Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Όχι στην κομμουνιστική μιζέρια & απομόνωση


«Δέχομαι κριτική για το γεγονός ότι επιλέγω να είμαι ανοικτός ως προς το τι πιστεύω (και ναι κυρίες και κύριοι αυτό είναι δημοκρατία).

Μου είπανε ότι είμαι Αλβανός και δεν έχω το δικαίωμα να μιλάω. Εγώ πράγματι μεγάλωσα στην Αλβανία. Και επειδή έζησα ό,τι γινόταν εκεί αρνούμαι την αλβανοποίηση στην οποία οδηγείται η ελληνική κοινωνία. Αρνούμαι τα παιδιά μας να στέκονται σε ουρές για ένα κιλό τυρί ή δέκα αυγά ή 60 γραμμάρια κιμά (αμφιβόλου προελεύσεως) κάθε μήνα με ένα κουπόνι στο χέρι όπως στάθηκα εγώ. Αρνούμαι να μεγαλώσουν με έναν Χότζα πάνω απ’ το κεφάλι τους και τον φόβο στην ψυχή τους. Επειδή ευτυχώς οι περισσότεροι από εσάς που με βρίζετε για προδοσίες και άλλου τέτοιου είδους ακρότητες δεν το έχετε ζήσει, ελπίζω να το φαντάζεστε αλλά να μην το ζήσετε ποτέ».

Με αυτά τα λόγια, ο Ολυμπιονίκης μας Πύρρος Δήμας, ο άνθρωπος που μας χάρισε τόσες χαρές φορώντας τα εθνικά μας χρώματα, τοποθετήθηκε για το επικείμενο δημοψήφισμα, το οποίο θα κρίνει το μέλλον της πατρίδας. Και είπε τι έχει βιώσει ο ίδιος. Και όλα αυτά την ώρα που οι προπαγανδιστές της κομμουνιστικής απομόνωσης και της μιζέριας βυσσοδομούν, συνεπικουρούμενοι από τους τυχοδιώκτες συμμάχους τους, θέλοντας να πάρουν το «πράσινο φως» (την ώρα που αντί να προστατεύσουν την πατρίδα την καταβαράθρωσαν) για να ολοκληρώσουν την καταστροφή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε δια του το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα κάτωθι και καλώντας τον να σωπάσει (αλά κομμουνιστικά): «Κύριε Πύρρο Δήμα, μπορεί να δοξάσατε τη χώρα με τις αθλητικές σας επιτυχίες, όμως ντροπιάζετε το λαό μας με την πολιτική σας στάση. Παρακαλούμε σωπάστε μήπως και προλάβετε να περισώσετε μέρος της υστεροφημίας σας».

Αυτή τη φορά δεν θα τα καταφέρουν, όπως δεν τα κατάφεραν ποτέ στο παρελθόν. Και μπορεί ακόμα και πριν την Κυριακή του δημοψηφίσματος να τους έγινε ήδη συνήθεια να βγαίνουν από τις πλαϊνές πόρτες, αλλά καλό θα ήταν να βάλουν στο μυαλό τους πως μέχρι εδώ ήταν. Το ΝΑΙ θα επικρατήσει με μεγάλη άνεση την Κυριακή, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όσους απεργάζονται σχέδια αποσταθεροποίησης και τη «ριζοσπαστικοποίηση» (πχ η συμμαχία των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ με τους ναζιστές της ΧΑ και τους Ανεξάρτητους) που θα έφερνε το χάος στις ζωές μας, τις ελλείψεις, τη βία, την αναρχία, τον ολοκληρωτισμό και την απόλυτη αποϊεροποίηση της ανθρώπινης ζωής.

Επίσης: ένα όχι, θα οδηγούσε σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή, με δραχμή, εκρηκτικό πληθωρισμό, και πολλές, πάρα πολλές ελλείψεις, σε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα, χαρτί και βάλτε και μαύρη αγορά. Βενεζουέλα, Κούβα… Τα κομμουνιστικά πρότυπα του ΣΥΡΙΖΑ…



Νίκος Χιδίρογλου

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου