Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Το τρομακτικό πρόσωπο της Νέας Τάξης στην Ελλάδα: Έγκριση αγορών με… σάρωση προσώπου!


ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ Η MASTER CARD ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ… ΣΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!!!

 

Τρομακτική Επιβεβαίωση: Δυστυχισμένη πατρίς! Είσαι δούλη, θα κληθείς να δίδεις φόρον και δια τον αέρα που αναπνέεις

ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι
εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα»

(Ἀποκ. 13, 17)


Ἀφιερωμένο γιά πολλοστή φορά σέ ὅσους κοιμοῦνται ὄρθιοι (ἤ ἔχουν ἄλλους λόγους καί παραπλανοῦν τόν κόσμο…).

Ἐπίσης καί σέ ὅσους ἔχουν καταπιεῖ τόν λοστό καί δέν βγάζουν ἄχνα περί κάρτας πολίτη καί ὑποχρεωτικῶν τσιπαρισμένων πιστωτικῶν καρτῶν.

Ἐπίσης καί σέ ὅσους παραλείπουν ἀθεολογήτως νά ἀναφερθοῦν:
στά ρηθέντα τῶν Ἁγίων, στό χάραγμα, τό 666, τόν Ἀντίχριστο, τήν ἀπώλεια Χάριτος, τήν ἀπώλεια τῆς σφραγίδας τοῦ Ἁγίου Βαπτίσματος, μιλᾶνε γιά «πολιτικοοικονομικές ἐλευθερίες» καί ὄχι γιά τήν μετάλλαξη τῆς θεόσδοτης φύσεως τοῦ ἀνθρώπου ἀπό ἔμψυχη εἰκόνα τοῦ Θεοῦ σέ ρομπότ δεδομένων καί γιά τήν διαγραφή ἀπό τό Βιβλίο τῆς Ζωῆς,

Παραταῦτα, κάποιοι (ρασοφόροι καί λαϊκοί) ἀκόμα ἀναρωτιοῦνται ἀφελῶς

«ἄν θά ἔχει τσιπάκι ἡ κάρτα-πολίτη» καί ἄν ἔχει τό 666 τό τσίπ

καί παραπλανοῦν τόν κόσμο…

ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

καί συνεχίζουμε…

Ἡ τεχνολογία συνηθίζει τούς ἀνθρώπους στήν χρήση τοῦ σώματος γιά τίς συναλλαγές, πρό τοῦ τελικοῦ χαράγματος τοῦ Ἀντιχρίστου!

Από το φθινόπωρο, η MasterCard θα αρχίσει να πειραματίζεται με ένα νέο πρόγραμμα: την έγκριση των διαδικτυακών αγορών σας με σάρωση του προσώπου.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα σας ζητηθεί να κρατήσετε το τηλέφωνό σας και να τραβήξετε μια φωτογραφία. Τί έχει στο μυαλό της η MasterCard; Είναι ευκολότερο από το να θυμάστε κάποιον κωδικό πρόσβασης.

«Η νέα γενιά, η οποία τραβάει selfies… νομίζω ότι θα το βρει ευχάριστο. Θα το αποδεχθεί», δήλωσε ο Ατζέι Μπάλα, ο οποίος είναι υπεύθυνος καινοτόμων λύσεων για τις προκλήσεις ασφαλείας της MasterCard.

Αυτή είναι η μέθοδος της MasterCard για τη μείωση της διαδικτυακής απάτης.

Επί του παρόντος, οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν αυτό που ονομάζεται SECURECODE», που απαιτεί έναν κωδικό πρόσβασης για τα ηλεκτρονικά ψώνια. Αυτό αποτρέπει τους χάκερ πιστωτικών καρτών από τη χρήση της κάρτας σας στο διαδίκτυο. Η εταιρεία ανέφερε ότι η μέθοδος αυτή χρησιμοποιήθηκε σε 3.000.000.000 συναλλαγές το περασμένο έτος.

Αλλά οι κωδικοί πρόσβασης μπορεί να ξεχαστούν, να κλαπούν, ή να υποκλαπούν. Έτσι, οι τράπεζες ακολουθούν το παράδειγμά της Apple. Η σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων του iPhone ξεκίνησε μια επανάσταση στο χώρο της ασφάλειας το 2013. Το Apple Pay απέδειξε ότι οι πελάτες είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν τη χρήση βιομετρικών στοιχείων για να αποδείξουν την ταυτότητά τους.

Η MasterCard θα ξεκινήσει ένα μικρό πιλοτικό πρόγραμμα που θα χρησιμοποιεί δακτυλικά αποτυπώματα – αλλά και σαρώσεις του προσώπου. Θα είναι ένα περιορισμένο πείραμα που θα περιλαμβάνει 500 πελάτες. Όμως, αφού λυθούν όλα τα προβλήματα, η MasterCard σκοπεύει να καθιερώσει τη μέθοδο αυτή επισήμως.

Για να το καταφέρει, η MasterCard ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με κάθε κατασκευάστρια εταιρεία κινητών τηλεφώνων, συμπεριλαμβανομένων της Apple, της BlackBerry, της Google, της Microsoft και της Samsung. Η MasterCard οριστικοποιεί τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με δύο μεγάλες τράπεζες, γι ‘αυτό δεν ήταν έτοιμη να πει ποιοί πελάτες θα συμμετάσχουν πρώτοι.



Πώς λειτουργεί

Πρέπει να ΚΑΤΕΒΆΣΕΤΕ μια εφαρμογή για κινητό της MasterCard για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αυτή.

Εάν επιλέξετε αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα άγγιγμα. ΑΝ επιλέξετε την αναγνώριση προσώπου, απλά κοιτάτε το τηλέφωνο – ανοιγοκλείνετε τα μάτια μια φορά – και είστε έτοιμοι. Οι ερευνητές ασφάλειας της MasterCard αποφάσισαν ότι το κλείσιμο των ματιών είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψει κάποιον κλέφτη από το να χρησιμοποιήσει μια εικόνα σας και να ξεγελάσει το σύστημα.

Η MasterCard δήλωσε ότι δεν λαμβάνει πραγματικά εικόνα του δακτύλου ή του προσώπου σας. Όλες οι σαρώσεις δακτυλικών αποτυπωμάτων θα δημιουργούν έναν κωδικό που θα παραμένει στη συσκευή σας. Η σάρωση αναγνώρισης προσώπου θα χαρτογραφεί το πρόσωπό σας, θα το μετατρέπει σε δυαδικό κώδικα και θα το διαβιβάζει μέσω του Διαδικτύου στην MasterCard.

Ο Μπάλα υποσχέθηκε ότι η MasterCard δεν θα είναι σε θέση να ανακατασκευάσει το πρόσωπό σας – και ότι τα στοιχεία που θα μεταδίδονται με ασφάλεια θα παραμένουν ασφαλή σε διακομιστές της εταιρείας. (Σχόλιο δικό μας: καί οἱ διακομιστές…ποιοί εἶναι;…).



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου