Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Το σχέδιο της Διατλαντικής Ένωσης αποκαλύπτουν τώρα τα Wikileaks


Στην αποκάλυψη του σχεδίου της Διατλαντικής Ένωσης (Transantlantic Trade and Investment Partnership – TTIP) που θα αποτελέσει τον πυρήνα του επερχόμενου παγκόσμιου κράτους της Δύσης (που μόνο παγκόσμια τελικά δεν θα είναι μιας και ο Πούτιν είναι άλλης άποψης) προέβη ο ιστότοπος Wikileaks.


Θυμηθείτε:

Διατλαντική ενιαία αγορά;

Παγκοσμιοποιητική λύση στην Ευρώπη με αφορμή το θέμα της Ελλάδας;



Η συνθήκη TTIP έχει ως σκοπό την δημιουργία της μεγαλύτερης ζώνης ελευθέρου εμπορίου στον πλανήτη, με την κατάργηση των τελωνειακών δασμών και τον δραστικό περιορισμό των διαφορετικών κανόνων μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2013 και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το Φθινόπωρο, όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα η Επίτροπος Εμπορίου της ΕΕ Σεσίλια Μάλμστρομ.

Ωστόσο, οι πολέμιοι της συμφωνίας υποστηρίζουν ότι η συμφωνία κρίνεται ύποπτη, καθώς εξυπηρετεί, όπως λένε, τα συμφέροντα των μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, ενώ εντύπωση προκαλεί και η άκρα μυστικότητα που καλύπτει το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην ΕΕ και τις ΗΠΑ.

Το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης προβλέπει αντικατάσταση όλων των υπερεθνικών οργανισμών (EE, NAFTA, ASEAN, ASEM, Αφρικανική Ένωση κτλ.) με ένα κέντρο εξουσίας.

Να θυμίσουμε ότι ο ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Κι μουν πριν δύο χρόνια είχε θέσει deadline του λεγόμενου σχεδίου χιλιετίας (!) –Millennium Developments Goals– των Ηνωμένων Εθνών μέχρι το 2015. Θυμηθείτε ΕΔΩ!

Φέτος έχουμε 2015!

Κατά τα λεγόμενα, οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές από το Φθινόπωρο.

Αναμένουμε…






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου