Καλιφόρνιας «ευρίσκεται υπό ΕΞΕΓΕΡΣΗ».

Πολλοί σχολιαστές δηλώνουν  ότι η άσκηση αφορά καθαρά σενάρια εντός αμερικανικού εδάφους, καθώς και  την  προετοιμασία των Αμερικανών για  εφαρμογή  του στρατιωτικού νόμου.!!!!!

«Συμμετέχουν επίλεκτες δυνάμεις του αμερικανικού στρατού , όπως η δύναμη  Delta Force, η Navy SEALs», δηλώνει ο  Alex Jones, του Infowars. Το Τέξας αναφέρεται ως εχθρικός τομέας, και φυσικά, είμαστε. Είμαστε εδώ  για την υπεράσπιση της δημοκρατίας».

«Αυτή η άσκηση αφορά την  βίαιη πολεμική υποταγή του λαού του Τέξας, της Γιούτα, και της Νότιας Καλιφόρνιας που θα εξεγερθούν εναντίον της τυραννία;» γράφει η εφημερίδα Sleuth. Μιλώντας υποθετικά, φυσικά.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου