Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Τ.Σόρος: «Η Ευρώπη εφαρμόζει ελληνική συνταγή θέτοντας σε κίνδυνο την αναγέννηση της Ουκρανίας »!


Ο πολυεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος πραγματικά είναι ένα μεγαλοστέλεχος της νέας τάξης πραγμάτων που μισεί θανάσιμα την Ελλάδα, και όχι μόνο. Σε άρθρο του για την Ουκρανία αναφέρει  ότι « η  Ευρώπη κρατά την Ουκρανία με «κοντό λουρί» σαν μια «άλλη Ελλάδα», γράφει ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος,  στο Project Syndicate, αναμεταδίδει ρωσικό δημοσίευμα.

Προφανώς για την Ουκρανία «επιθυμεί» μια άλλη διαφορετική τύχη , ο «σκοτεινός» Τ.Σόρος, σε σχέση με το σχέδιο που υπάρχει για την Ελλάδα. Δάνεια για την Ουκρανία  προφανώς υπάρχουν , ενώ για την Ελλάδα μάλλον « έκλεισαν» οι  στρόφιγγες.

Όταν «άνθρωποι» σαν αυτόν  μιλούν δημόσια για κράτη ολόκληρα λες και πρόκειται για « κάποια επιχείρηση» , τότε οδεύουμε σε πολύ « επικίνδυνα μονοπάτια», αυτό είναι το μόνο σίγουρο συμπέρασμα .

Σύμφωνα με τον δισεκατομμυριούχο,  και δηλώσεις του στις αρχές του τρέχοντος έτους, είχε επισημανθεί ότι  οι  κυρώσεις εναντίον της  Ρωσίας δεν είναι αρκετές για να βοηθήσουν την Ουκρανία. Οι κυρώσεις «είναι απαραίτητες, αλλά δεν βλάπτουν μόνο την ρωσική , αλλά και την  ευρωπαϊκή οικονομία», τόνισε  ο Σόρος. Κατά την άποψή του, είναι απαραίτητο να «συνδυαστούν οι κυρώσεις με μια πιο  αποτελεσματική οικονομική στήριξη της Ουκρανίας».

«Δυστυχώς, οι Ευρωπαίοι ηγέτες επέλεξαν μια διαφορετική πορεία, στην    θεραπεία της Ουκρανίας, χρησιμοποιώντας   το ίδιο σχέδιο με την Ελλάδα  μια χώρα που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες εντός ΕΕ, ενώ η Ουκρανία  δεν είναι καν μέλος της ΕΕ », δηλώνει  ο δισεκατομμυριούχος, αποκαλώντας την προσέγγιση αυτή ως  ένα  μεγάλο λάθος .

Οι Ευρωπαίοι, κατά την άποψή του, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το γεγονός της «αναγέννησης της νέας Ουκρανίας» και υποτιμούν τη σημασία αυτής της χώρας. Παραδέχεται ότι δεν υπάρχει «τίποτα περίεργο σε αυτό», επειδή πραξικοπήματα  όπως αυτό που συνέβη στην πλατεία  Μαϊντάν στο Κίεβο, «συμβαίνουν συχνά». Ως παράδειγμα, ανέφερε ο ίδιος την εξέγερση της «Αραβικής Άνοιξης». !!!!

«Ωστόσο, στην Ουκρανία η κατάσταση είναι διαφορετική», είπε ο ίδιος. Ο Σόρος παραδέχτηκε ότι και ο ίδιος είχε υποτιμήσει τις δυνατότητες αυτής της χώρας, να και   «εμπλέκεται  και ο ίδιος στη διαδικασία του μετασχηματισμού της Ουκρανίας σε ένα σύγχρονο κράτος» .

Συνεχίζοντας  ο Πολυεκατομμυριούχος  τόνισε ότι «εάν η Ευρώπη δεν βοηθήσει την Ουκρανία σωστά, θα πληρώσει στο άμεσο μέλλον μια «πολύ υψηλότερη τιμή». Αφού δήλωσε αυτά που δήλωσε , στο τέλος «απειλεί »  την Ευρώπη ο Αμερικανός μεγιστάνας λες και και πρόκειται για κάποια θυγατρική του εταιρεία. 

Ο Τ.Σόρος επικρίνει την ευρωπαϊκή πολιτική στο πλαίσιο της ουκρανικής κρίσης. Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους σε ένα άλλο άρθρο, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έγραψε ότι η ΕΕ ανταποκρίνεται στην ουκρανική κατάσταση «εντελώς λάθος».

Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr,ο  πολυεκατομμυριούχος με το όνομα Τζορτζ Σόρος, εμμέσως πλην σαφώς «απαιτεί» από την ΕΕ, να αφήσει την Ελλάδα στην μοίρα της και να χρηματοδοτήσει την Ουκρανία, μια χώρα που δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εμείς θα τον ρωτούσαμε γιατί  δεν  σώζει την χώρα αυτή ο ίδιος με τόσα δις. που διαθέτει ;  Γιατί ο «φιλεύσπλαχνος» και πάμπλουτος Τ.Σόρος και η Ουάσιγκτον ζητούν την διάσωση της Ουκρανίας σε βάρος της Ελλάδος;  Στην κυριολεξία με « ξένα» χρήματα προσπαθούν να κάνουν κουμάντο οι νεοταξίτες σαν τον εν λόγω « κύριο» σε   ολόκληρο  τον πλανήτη  .   Θα αποτύχουν  οικτρά διότι τα βάζουν με δυνάμεις και με καταστάσεις πέρα και πάνω από κάθε  ανθρώπινη λογική.

Η πατρίδα μας θα επιβιώσει και θα επιζήσει από όλους αυτούς που έπεσαν σαν αρπακτικά επάνω της για να την «κατασπαράξουν».




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου