Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Θα τελειώσει πολύ άσχημα το τσίρκο


Το ότι η «κυβέρνηση» αυτή είναι ΤΣΙΡΚΟ, φαίνεται πια από όλες τις οπτικές γωνίες! Ποιος μπορεί να διαφωνήσει σοβαρά μαζί μας; Πρόκειται για την αθλιότερη, αλλά συνάμα και την πιο γελοία, «κυβέρνηση» όλων των εποχών!

Αρκεί και μόνο να δει κανείς τα φαιδρά πρόσωπα όλων αυτών των κακομοίρηδων και ελεεινών που την αποτελούν, για να το διαπιστώσει. Παγκόσμιο όνειδος κατήντησε η Ελλάδα! Που έχει για «υπουργό» ένα άτομο σαν τον… Παύλο Χαϊκάλη!!!

Όμως το αισχρό αυτό θέατρο του παραλόγου, η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, έχει να κάνει πολύ κακό ακόμη στην πατρίδα μας! Δυστυχώς, το τσίρκο αυτό του θανάτου κάθε άλλο παρά τελειώνει εδώ!... Θα τελειώσει με ανείπωτη εθνική τραγωδία, στην οποία μας οδηγούν οι ερασιτέχνες καραγκιοζοπαίκτες του ΣΥΡΙΖΑ και του κόμματος Καμμένου… Έστω και αν ο μεν πρώτος οδεύει απευθείας προς διάσπαση, οι δε Εξαρτημένοι Ανθέλληνες μένουν πια χωρίς στελέχη ανά την επικράτεια (ολόκληρες τοπικές οργανώσεις αποχώρησαν από το κόμμα Καμμένου, στο οποίο πλέον απέμειναν μόνο κάποιοι αποτυχημένοι πολιτικάντηδες).

Μα, κανένας εκεί μέσα δεν μπορεί να καταλάβει πού οδηγείται αυτός ο τόπος; Έχει θολώσει τόσο πολύ το μυαλό τους από τη μικροκομματική ΜΑΛΑΚΙΑ, που δεν έχουν την παραμικρή αίσθηση αντίληψης; Τι έχουν να μας πουν για όλα αυτά όχι οι Συριζαίοι (άθεοι και απάτριδες είναι, δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από δαύτους), αλλά οι πιστοί τους δορυφόροι, οι κ.κ. Καμμένος, Κουΐκ, Νικολόπουλος και… ΣΙΑ; (!) Γιατί έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους και δεν απαντούν στα ερωτήματά μας; Μόλις προχθές κατηγορούσαν τους προηγούμενους ότι έσκυψαν «στα τέσσερα» ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων… Τώρα δεν έκαναν άραγε το ίδιο ΚΑΙ αυτοί, οι πρώην «αντιμνημονιακοί» και νυν υπερμνημονιακοί των ψευτο-ΑΝΕΛ; Ε, κ. Καμμένε; Ε, κ. Κουΐκ; Ε, κ. Νικολόπουλε;…

Ο λαός μισεί θανάσιμα όχι μόνο τους παλιούς (εκείνοι τελειωμένοι είναι, ούτως ή άλλως), αλλά και τούτους εδώ, τους πολιτικούς απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ και του κόμματος Καμμένου! Το κακό ελλοχεύει επικίνδυνα μέσα στην κοινωνία μας. Οδηγούμαστε προς απίστευτα γεγονότα και καταστάσεις. Το «ηφαίστειο» δεν θα αργήσει να σκάσει! Συμπαρασύροντας μαζί του (και κατακαίγοντάς τους) όλους αυτούς τους πολιτικούς αγύρτες… Που ξέρουν ότι έρχεται εθνική καταστροφή, αλλά δεν βγάζουν άχνα. Για το υπουργιλίκι. Για το βουλευτιλίκι. Αιδώς, Συριζανελαίοι! Φτύσιμο ομαδικό σας πρέπει!...




Ησαΐας Κωνσταντινίδης


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου